*/?>

درگیری الجزایر و امارات بالا گرفت

کد خبر: 1411573

مقامات الجزایر اعلام کردند حریم هوایی این کشور از جمعه به روی هواپیماهای نظامی و غیرنظامی امارات بسته می‌شود و تنها پروازهای هوایی غیرنظامی تجاری در فرودگاه هواری بومدین در پایتخت الجزایر از این تصمیم مستثنی هستند.

درگیری الجزایر و امارات بالا گرفت

 الجزایر بعد از اعلام قطع روابط دیپلماتیک با امارات تاکید کرد که حریم هوایی این کشور از امروز جمعه به روی هواپیماهای اماراتی بسته می‌شود.

به گزارش ایسنا، مقامات الجزایر اعلام کردند حریم هوایی این کشور از جمعه به روی هواپیماهای نظامی و غیرنظامی امارات بسته می‌شود و تنها پروازهای هوایی غیرنظامی تجاری در فرودگاه هواری بومدین در پایتخت الجزایر از این تصمیم مستثنی هستند.

این اقدام در پی قطع روابط دیپلماتیک الجزایر با امارات صورت می‌گیرد. الجزایر، ابوظبی را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرده است.

پیش از این وزارت خارجه الجزایر سفیر امارات را احضار و به وی ۴۸ ساعت مهلت داد تا این کشور را ترک کند.

شامگاه پنجشنبه امارات ابراز امیدواری کرد که تصمیم الجزایر برای قطع روابط دیپلماتیک موقتی باشد. الجزایر امارات را به اقدامات تحریک‌آمیز یا خصمانه علیه خود متهم کرده است.

واکنش امارات به تصمیم الجزایر برای قطع روابط دیپلماتیک

امارات متحده عربی با ابراز تاسف از تصمیم الجزایر برای قطع روابط دیپلماتیک بین ۲ کشور، ابراز امیدواری کرد که این تصمیم موقتی باشد.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از پایگاه خبری ارم نیوز، وزارت امور خارجه امارات در بیانیه ای افزود: با توجه به تصمیم الجزایر برای قطع روابط با امارات، ابوظبی با ارج نهادن به روابط با همه کشورها بر تعهد مداوم برای توسعه و تقویت آنها به گونه‌ای که در خدمت منافع مشترک باشد و تفاهم، همکاری و رفاه را افزایش دهد، تاکید می‌کند.

در این بیانیه آمده است: امارات متحده عربی امیدوار است که این تصمیم موقتی باشد، به گونه‌ای که روابط برادرانه بین دو ملت دوست حفظ شود.

بیانیه وزارت خارجه امارات پس از آن منتشر شد که الجزایر اوایل روز پنجشنبه تصمیم خود را برای قطع روابط دیپلماتیک با امارات اعلام کرد و با متهم کردن ابوظبی به افزایش اقدامات تحریک‌آمیز یا خصمانه، سفیر امارات را احضار و بصورت رسمی وی را از این تصمیم آگاه کرد و به او ۴۸ ساعت فرصت داد تا خالک الجزایر را ترک کند.

در اولین اظهار نظر رسمی در مورد این تصمیم، «انور قرقاش» مشاور سیاسی رئیس امارات، در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «روابط دیپلماتیک از طریق عقل، ارتباط و منافع روشن، مدیریت می‌شود، نه از طریق معماها و اشاره های رمزگذاری شده.»

به نوشته ارم نیوز امارات، تنش بین ۲ کشور ناشی از مسائل سیاسی و منطقه‌ای متعددی است، به‌ویژه موضع‌گیری در مورد عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل که در این زمینه،‌ امارات از توافق‌نامه‌های ابراهیم حمایت می‌کند اما الجزایر با آنها مخالف است.

علاوه بر این، حمایت ابوظبی از ادعای مغرب بر صحرای غربی و افتتاح کنسولگری امارات در آن منطقه، در حالی که الجزایر از جبهه پولیساریو حمایت می‌کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت