موشک‌های یمن باز هم به آرامکو اصابت کرد

کد خبر: 1412464

سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیاتهای نظامی در عمق عربستان سعودی خبر داد.

موشک‌های یمن باز هم به آرامکو اصابت کرد

 ارتش یمن در پاسخ به حملات ریاض به صنعا، دو نقطه مهم و راهبردی را در عمق خاک عربستان سعودی هدف قرار داد.

به گزارش  فارس، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیاتهای نظامی در عمق عربستان سعودی خبر داد.

سریع گفت که در جریان دو عملیات، با شمار زیادی موشک و پهپاد، اهداف مهمی را در پایتخت عربستان هدف قرار داده‌اند.

وی همچنین خبر داد نیروهای مسلح یمن در عملیات دوم، موفق شدند شرکت آرامکو واقع در «ینبع» را هدف قرار دهند.

مناطق مختلف یمن از ساعات ابتدایی بامداد امروز شاهد حملات متعدد موشکی و پهپادی یمنی‌ها بود، به طوریکه سیستم هشدار زودهنگام در شهرستان‌های ینبع، طائف، جدّه، العلا، خمیس مشیط و همچنین در جیزان و شهر ابها فعال شدند.

شهر ریاض و شهر الخرج (جنوب شرق ریاض) نیز بامداد امروز شاهد حملات موشکی ارتش یمن بود.

تشدید حملات موشکی و پهپادی ارتش و انصارالله یمن پس از آن صورت گرفته است که سخنگوی نیروهای مسلح یمن شب گذشته از خنثی‌سازی یک طرح «داعش‌گونه» عربستان سعودی در صنعاء خبر داد و اعلام کرد که این توطئه بی پاسخ نخواهد ماند.

در پی حملات یمن، خبرگزاری رویترز بعدازظهر امروز از مشاهده شعله‌های آتش و برخاستن ستون بزرگی از دود سیاه در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض خبر داد.

همچنین رسانه‌ها از توقف پروازها در شهر ریاض در پی برخورد یک پهپاد انتحاری که از سمت یمن به پرواز درآمده بود خبر دادند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبر داد این عملیاتها با موفقیت انجام شده و در پی آن، آتش‌سوزیهای گسترده‌ای در محل اصابتها صورت گرفته است.

سرتیپ سریع این حملات را در پاسخ به اتهامات عربستان مبنی بر تلاش یمن برای حمله به مکه مکرمه دانست و گفت که با این حملات،‌ پاسخ حملات عربستان به صنعا هم داده شد.

وی در پایان گفت نیروهای مسلح یمن بار دیگر تأکید دارند ادعاهای رسانه‌های سعودی مبنی بر حملات نیروهای یمنی به غیرنظامیان، صحت ندارد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت