ترامپ دیدار با شی را «سازنده» خواند

کد خبر: 1413205

دونالد ترامپ در صفحه اجتماعی خود نوشت: اتفاقات فوق‌العاده‌ای رخ خواهد داد.

ترامپ دیدار با شی را «سازنده» خواند

 در حالیکه رسانه‌های معتبر خارجی دیدار پرزرق و برق ترامپ با شی را بی‌حاصل توصیف کردند اما ترامپ این دیدار را مفید و بسیار سازنده خواند.

به گزارش روز جمعه ایرنا، دونالد ترامپ در صفحه اجتماعی خود نوشت: اتفاقات فوق‌العاده‌ای رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسید که او (شی) هم مثل بقیه افراد دوست داشت هوش مصنوعی را با نامی بسیار دقیق‌تر و مهم‌تر، یعنی SUPER INTELLIGENCE، (اَبَر هوش) صدا کند و دیشب همه موافق بودند.

این صحبت‌های ترامپ در حالی مطرح می شود که بسیاری از رسانه های آمریکایی و چینی، این دیدار را در حالی پرهیاهو و پرزرق و برق توصیف کردند که حاصلی نداشته است و در مورد مسایلی همچون تایوان، هوش مصنوعی و جنگ علیه ایران به نکته مشترکی دست نیافتند.

در جریان دیدارهای سران دو کشور، شی جین پینگ از ایالات متحده خواست تا با «استقلال تایوان» مخالفت کند و به یکی از حساس‌ترین مسائل بین دو کشور پرداخت.

انتظار می‌رفت شی این هفته ترامپ را برای توقف فروش سلاح به تایوان از سوی آمریکا تحت فشار قرار دهد.

ترامپ پس از سفرش به چین در ماه مه، گفت که بسته تسلیحاتی به ارزش حدود ۱۴ میلیارد دلار برای تایوان را به حالت تعلیق درآورده و آن را «یک ابزار مذاکره بسیار خوب» خواند.

شی گفت که هر دو کشور باید «اطمینان حاصل کنند که توسعه هوش مصنوعی همیشه تحت کنترل انسان است».

تحلیلگران می‌گویند رقابت شدید بین این دو کشور در حوزه هوش مصنوعی به احتمال فراوان دامنه هر چیزی فراتر از توافق‌های نمادین را محدود خواهد کرد.

همچنین نشانه کمی وجود دارد که پکن مایل به اعمال فشار بر ایران برای تسلیم شدن در برابر خواسته‌های آمریکا باشد.

شی، از بازگشت آمریکا و ایران به آتش‌بس و در نهایت مذاکره برای توافق صلح ابراز حمایت کرد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت