آغاز انتخابات پارلمانی سوریه با مشارکت ۳۵۰۰ نامزد

کد خبر: 510554

انتخابات پارلمانی سوریه با مشارکت ۳۵۰۰ نامزد برای انتخاب ۲۵۰ نماینده دومین پارلمان پس از تعدیل قانون اساسی در سال ۲۰۱۲ میلادی آغاز شد.

خبرگزاری تسنیم: بر اساس اعلام مسئولان کمیته برگزاری انتخابات سوریه، تعداد واجدان شرایط رای دادن، حدود 14 میلیون نفر اعلام شده اند که باید 250 نماینده را در انتخابات امروز راهی پارلمان کنند.
از صبح روز گذشته هم مرحله سکوت انتخاباتی در سوریه آغاز شد و هیچ یک از نامزدهای انتخابات پارلمانی سوریه حق هیچ گونه فعالیت تبلیغاتی به هیچ شکلی را نداشتند.
فرمان شماره 63 صادره در سال 2016 میلادی زمان برگزاری دومین دور انتخابات پارلمانی سوریه را سیزدهم آوریل(چهارشنبه بیست و پنجم فروردین) اعلام کرده است.
کمیته‌های قضایی فرعی انتخابات مجلس الشعب در استان‌های سوریه، ششم ماه جاری میلادی کار دریافت درخواست‌های کناره‌گیری نامزدها را به پایان رسانده و آمادگی کامل خود را برای برگزاری موفق انتخابات اعلام کرده بودند.
تعداد مراکز اخذ رای و تعداد نامزدها
تعداد دقیق مراکز اخذ رای حدود 7300 مرکز اعلام شده است. بر اساس گزارش خبرنگار تسنیم از دمشق، برای شرکت در انتخابات پارلمانی،11 هزار نامزد ثبت نام کردند، اما با کناره‌گیری هفت هزار و پانصد نفر، رقابت نهایی میان سه هزار و 500 نفر برگزار خواهد شد.
شهروندان بالای هجده سال حق شرکت در انتخابات پارلمانی را دارند.
درهای تمام حوزه‌های اخذ رای از ساعت هفت صبح امروز به وقت محلی به روی شهروندان باز شد؛ رای‌گیری تا ساعت 19 به وقت محلی ادامه دارد و امکان تمدید آن به مدت پنج ساعت با تصمیم کمیته عالی قضایی انتخابات وجود دارد.
انتخابات در کجا برگزار نمی‌شود؟
انتخابات پارلمانی در تمام سوریه به استثنای الرقه، ادلب، بخش‌هایی از دیرالزور و بخش‌هایی از حومه حلب که در اشغال گروه‌های تروریستی تکفیری است و به خاطر مسائل امنیتی برگزار می‌شود. با این حال برای تمام این استان‌های تحت اشغال، مراکز انتخاباتی ویژه در دیگر استان‌های سوریه در نظر گرفته شده است به طوری که مثلا ساکنان شهر الرقه می‌توانند در مرکز اختصاص یافته برای آنها در شهر دمشق رای خود را به صندوق بیندازند.
تعداد مراکز انتخاباتی به تفکیک استان‌های سوریه
دمشق و ریف آن
تعداد مراکز اخذ رای در دمشق و حومه آن به حدود دو هزار مرکز شامل 1468 مرکز در دمشق و 540 مرکز برای آوارگانی که از استان‌های دیرالزور، الرقه،‌حلب،ادلب و درعا آمده‌‌اند.
تعداد نامزدهای انتخابات پارلمانی در دمشق، 220 نفر است که از این حوزه، 19 نفر به پارلمان راه می‌یابند.
حمص
تعداد مراکز انتخاباتی، 661 مرکز و 837 صندوق است، چهار مرکز درتدمر و دو مرکز در القریتین که اخیرا آزاد شده است و یک مرکز برای الدبوسیه و یک مرکز برای جسرتمار(پل تمار) اختصاص یافته است.
تعداد نامزدها در استان حمص، 168 نفر است که برای کسب 23 کرسی پارلمانی اختصاص یافته به این استان رقابت می‌کنند.اللاذقیة
لاذقیه
تعداد مراکز انتخاباتی در این استان، 990 مرکز برای مردم استان و 57 مرکز برای مردم استان‌های الرقه، ادلب و حلب که مقیم لاذقیه هستند.
حدود 500 نامزد از استان لاذقیه برای کسب 17 کرسی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
درعا
در استان درعا،‌88 مرکز انتخاباتی در شهرها و مناطق مختلف توزیع شده است و 50 نامزد برای کسب 10 کرسی به رقابت می‌پردازند.
حلب
در استان حلب، تعداد مراکز انتخاباتی در حوزه شهر حلب به 270 مرکز با 280 صندوق رسیده است، تعداد کرسی‌های پارلمانی استان حلب، 52 کرسی است که 20 کرسی اختصاص به شهر حلب و 32 کرسی به مناطق اطراف اختصاص یافته است.
طرطوس
تعداد مراکز انتخاباتی استان طرطرس، 775 مرکز است و 41 مرکز هم مختص آوارگان که از مناطق دیگر به طرطوس آمده‌اند، 13 کرسی به این استان اختصاص یافته است و تعداد واجدان شرایط رای دادن، 708 هزار و 790 نفر است.
الحسکه
در این استان، 368 مرکز انتخابی قرار دارد که 199 مرکز در الحسکه و 169 مرکز در القامشلی و حومه آن توزیع شده است، همچنین 15 مرکز به ساکنان دیرالزور شامل 11 مرکز در شهر الحسکه و چهار مرکز در القامشلی اختصاص یافته است.
السویداء و القنیطره
تعیین 344 مرکز انتخابی برای مردم استان السویداء و تعداد مراکز انتخابی استان قنیطره هم 110 مرکز است.
مراکزی هم برای رای دادن شهروندانی که از درعا به السویداء آمده‌اند اختصاص یافته است. 238 نامزد در استان قنیطره با یکدیگر رقابت می‌کنند.
حضور چشمگیر جوانان و رای‌اولی‌ها
خبرنگار تسنیم از حضور پرشور شهروندان سوری در پای صندوق‌های رای به ویژه جوانان و رای‌اولی‌ها خبر داد.
این گزارش بروز رسانی می شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها