تهدیدات اسرائیل نشانگر وحشت از مقاومت است
جنبش مقاومت اسلامی (حماس) تأکید کرد که تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه مقاومت فلسطین نشانگر ترس و وحشت این رژیم است.
خبرگزاری ایسنا: به نقل از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، فوزی برهوم، سخنگوی حماس طی بیانیهای کوتاه خاطرنشان کرد: تهدیدات یوآف مردخای، مسئول هماهنگی عملیاتهای دولت صهیونیستی علیه مقاومت، نشانگر ترس و هراس حاکم بر این رژیم نسبت به واکنش مقاومت به جنایت ارتش صهیونیستی در هدف قرار دادن تعدادی از مبارزان مقاومت است.
برهوم تصریح کرد: مقاومت قهرمان همیشه آمادگی کامل خود را حفظ خواهد کرد تا به وظیفه خودش در حمایت از ملت فلسطین و شکست بت هیبت پوشالی رژیم صهیونیستی و بر هم زدن معادلات آن عمل کند.
از سوی دیگر، نخستوزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: برخی طرفها سعی در حمله به اسرائیل را دارند و من به آنها میگویم که دست ما سنگین است و واکنش ما شدید خواهد بود.
بنیامین نتانیاهو در جریان نشست هفتگی هیأت دولت صهیونیستی مدعی شد: جنبش حماس مسئول هر گونه حملهای از نوار غزه است
دیدگاه تان را بنویسید