گزارش تکاندهنده از نقش «زنان موساد» در طرحهای تلآویو
یک پژوهشگر و تحلیلگر مطرح مصری در گزارشی افشاگرانه در اشاره به روند پرشتاب عادی سازی روابط میان رژیمهای عربی و رژیم صهیونیستی از نقش تکاندهنده زنان سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) در این روند و نیز ماموریتهای ترور آن پرده برداشته است.
خبرگزاری تسنیم: رفعت سید احمد نویسنده و متفکر ملی مصری و رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای قاهره در گزارشی به نقش زنان موساد در روند پرشتاب عادیسازی روابط عربی صهیونیستی پرداخته و آورده است: طی روزهای اخیر سران رژیم صهیونیستی با استقبال گرم و علنی برخی شیخنشینهای نفتخیز (رژیمهای عربی حاشیه خلیج فارس) روبرو شد، در حالی که این مسئله در سالهای گذشته مخفیانه صورت میگرفت، اما امروز علنا و بدون ذرهای شرم و حیا از سوی این کشورهای عربی صورت میگیرد، اما نکته قابل توجه در روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، حضور قوی زنان موساد است، شاید میری رگیف وزیر ورزش رژیم صهیونیستی و نقشی که وی چند روز پیش در شیخنشین ابوظبی ایفا کرد و نفوذ علنی وی به وزارتخانهها، شوراها و حتی مساجد با همراهی گرم مقامات این شیخنشین، بیسابقه و بینظیر است، شاید این نمونه برای نشان دادن قدرت نقش زنان در بازی موساد به منظور نفوذ در کشورهای عربی به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس کافی باشد. این دیدار و استقبال از یک زن یهودی و مامور نفوذی موساد از سوی دولتهای عربی به ویژه شیخ نشینان حاشیه خلیج فارس، در واقع نشانه ضعف تاریخی آنها در برابر عنصر زنان، به عنوان یک ویژگی مشترک در سراسر زندگی سیاسی و اقتصادی این دولتها به شمار میرود.
بنابراین حضور موساد فراتر از سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به کشور عمان یا دیدار ایوب قرا وزیر ارتباطات این رژیم از امارات باشد. این بار حضور مری رگیف وزیر ورزش رژیم صهیونیستی و امثال این وزیر زن یهودی مطرح است که پیشینه زندگی وی نشان میدهد که وی رهبری گروهی را در برنامه نظامی موساد موسوم به گادنا برعهده داشته که متخصص در آموزش و آماده سازی نظامی جوانان برای خدمت نظامی در داخل و خارج از سرزمینهای اشغالی فلسطین، به ویژه در کشورهای حاشیه نفت خیز خلیج فارس است.
در همین راستا اظهار نظر زیپی لیونی وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی و زن مشهور موساد در واکنش به سفر وزیر ورزش این رژیم به ابوظبی و استقبال شیخ نشینها از وی کاملا واضح و آشکار است، در حالی که شایسته نیست اعراب از کسانی استقبال کنند که موساد در سرزمینشان رهبران فلسطینی را به قتل میرسانند که شاید مشهورترین آنها المبحوح (از رهبران حماس) باشد، لیونی بدون احترام به واکنشهای عربی درباره همکار خود (وزیر آموزش صهیونیستها) گفت: البته ما راه نفوذ را برای او هموار کردیم و ما نقش کمکی در رسیدن به این لحظه را هموار کردیم، ما در گذشته نقشهایی ایفا کردیم که به ما در رسیدن به این مرحله از روند عادی سازی روابط با کشورهای حاشیه عربی (حاشیه خلیج فارس (کمک کرد.
این روند عادی سازی سازش با شیخ نشینهای نفتی را باید از زاویه دیگری مورد بررسی قرارداد و آن هم نقش زن در سیستم موساد صهیونیستی است. این زاویه چگونه است؟ در آغاز، تاریخ مناقشه و درگیری با رژیم صهیونیستی به ما میگوید که یکی از مهمترین درسهای یکصد ساله مناقشه و درگیری صهیونیستها با اعراب و ساکنین سرزمینهای فلسطینی پس از بیانیه بالفور در سال ۱۹۱۷ میلادی، توان این رژیم استعماری در به کارگیری نهادها و نیروهای مختلف در مناقشه و درگیری با اعراب است که یکی از آنها، به کارگیری زنان است که تنها به درگیریهای شهری و نظامی در ارتش و پلیس محدود نمیشود بلکه در زمینههای گستردهتر و بسیار حساس از جمله عملیات جاسوسی خارجی علیه فلسطینیان و حامیان آنها اعم از کشورها، سیاستمداران و حتی اندیشمندان عرب و غیر عرب را هم شامل میشود، بنابراین سراسر تاریخ موساد مملو از دهها داستان شگفت آور و بحث برانگیز و نیز خطرناک است که در اینجا مجال سخن این موارد وجود ندارد. در اینجا تنها به خطرات این سل که تمام دستگاههای امنیتی داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی از آن استفاده میکنند، اشاره میکنیم.
شاید آنچه قبلا درباره نقش خطرناکی که زیپی لیونی وزیر خارجه اسبق دشمن صهیونیستی بازی کرده است، منتشر شد- که وی از برجستهترین کارکنان زن در دستگاه موساد اسرائیل بود-، از نقش این زن صهیونیست در به کارگیری روابطش برای جذب رهبران بزرگی از تیم مذاکره کننده فلسطینی در اسلو (قرارداد سازش اسلو) پرده بردارد و اینکه چگونه در این زمینه از تمام سلاحها و ابزارها ازجمله روابط جنسی به منظور تسلیم کردن این تیم در برابر خواستهها و توطئههای موساد و دولت صیهونیستی رژیم استفاده کرد.
بدون ورود به حکایتهای تاریخی، فقط به عنوان مثال به ترور محمود المبحوح از فرماندهان جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در هتلی در دبی بسنده میکنیم که این اقدام تروریستی از نقش برجسته زنان موساد پرده میدارد به طوری که ثابت شد پنج زن موساد در این جنایت مشارکت داشتند و مدیریت این گروه را زن جاسوس موساد به نام " جیل پولارد" برعهده داشت که این ترور با خوراندن سم و شوک برقی در اتاق المبحوح در هتلی در دبی صورت گرفت، این حقایق بر نقش تاریخی و خطرناک زن صهیونیست در عملیات تروریستی از طریق موساد تاکید میکند.
اخیرا روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی، به کارگیری زنان در موساد را مورد تاکید قرار داد و نوشت: ۲۰ درصد از کارکنان موساد را زنان تشکیل میدهند. در تاریخ این دستگاه جاسوسی صهیونیستی (موساد) اولین بار زنی به عنوان معاون رئیس موساد به کار گرفته شد که نامش افراییم هلیفی است به طوری که آهون یاتون رئیس اسبق موساد که مجبور شد از منصب خود پس از ترور ناموفق خالد مشعل (رئیس سابق دفتر سیاسی جنبش حماس) در تاریخ ۱۹۷۷/۹/۲۵ میلادی استعفا کند، گفته بود موساد تنها دستگاه امنیتی اسرائیل است که زنان را در دو واحد به کار میگیرد اول کیشت یا کمان متخصص در یورش به دفاتر در تمام دنیا و مارمویت آنها عکس برداری و جمع آوری اسناد مهم و نصب سیستم شنود است و دومین واحد با نام یارید یا بازار که مامویت آن حراست از افسران موساد در اروپا و آمریکا است که با مزدوران خود در اماکن سری دیدار میکنند.
دانی یاتوم رئیس اسبق موساد همچنین گفته بود که درصد زنان شاغل در موساد بالاترین درصد در میان تمام دستگاههای اطلاعاتی اسرائیل است و با وجودی که موساد از افشای تعداد زنان شاغل در صفوف خود خودداری میکند، منابع متعددی تاکید میکنند که زنان درصد بالایی از تعداد مزدورانی را که برای انجام ماموریتهای موساد به کار گرفته میشوند، تشکیل میدهند، زنان سلاح نرم بسیار خطرناک هستند که کشف و برملا شدن آنها دشوار است، اسناد اسرائیلی تاکید کردهاند که موساد بر جذب و به کارگیری زنانی تکیه میکند که از کشورهای غربی به اسرائیل (مناطق اشغالی) آمدهاند و هیچ اعتقادی به حلال و حرام ندارند.
بسیاری از عملیاتهای جنایتکارانه موساد علیه فلسطینیان و اعراب در اروپا که از ۶۰ سال گذشته در آنجا زندگی میکنند و به طور مشخص از هنگام تاسیس موساد در سال ۱۹۵۷ نشان میدهد که موساد به طور گستردهای در عملیات ترور، از زنان یهودی که دارای رگ و ریشه غربی هستند، استفاده میکند که قتل و ترور را با قلب سرد و خشن خود انجام میدهند. این زنان غالبا در واحدی از موساد با نام کیدون به معنای نیزه به کار گرفته میشوند که کار آنها عملیات نظارت، کنترل، ربودن و ترور است.
لیونی وزیر خارجه اسبق اسرائیل از مشهورترین مزدوران موساد به شمار میرود که در چندین عملیات سری تا پیش از ترک سازمان اطلاعات و در پیش گرفتن فعالیت سیاسی شرکت کرده بود، و این تاکید میکند که فعالیت زن در موساد، راه را برای پیشرفت سیاسی وی در ادامه در درون رژیم صهیونیستی همواره میکند؛ بنابراین این سلاح نرم و سمی که بخش اصلی آن استفاده از توانمندی زنان به ویژه توان و قدرت عاطفی و جسمی آنان است، در واقع یکی از خطرناکترین سلاحهایی است که موساد آنها را علیه اعراب و فلسطینیان به کار میگیرد، نکته بسیار مهم این است که باید به خطرات آن در آینده توجه کنیم که پیش بینی میکنیم در سایه نبود دیدگاه و سردرگمی شدیدی که برخی رهبران فلسطینی و عربی در آن به سر میبرند، تشدید شود، به ویژه در شیخنشینهای عربی که اشغال شده است، متاسفانه از سوی اراده برخی حکامشان که با حرارت برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از طریق موساد و واشنگتن حرکت میکنند.
تحلیلگر مصری در پایان تحلیل خود که در المیادین منتشر شده، آورده است: باید تاکید کرد که تاریخ این خیانت را در خود ثبت خواهد کرد و در مقابل مقاومت و حق فلسطینیان با وجود تمام لحظههای سخت و خیانت نزدیکان (اعراب) پیروز خواهد شد. تاریخ در سنتها و تجارب خود به ویژه در منطقه عربی تاکید میکند که خون حتما بر شمشیر پیروز خواهد شد و این بار پس از آنکه این شمشیر صهیونیستی، عبای شیخ نشینان نفتی را پوشیده و بدون شرم و حیا با آنها میرقصد (رقص زنان موساد، مری رگیف و زیپی لیونی)، اما قطعا این بار هم خون فلسطینی و عربی بر شمشیر صهیونیستی و نفت شیوخ عرب پیروز خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید