حمله دشمن آمریکایی به پل آق‌تکه‌خان در مسیر پیگیری قضایی

کد خبر: 1407284

حیدر آسیابی در این باره اظهارکرد: در پی حمله دشمن آمریکایی در تیرماه امسال به پل آق‌تکه‌خان شهرستان آق‌قلا و وارد شدن خسارت به این زیرساخت ، پرونده‌ای در دادگستری استان تشکیل شده است.

حمله دشمن آمریکایی به پل آق‌تکه‌خان در مسیر پیگیری قضایی

 رئیس کل دادگستری گلستان از تشکیل پرونده درباره حمله دشمن آمریکایی به پل آق تکه‌خان آق‌قلا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، حیدر آسیابی در این باره اظهارکرد: در پی حمله دشمن آمریکایی در تیرماه امسال به پل آق‌تکه‌خان شهرستان آق‌قلا و وارد شدن خسارت به این زیرساخت ، پرونده‌ای در دادگستری استان تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، اقدامات لازم برای مستندسازی خسارت‌های وارده، جمع‌آوری ادله و بررسی‌های کارشناسی انجام و مستندات این پرونده در حال تکمیل شدن است.

وی با بیان اینکه حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی با اصول و قواعد حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه بین‌المللی مغایرت دارد، اظهار کرد: این پرونده پس از تکمیل مستندات، برای رسیدگی متمرکز به مرجع قضایی ذی‌صلاح در تهران ارسال خواهد شد.

آسیابی تأکید کرد: دستگاه قضایی با استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی، ابعاد حقوقی و کیفری این اقدام را تا رسیدن به نتیجه و استیفای حقوق پیگیری خواهد کرد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت