تکلیف نوزادان رها شده در بیمارستان‌ها چیست؟

کد خبر: 789838

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: هزینه‌های درمانی و نگهداری نوزادان رها شده در بیمارستان تا تعیین تکلیف هویتی و قانونی را وزارت بهداشت باید پرداخت کند.

تکلیف نوزادان رها شده در بیمارستان‌ها چیست؟
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: هزینه‌های درمانی و نگهداری نوزادان رها شده در بیمارستان تا تعیین تکلیف هویتی و قانونی را وزارت بهداشت باید پرداخت کند.
انوشیروان محسنی‌بندپی گفت: پرجمعیت‌ترین مرکز نگهداری نوزادان رها شده و بدسرپرست در کشور، شیرخوارگاه علی اصغر (ع) در مشهد است که تعداد فرزندان این شیرخوارگاه حتی از شیرخوارگاه آمنه تهران هم بیشتر است که برای این موضوع باید یک تدبیر جدی بیندیشیم. وی افزود: برای حل این مشکل باید فرایند فرزندخواندگی و واگذاری امین‌موقت را تسهیل و تسریع کنیم؛ لذا باید موانع اجرایی و زمان‌بر را از میان برداریم و با همکاری دادگستری و ثبت‌احوال، زمان را به حداقل برسانیم. محسنی اعلام کرد: اگر کودک یا فرزندی به خاطر وضعیت اقتصادی خانواده و مادر به بهزیستی واگذار می‌شود باید وضعیت مالی او را اصلاح کنیم تا خودش فرزندش را نگهداری کند؛ اگر مادری با کمک اقتصادی حاضر باشد کودک خود را نگهداری کند و او را واگذار یا رها نکند بهزیستی هزینه‌های لازم را به او پرداخت می‌کند. وی ادامه داد: البته این شرایط برای خانواده‌ای است که سرپرست نان‌آور نداشته باشد و صلاحیت مادر برای نگهداری از فرزند نیز تأیید شود. محسنی‌بندپی، گفت: ما تا سقف ۴۰۰ هزار تومان در ماه برای مادران یا وابستگان فرزندان بدسرپرست که شرایط نگهداری را داشته باشند کمک هزینه پرداخت می‌کنیم که این کودک در خانواده نگهداری شود. رئیس سازمان بهزیستی کشور از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای جدید بین وزارت بهداشت و بهزیستی خبر داد و گفت: بر اساس این توافق، هزینه‌های درمانی و نگهداری نوزادان تا تعیین تکلیف هویتی و قانونی که حدود ۲ ماه است را وزارت بهداشت پرداخت می‌کند. محسنی‌بندپی گفت: اگر این مدت زمان بیشتری ببرد، وزارت بهداشت بر اساس مدارک و اسناد موجود، هزینه‌های درمانی را می‌پردازد و پس از تعیین تکلیف هویتی و قانونی که واگذاری فرزند به بهزیستی قطعی می‌شود هزینه‌ها با بهزیستی خواهد بود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها