نگرانی چگونه می‌تواند برای ذهن مفید باشد؟

کد خبر: 663844

به نظر می‌رسد شرکت‌کنندگانی در تحقیق که نگرانی بیشتری را در مدرسه و یا محل کار گزارش کرده بودند، بیشتر به دنبال کسب اطلاعاتی درباره واکنش به حوادث پراسترس و یافتن راه حل مشکلات بوده‌اند.

نگرانی چگونه می‌تواند برای ذهن مفید باشد؟
سرویس سبک زندگی: بسیاری از افراد ممکن است چنان دچار نگرانی باشند که خود نیز از این مشکل رنج وافر ببرند. اگرچه پزشکان همواره توصیه کرده‌اند برای جلوگیری از بسیاری مشکلات و بیماری‌ها باید استرس و نگرانی را از خود دور کرد، اما دانشمندان کشف کرده‌اند که نگرانی جنبه‌های مثبتی هم برای زندگی انسان دارد. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت سلامت آنلاین می‌خوانیم.
«نگرانی» چگونه می‌تواند مفید باشد؟
در حالی که نگرانی همواره به عنوان یک هیجان منفی تلقی شده که مغز را به سمت استرس و اضطراب هدایت می‌کند و در نتیجه برای حفظ سلامت روان مضر پنداشته می‌شود، مطالعه‌ای جدید نشان داده که نگرانی جنبه مثبتی هم دارد.
این بررسی که از سوی یک استاد روانشناسی دانشگاه کالیفرنیا انجام شده، مشخص کرده است که نگرانی با به‌سازی حوادث آسیب‌زا، برنامه‌ریزی و پیش‌آمادگی تطبیقی، بهبودی از افسردگی و شرکت در فعالیت‌های ترویج سلامت و پیشگیری از بیماری می‌تواند مرتبط باشد.
«کیت سوینی» در مقاله‌ای نگرانی را هم برای بدن و هم برای ذهن، مفید ارزیابی کرده است: «با وجود شهرت منفی آن، همه نگرانی‌ها، مخرب و بیهوده نیستند بل‌که می‌توانند دارای فواید انگیزشی و عاطفی باشند.
او تاکید کرده در عین تعجب، به نظر می‌رسد شرکت‌کنندگانی در تحقیق که نگرانی بیشتری را در مدرسه و یا محل کار گزارش کرده بودند، بیشتر به دنبال کسب اطلاعاتی درباره واکنش به حوادث پراسترس و یافتن راه حل مشکلات بوده‌اند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها