اجازه نمی‌دهند نیروهای انقلابی وارد اقتصاد شوند

کد خبر: 504030

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام اینکه ‌با اقتصاد مقاومتی نیازی به تسلیم در مقابل آمریکا نیست، گفت: نیروهای انقلاب برای رفع بیکاری و گرانی برنامه دارند و به صراحت می گویم هنوز هم نیروهای انقلابی نتوانسته اند وارد اقتصاد شوند.

خبرگزاری تسنیم: سرلشگر محسن رضایی در ارتباط زنده از مشهد مقدس با برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره راهبرد آمریکا در قبال ایران افزود: آمریکایی ها هنوز دنبال رویاهای خود در منطقه می گردند و ایران را به عنوان یک گوهر گران بها می دانند و نمی خواهند آن را از دست بدهند و می خواهند در اختیار خودشان داشته باشند.
وی گفت: برای همین برای ما مزاحمت درست می کنند اما ما تاکنون در مبارزه ای که با آمریکا داشتیم توانستیم سنگرهای مهمی را فتح کنیم و جلو برویم اما ملت ایران به خوبی می دانند که آنها همچنان حاضر نیستند انقلاب اسلامی ایران را در عمل به رسمیت بشناسند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: آمریکا با سیاست هایی دو گانه برای رویارویی با ما وارد شده است؛ از یک طرف ما را تهدید می کند از طرف دیگر برای ما پیام نوروزی میفرستد و اظهار دوستی می کند که برخی معتقدند این یک سیاست دقیقی است و آنها احساس کردند تهدیدات کارساز نیست و وارد مذاکره شدند و دست دوستی دراز می کنند.
وی ادامه داد: از طرفی دیگر برخی معتقدند این سیاست ها یک نوع بلاتکلیفی است و به هر حال شرایطی جدیدی است که برای نخستین بار آمریکایی ها وارد این نوع تعامل با ما شده اند.
سرلشگر رضایی درباره اینکه برخی افراد با چه هدفی در داخل تفکرات آمریکایی ها را دنبال می کنند گفت: خیلی از جمعیت ما جوانان هستند که از سوابق خرابکاری آمریکایی ها نسبت به ملت ما آشنایی ندارند و نمی توان با یکی دو جمله به این سوال پاسخ داد.
وی افزود: امروز برخی می گویند شما انقلابیون چرا با آمریکا سر جنگ دارید که من به صراحت می گویم ما با آمریکا سر جنگ نداریم بلکه با آنها مبارزه می کنیم و مبارزه با جنگ فرق دارد.
رضایی گفت: ما به این مبارزه افتخار می کنیم و تا زمانی که ظلم در دستگاه آمریکا باشد با آن مبارزه می کنیم و تا زمانی که آمریکایی ها در امور داخلی ما و کشور ها دخالت کند ما به این مبارزه ادامه می دهیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما با آمریکا جنگ نداریم مگر این که آمریکا با ما وارد جنگ شود و اگر با ما وارد جنگ شوند آنچنان دفاع خوبی خواهیم کرد که حتی سختی های جنگ ویتنام یادشان برود و برای همیشه بفهمند ملت ایران در عین نجابت از یک قدرت خوبی برخوردار است.
وی گفت: بنابراین ما دنبال جنگ با آمریکا نیستیم اما مبارزه با آمریکا را تا زمانی که این فشارها تحریم ها و دخالت ها وجود داشته باشد ادامه می دهیم و آن را یک افتخار می دانیم.
رضایی افزود: البته در کشور این نوع تفکر درباره آمریکایی ها مربوط به اکنون نیست و از همان اول انقلاب تا کنون ما سه نوع اندیشه داشتیم، اندیشه انقلابی، اندیشه غیرانقلابی و اندیشه ضد انقلابی.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اندیشه ضد انقلابی انهایی بودند که اسلحه به دست گرفتند و چه اوایل انقلاب به خیابان ها آمدند و چه دوران دفاع مقدس علیه نظام جنگیدند که ما اینها را ضد انقلاب می دانیم.
وی افزود: اما یک سری نیروها داشتیم که آنها را از خودمان می دانستیم و در این انقلاب بودند اما اینها را غیرانقلابی می گفتیم.
محسن رضایی افزود: البته خطر غیرانقلابی ها کمتر از ضد انقلاب نبود چرا که مرتب تردید درست می کردند یعنی یک حرکت طوفنده ملت ایران را با تردید های زیادی مواجه می کردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: نخستین تردیدها را سال 57 به وجود آوردند و به حضرت امام (ره) فشار می آوردند که شورای سلطنت را بپذیرد اما امام فرمود ما با کل سلطنت مخالفیم و ملت ایران می خواهد سلطنت را پشت سر بگذارد.
وی گفت: ‌بنابراین نخست بازرگان و بعد بنی صدر وارد این اندیشه غیرانقلابی شدند و بعد از آن نیز تا امروز افرادی داریم که از گروه های انقلابی جدا می شوند و به سنگر غیرانقلابیون می روند و کشور را با تردید مواجه می کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود:‌ امروز حرف این غیرانقلابیون این است که می گویند اگر شما اقتصاد می خواهید باید به سمت آمریکایی ها بروید و در آمریکا سرمایه و فناوری وجود دارد و اگر به سمت آمریکا برویم ایران بهشت می شود .
وی ادامه داد: ‌سوال ما این است چرا زمان شاه ایران بهشت نشد و اگر ایران زمان شاه بهشت بود که ملت ایران انقلاب نمی کرد.
رضایی در ادامه با بیان اینکه ما ارتباط با آمریکا را پشت سر گذاشتیم گفت:‌ این یعنی ملت ایران ارتباط 200 ساله با اروپایی ها و غربی را پیش از این داشته و بعد به این نتیجه رسیده که باید به پای خودش بایستد.
وی افزود: غیرانقلابیون موافقان با آمریکا امروزه بزرگترین کاری که می کنند این است که در اقتصاد در این 37 سال تردید عجیبی به وجود می آوردند و اجازه نمی دهند انقلاب وارد اقتصاد شود و به صراحت می گویم هنوز هم نیروهای انقلابی نتوانسته اند وارد اقتصاد شوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما وارد سیاست، دفاع و امنیت شدیم و انقلاب توانست این سه حوزه را فتح کند و امروز ما در بعد سیاست، امنیت و دفاع از یک اقتدار بزرگی برخورداریم اما در اقتصاد نتوانستیم وارد شویم.
رضایی افزود: سوال من از این آقایان این است که چرا نمی گذارند انقلاب اسلامی وارد اقتصاد شود آن هم موقعی که مقام معظم رهبری در این 20 سال اخیر قریب به 9 سال از شعارهای سال را اقتصادی گذاشتند و امسال نیز با چه حرارتی و امیدی آن را مطرح کردند.
وی درباره غیرانقلابیون گفت:‌ البته من نمی گویم که این افراد خائن هستند بلکه می گویم فکرشان اشتباه است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ‌البته معتقدم نیروهای انقلاب برای رفع بیکاری، فقر و گرانی برنامه، طرح و سیاست دارند و این سیاست را تدبیر کردند و نظر کارشناسان را در این خصوص اخذ کردند و با نظر ده ها و صدها کارشناس دولتی و غیردولتی 24 ماده در اقتصاد مقاومتی تدوین و ابلاغ شده است.
رضایی گفت:‌ اگر اقتصاد مقاومتی عملیاتی شود ما نیازی به تسلیم شدن در مقابل آمریکا نداریم و اگر در مقابل آمریکا تسلیم شویم گام به گام به قبل از قاجار و دوران پهلوی آن دوران 200 سال گذشته بر می گردیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ آمریکایی ها در مسائل هسته ای مجبور به مذاکره با ایران شدند.
محسن رضایی افزود: بازی برد-برد در شرایط خصمانه میسر نیست و فقط در یک شرایط ممکن است و آن اینکه طرف مقابل مجبور شود از موضع خصمانه خارج شود و موضع رقابتی پیدا کند.
وی گفت:‌ وقتی آمریکایی ها با ما رفتار خصمانه را کنار نگذاشتند چگونه امکان بازی برد-برد وجود دارد.
رضایی افزود: آمریکایی ها اگر در مسائل هسته ای با ما وارد مذاکره شدند مجبور شدند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ اولین مذاکره کننده ما با آمریکا خود آقای روحانی بودند که زحمت زیادی نیز کشیدند اما هیچ دستاوردی آن موقع نداشتیم و حتی آمریکا در آن مقطع به میز مذاکره نیامد.
رضایی افزود: یعنی 12 ،‌ 13 سال پیش کشورهای اروپایی در میز مذاکره حضور داشتند اما آمریکا ما را تحویل نمی گرفت و حاضر نبود روی میز مذاکره بیاید.
وی افزود: ما وقتی به سمت 19 هزار سانتریفیوژ و غنی سازی بالای 20 ،‌ 30 درصد رفتیم آمریکایی ها پشت میز مذاکره نشستند.
رضایی ادامه داد: یعنی مسئله برد-برد در رابطه با رفتار خصمانه فقط در یک شرایط خاص امکان پذیر است و آن شرایطی است که هیچ راهی غیر از این نداشته باشند.
وی گفت:‌ اکنون در ادبیات سیاسی ما این مسئله زیاد مطرح می شود اما این مسئله اشتباه است و این حرف ها غیرعلمی است وقتی طرف مقابل رفتار خصمانه دارد فقط در شرایط خاص آنها حاضر هستند کاری بکنند که شما به برد-برد برسید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بحث هسته ای یک استثنا بود افزود:‌ اگر آنها می توانستند در کنار مذاکره با ما بجنگند اصلا روی میز مذاکره نمی آمدند آنها از جنگ با ما نا امید شدند و دیدند اگر مذاکره نکنند شتاب هسته ای ما فوق العاده بالا رفته بنابراین ناچار شدند با ما روی میز مذاکره بنشینند.
رضایی ادامه داد:‌ البته دوستان ما آقای ظریف و روحانی زحمات زیادی کشیدند که از آنها تشکر می کنیم اما این که آمریکایی ها روی میزمذاکره آمدند شرایط خاصی بود.
وی گفت: اکنون اگر در مسائل سوریه برخی می گویند که شرایط خاصی حاکم است و باید بنشینیم با اینها (آمریکایی ها) مذاکره کنیم، ما با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد بلکه ما در شورای بزرگی که در این خصوص تشکیل شد شرکت کردیم.
رضایی افزود: امروز برای ما دو طرح دوراهی ترسیم شده است؛ یکی آن دوراهی که روشنفکران غرب آن را تبلیغ می کنند که این دوراهی، یک طرح کاذب است اما یک دوراهی هم داریم که دوراهی واقعی است.
وی افزود: آن دوراهی که کاذب است این است که ما باید تسلیم آمریکا شویم یا اینکه خودمان را بایستی برای شرایط بسیار سخت و طاقت فرسا آماده کنیم که ما می گوییم این دروغ است چون ما این وضع را در زمان جنگ نیز داشتیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مگر در دوران دفاع مقدس دست ما در زمینه اقتصاد خالی تر است؟ چراکه در جنگ این همه امکانات که اکنون در اقتصاد داریم نداشتیم و حتی پول نداشتیم اما اکنون شرایط بهتری نسبت به آن دوران داریم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : اما دو راهی واقعی این است که ما یا باید در مبارزه با آمریکا ریاضت بکشیم و به مردم بگویم غذا نخورند و جیره بندی کنیم یا اینکه در همین حالت که با امریکا در حال مبارزه هستیم اقتصاد خود را شکوفا کنیم و این تهدید را تبدیل به فرصت کنیم .
وی افزود : چطور ما پهباد آرکیو امریکایی را که مدرن ترین سیستم پروازی امریکاست در بیابان های طبس گرفتیم و ظرف شش ماه مهندسی معکوس کردیم و به تولید رساندیم اما مهندسان ما نمی توانند علم را تبدیل به ثروت کنند این یک اشکالی دارد .
رضایی گفت : ما در کل جنگ از صد میلیارد دلار در آمد 8 ساله فقط 22 میلیارد دلار خرج کردیم که البته همه این 22 میلیارد نیز هزینه خرید اسلحه و مهمات نشد .
وی افزود : اکنون وضع ما خیلی بهتر از دوران جنگ است ما در دوران جنگ توانستیم این دو راهی کاذب را کنار بگذاریم و بر سر دو راهی واقعی قرار گرفتیم که یا باید جلوی دشمن بمانیم تا بیشتر از این داخل نشود و مقاومت درجا بکنیم یا اینکه حمله کنیم و سرزمین های اشغال شده را آزاد کنیم و از مرز عبور کنیم و دشمن را تنبیه کنیم که اگر این راه درست را انتخاب نکرده بودیم صدام بعد از آن بارها به ایران حمله کرده بود.
رضایی درباره پیام نوروزی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز گفت: اینها به نظر یک نمایش است و اوباما در دور مذاکرات سیاسی قرار دارد و همین امروز به کوبا رفته که به هر حال با یک عشقی راه افتاده و این کارها را انجام می دهد.
وی افزود: خوشبینانه ترین حالت این است که بگوییم اگر هم اعتمادی داشته باشد اما این رویای اعتماد به ایران عملی نیست.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اما کم از این قرارداد ها و مذاکرات را نداشتیم؟ مگر آقای کلینتون یاسر عرفات را به واشنگتن نبرد که یاسر عرفات اسلحه را روی میز گذاشت و قرار شد دو دولت در فلسطین شکل بگیرید اما دیدیم چه بلایی سر عرفات آوردند.
وی ادامه داد: اولا به طرز مشکوکی کشتند و بعد هم آن جریان دولتی که بر اثر انتخابات آزاد شکل گرفت و خودشان نیز ناظر داشتند قبول نکردند یعنی حماس در انتخابات آزاد شرکت کرد اما دیدید چه بلایی سر آن آوردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ اکنون در مناظره های انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا قرار داریم که نامزد های ریاست جمهوری خیلی صادقانه حرف های دل خودشان را درباره ایران می زنند و می گویند که با مسلمان ها چه خواهند کرد.
وی افزود: ما واقعیت های تاریخی را نمی توانیم فراموش کنیم و مسلما این پیام نوروزی اوباما نیز از یک طرف نشان می دهد ملت ایران عظمت پیدا کرده و دیگر آنکه هر چند اعتقادی نیز نداشته باشند مجبورند به عظمت ملت ایران اعتراف کنند.
رضایی گفت: ما این را علامت پیروزی، بزرگی و موفقیت ملت ایران می دانیم و این عظمت را نمی توانستند نادیده بگیرند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: البته ما در پیام نوروزی اوباما با بحث تحریم های موشکی صداقت زیادی نمی بینیم کما اینکه همزمان با این پیام، ایران را تهدید به تحریم می کنند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها