تا مادامی که بخش خصوصی اقتصاد را اداره نکند اقتصاد رونق نخواهد داشت

کد خبر: 957253

امیر حیات مقدم پژوهشگر سیاسی گفت: با توجه به نوسانات قیمت ارز و تورم لجام گسیخته موجود در ایران بنگاه‌های اقتصادی به مشکل جدی برخورد کرده اند. در شرایط فعلی نهاد‌های تولیدی نمیتوانند حتی قیمت مواد اولیه لازم...

تا مادامی که بخش خصوصی اقتصاد را اداره نکند اقتصاد رونق نخواهد داشت

احسن نیوز: امیر حیات مقدم پژوهشگر سیاسی گفت: با توجه به نوسانات قیمت ارز و تورم لجام گسیخته موجود در ایران بنگاه‌های اقتصادی به مشکل جدی برخورد کرده اند. در شرایط فعلی نهاد‌های تولیدی نمیتوانند حتی قیمت مواد اولیه لازم برای کسب و کار خود را پیش بینی بکنند تا برای رشته کاری خود برنامه ریزی داشته باشند. بالا رفتن تورم برای مصرف کننده ضرر دارد و پایین آمدن تورم برای تولید مشکل ساز است و تورم همیشه باید در یک مسیر ثابت و غیر نوسانی قرار داشته باشد.

سالیان سال است که خوزستان عمده بودجه کشور را تامین کرده است، ولی با بی مهری مواجه بوده است. در این استان حتی در اکثر مواقع و در اکثر شهر‌ها بنزین یورو چهار عرضه نمیشود.

خصوصی سازی باشگاه‌های ورزشی از جمله استقلال و پرسپولیس باعث بالا رفتن کیفیت کار در باشگاه‌ها خواهد شد و بودجه بیت المال و یا بودجه عمومی باید صرف امور زیر بنایی و مناطق محروم شود. کوچک کردن دولت و نهاد‌های ورزشی و فرهنگی باید در زمان‌های گذشته انجام میشد و هم اکنون ما نباید باشگاه ورزشی دولتی و یا خصولتی داشته باشیم.

افزایش قیمت بنزین اگر صورت گیرد باز هم تورم افسار گسیخته فعلی نفس گیر‌تر خواهد شد و سهمیه بندی بنزین نیز باعث به وجود آمدن مشکلات اساسی برای شهروندان خواهد شد. تولید. انبار وعرضه فرآورده‌های نفتی و بنزین باید از صفر تا صد توسط بخش خصوصی صورت گیرد.

تا مادامی که بخش خصوصی اقتصاد را اداره نکند اقتصاد رونق نخواهد داشت. ارزش پول ملی فوق العاده مهم است و از بین رفتن پول ملی مساوی است با ورشکسته شدن تمام مردم. تورم فعلی واقعا نفس مردم را بند آورده و مردم در شرایط فوق العاده سختی قرار دارند و متاسفانه با وجود حقوق‌های نجومی و تبعیض‌هایی از این دست روحیه مردم و امید به زندگی نیز وضعیت مناسبی ندارد.

اقتصاد خصولتی و یا دولتی به سمت توسعه و پیشرفت تجارت سالم نمیرود. زمانی که نهاد‌های دولتی به سمت فعایت اقتصادی میروند نمیتوانند مانند بخش خصوصی کار با کیفیت انجام دهند. دولت باید از لحاظ کار اقتصادی تهی شود و بخش خصوصی گسترش یابد. هر قانونی که دست و پای تاجران و سرمایه گذاران را میبندد و جلوی توسعه این نهاد‌ها را میگیرد باید تغییر کند.

قوانین تجارتی باید در ایران طوری باشد که تاجر احساس امنیت سرمایه و احساس کرامت انسانی داشته باشد. هر شخصی که سر کار است باید سعی کند هر روز به دنبال یادگیری تخصص مربوطه و رشته کاری خود باشد و این حرکت باید مستدام و مداوم باشد.

کارمندان نباید حرکاتی انجام دهند که تاجران از ادامه کار منصرف شوند. ما باید جامعه را به اخلاق دعوت کنیم. دولت باید از لحاظ جمعیت و سازمان به سمت کاهش برود و تمام بنگاه‌های اقتصادی دولتی و یا خصولتی به بنگاه‌های اقتصادی خصوصی و شخصی تبدیل شوند. تمام پیامبران به دنبال تکمیل مکارم اخلاقی بودند. در کشوری که اخلاق نباشد پیشرفت حاصل نخواهد شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها