این پاسخ معکوس را جدی بگیریم!

کد خبر: 1387943

مجازات سخت منجر به ریشه‌کنی تروریست‌های اجاره‌ای و حذف این جای پای آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشور نیز ضربه دیگری به دشمن است.

این پاسخ معکوس را جدی بگیریم!

طراحی حمله به منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان و در همان حال مجازات سخت منجر به ریشه‌کنی تروریست‌های اجاره‌ای و حذف این جای پای آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشور نیز ضربه دیگری به دشمن است.

حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:

۱- روز جمعه (سوم بهمن‌ماه جاری) شورای حقوق بشر سازمان ملل، قطعنامه‌ای ضدایرانی با موضوع «وضعیت حقوق بشر در ایران» را با ۲۵ رای موافق، ۷ رای مخالف و ۱۴ رای ممتنع به تصویب رساند. تصویب این قطعنامه در حالی است که مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی، بارها به حضور عوامل اجاره‌ای خود در اغتشاشات اخیر ایران اعتراف کرده‌اند و علاوه ‌بر اعتراف صریح پادوهای بازداشت‌شده رژیم صهیونیستی، فیلم‌ها و تصاویر فراوانی نیز از جنایات وحشیانه و هولناک عوامل اجاره‌ای آمریکا و اسرائیل حکایت می‌کنند.

قتل‌های فجیع نظیر سربریدن، تیراندازی با سلاح‌های جنگی به سوی ماموران حافظ امنیت و مردم عادی، آتش‌زدن قرآن‌ها، مساجد، حسینیه‌ها، خانه‌های مردم، بیمارستان‌ها، اتوبوس‌ها، آمبولانس‌های حامل بیمار و ده‌ها نوع جنایت وحشیانه دیگر که تروریست‌های ماموریت‌گرفته از آمریکا و رژیم صهیونیستی مرتکب شده‌اند. این جنایت‌ها آشکارتر از آن است که قابلیت کمترین تردیدی را داشته باشد.

مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکایی از جمله، ترامپ و نتانیاهو در مصاحبه‌ها و پیام‌های فراوان و پی‌درپی خود، با صراحت به حمایت همه‌جانبه مالی، سیاسی و تسلیحاتی از تروریست‌ها اعتراف کرده‌اند که نه فقط تمامی اسناد یاد شده برای همگان قابل دسترسی است بلکه مقامات مورد اشاره نیز هیچ‌یک از آنها را انکار نکرده‌اند، بلکه بر آن تصریح چندباره نیز داشته‌اند و اما با وجود تمامی این اسناد غیرقابل انکار، شورای حقوق بشر سازمان ملل، در قطعنامه جمعه شب خود، جنایات تروریست‌ها را به جمهوری اسلامی ایران نسبت داده و علیه ایران اسلامی قطعنامه صادر کرده است(!) چرا؟! بخوانید!

۲- طی دو سال اخیر و درپی جنایات وحشیانه و هولناک رژیم صهیونیستی در غزه، موج حمایت از مردم مظلوم فلسطین و ابراز نفرت از رژیم صهیونیستی در کشورهای غربی به شکلی بی‌سابقه اوج گرفته و همه‌روزه بر دامنه آن افزوده می‌شود. از نیویورک و کالیفرنیا و لندن و پاریس و آتن و رم گرفته تا برلین و سیدنی و... تقریباً تمامی میدان‌های اصلی شهرها در چهار گوشه جهان، به اجتماع هزاران و گاه ده‌ها هزار نفر از معترضانی تبدیل شده که با در دست داشتن پرچم فلسطین و آتش‌زدن پرچم اسرائیل از جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها اعلام تنفر و انزجار می‌کنند.

تنفر از صهیونیست‌ها به میدان‌های ورزشی، مراکز علمی و عرصه بسیاری از دانشگاه‌ها نیز کشیده شده است تا آنجا که رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز، این حجم از ابراز تنفر را بی‌سابقه و پدیده‌ای فراگیر و غیرقابل پیشگیری دانسته‌اند. مارینا روزنبرگ، معاون امور بین‌الملل اتحادیه [به اصطلاح] ضد افترا می‌گوید؛ بسیاری از یهودیان در جهان به دلیل آزار و اذیت، نمادهای هویتی خود را پنهان می‌کنند و حتی برخی نام خود را در اپلیکیشن‌های حمل‌ونقل تغییر داده‌اند تا یهودی به نظر نرسند و...

۳- قطعنامه جمعه شب شورای حقوق بشر سازمان ملل که در آن جنایات هولناک پادوهای اجاره‌ای آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی نسبت داده شده است، با سه هدف و انگیزه مشخص صادر شده است؛

اول: انحراف افکار عمومی مردم جهان از جنایات نفرت‌انگیز آمریکا و رژیم صهیونیستی.

دوم: پیشگیری از مجازات تروریست‌های تحت فرمان آمریکا و اسرائیل.

سوم: سرپوش نهادن بر شکست توطئه‌ای که ماه‌ها برای انجام آن برنامه‌ریزی کرده و با آموزش تروریست‌ها، ارسال اسلحه و مهمات و حمایت‌های بی‌پرده و آشکار، آنها را به صحنه آورده بودند.

۴- راه مقابله با این توطئه در حرکت معکوس است. طراحی حمله به منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و همه نقاط جهان با بهره‌گیری از نیروهای انقلابی طرفدار جمهوری اسلامی ایران که به فراوانی در همه‌جای جهان حضور دارند، و بارها آرزو کرده و می‌کنند که در جهاد ایران اسلامی با قدرت‌های استکباری سهمی داشته باشند. در همان حال مجازات سخت منجر به ریشه‌کنی تروریست‌های اجاره‌ای و حذف این جای پای آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشور نیز ضربه دیگری به دشمن است.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید