فرهیختگان: زیاد نفت می فروشیم اما پولش را تراستی ها می خورند!

کد خبر: 1390687

اما همه کارشناسان و متخصصان حوزه تجارت بر این موضوع تأکید دارند که دلیل اختلالات ارزی امسال، کم‌توجهی به ایجاد و برقراری یک ساختار پرداخت رسمی و فروش نفت روی شبکه تحت نظارت آمریکا و غربی‌ها از طریق شبکه تراستی و شبکه‌های غیررسمی بوده است

فرهیختگان: زیاد نفت می فروشیم اما پولش را تراستی ها می خورند!

فرهیختگان نوشت:مرور داده‌های رسمی نشان می دهد که صادرات نفت و گاز ایران نسبت به سال‌هایی همچون 1398 و 1399 بین دو تا 3.5 برابر شده اما 10 ماهه امسال جزء مقاطعی بود که کشورمان بیشترین شوک ارزی را متحمل شد.

 یکی از دلایل این موضوع که به آن اشاره شد، موضوع اختلالات در جریان انتقال منابع ارزی به کشور بود. هنوز مرجع رسمی به این موضوع اشاره نکرده که این اختلالات عمداً صورت گرفته یا دلیل آن، تشدید موانع تحریمی بوده است

 اما همه کارشناسان و متخصصان حوزه تجارت بر این موضوع تأکید دارند که دلیل اختلالات ارزی امسال، کم‌توجهی به ایجاد و برقراری یک ساختار پرداخت رسمی و فروش نفت روی شبکه تحت نظارت آمریکا و غربی‌ها از طریق شبکه تراستی و شبکه‌های غیررسمی بوده است. 

به عبارتی دیگر، کارشناسان می‌گویند تداوم دور زدن تحریم و عدم حرکت به سمت ایجاد ساختار پرداخت رسمی با کشوری که بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران بوده، ازجمله دلایل این اختلال است. 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید