حمله دشمن به منطقه‌ای مسکونی در بندرعباس

کد خبر: 1393792

احمد نفیسی اظهار کرد: شامگاه سه شنبه جنگنده‌های آمریکایی صهیونیستی یک منطقه غیرنظامی در بندرعباس را مورد هدف حمله خود قرار دادند.

حمله دشمن به منطقه‌ای مسکونی در بندرعباس

 معاون استاندار هرمزگان از حمله هوایی دشمن آمریکایی-صهیونیستی به منطقه‌ای مسکونی در بندرعباس خبر داد و گفت: در پی این حمله ۲ تن از شهروندان بندرعباس شهید و ۲ تن مجروح شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد نفیسی اظهار کرد: شامگاه سه شنبه جنگنده‌های آمریکایی صهیونیستی یک منطقه غیرنظامی در بندرعباس را مورد هدف حمله خود قرار دادند.

وی افزود: در پی این حمله ۲ تن از شهروندان هرمزگانی شهید شده و ۲ نفر نیز مجروح شدند که با حضور سریع عوامل امدادی و اورژانس کار مداوای آن‌ها انجام شد.

معاون استاندار هرمزگان تأکید کرد: در پی این حمله به چند واحد مسکونی نیز آسیب وارد شده است.

نفیسی تاکید کرد: هم اکنون وضعیت شهر بندرعباس کاملا پایدار و امن است و از مردم درخواست می‌شود از توجه به شایعات پرهیز کنند و به محل حملات دشمن نزدیک نشوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با محکومیت شدید این اقدام، و با اشاره به اینکه این عملیات نتوانسته خللی در آرامش مردم ایجاد کند، خاطرنشان کرد: دشمنان بدانند ملت بزرگ ایران اسلامی سال‌هاست که در برابر توطئه‌های شوم آمریکا و صهیونیست‌ها ایستاده‌اند و این بار نیز با وحدت و هوشیاری، نقشه‌های آنان را نقش بر آب خواهند کرد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید