جزئیات جدیدعملیات وعده صادق۴ در روزبیست‌وششم جنگ

«موج ۸۰» تقدیم به کامیونداران و رانندگان / قطع برق در«الخضیره» با حملات موشکی ایران/ شلیک موشک‌های کروز به سمت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

کد خبر: 1393807

اسم شکستتان را توافق نگذارید. دوران وعده‌هایتان به سر رسیده. امروز در جهان، دو جبهه وجود دارد: حق و باطل. و هر حق‌طلب آزاده‌ای، تحت تاثیر امواج رسانه‌ای شما، اغوا نمی‌شود.

«موج ۸۰» تقدیم به کامیونداران و رانندگان / قطع برق در«الخضیره» با حملات موشکی ایران/ شلیک موشک‌های کروز به سمت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

در حالی که جنگ وارد بیست‌وششمین روز خود شده، نشانه‌های تغییر موازنه از «شوک اولیه» به «فرسایش کنترل‌شده» بیش از هر زمان دیگری نمایان است.

به گزارش مهر، بیست‌وششمین روز جنگ، نه صرفاً ادامه یک درگیری نظامی، بلکه آغاز مرحله‌ای تازه از تقابل راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران، ایالات متحده و رژیم صهیونیستی است؛ مرحله‌ای که در آن «زمان» به سلاح تبدیل شده و هر ساعت تداوم نبرد، هزینه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی جبهه مقابل را افزایش می‌دهد.

پس از موج‌های متوالی عملیات «وعده صادق ۴» در روز بیست‌وپنجم—که با هدف قرار دادن مراکز حیاتی در عمق سرزمین‌های اشغالی، از حیفا و تل‌آویو تا نقب و بئرالسبع، و نیز پایگاه‌های آمریکایی در منطقه همراه بود—اکنون شواهد میدانی از تثبیت یک الگوی عملیاتی حکایت دارد: حملات ترکیبی، عبور هدفمند از پدافند چندلایه و تمرکز بر گره‌های لجستیکی و اطلاعاتی دشمن.

در سوی مقابل، افزایش سانسور خبری، محدودسازی اطلاعات و تأکید بر مدیریت افکار عمومی در جبهه آمریکا و رژیم صهیونیستی، نشان‌دهنده فشار فزاینده‌ای است که از دل این جنگ فرسایشی بر ساختار تصمیم‌گیری آنان وارد شده است. همزمان، استمرار عملیات‌های پدافندی در داخل کشور و انهدام اهداف متخاصم، بیانگر آن است که ایران نه‌تنها در حوزه آفند، بلکه در حفظ برتری دفاعی نیز دست بالا را حفظ کرده است.

اکنون در آستانه روز بیست‌وششم، جنگ وارد مرحله‌ای شده که دیگر نه با «ضربات مقطعی»، بلکه با «فرسایش پیوسته اراده‌ها» تعریف می‌شود؛ جایی که هر موج عملیات، نه فقط یک حمله، بلکه بخشی از یک طراحی کلان برای تغییر قواعد بازی در منطقه است.

«موج ۸۰» عملیات وعده صادق۴ تقدیم به کامیونداران و رانندگان

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد:

نقاط راهبردی و مراکز نظامی واقع در اراضی شمالی سرزمین‌های اشغالی فلسطین در هجمه سنگین و ممتد موشک‌های هوافضای سپاه پاسداران در موج هشتادم وعده صادق ۴ با رمز مبارک «یاشدید القوا» تقدیم به راننده شهید محمد دالوند و تمام کامیونداران و رانندگان، در حمایت و پشتیبانی از تهاجمات غرورآفرین مقاومت اسلامی حزب‌الله لبنان و مردم مظلوم جنوب لبنان، در هم کوبیده شدند.

️در این عملیات فرماندهی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی واقع در شمال شهر «صفد» که وظیفه فرماندهی و به کارگیری نیروها جهت حمله ‌و دفاع در مرزهای شمال فلسطین را به عهده دارد، هدف قرار گرفتند.

این عملیات آغازی بر سلسله عملیات‌های از پیش اعلام شده سپاه پاسداران به رژیم کودک کش صهیونیستی است که محل تجمع نیروهای صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی و کمربند غزه بدون هیچ ملاحظه‌ای زیر حملات سنگین موشکی و پهپادی ج.ا ایران قرار خواهند گرفت.

️در ادامه نیز اهدافی در قلب سرزمینهای اشغالی، تلاویو، کریات شمونا، بنی براک و پایگاههای ارتش تروریستی امریکا در علی السالم، عریفجان، الازرق و شیخ عیسی مورد هدف سامانه های سوخت مایع و جامد و نقطه زن و پهپادهای انهدامی قرار گرفت.

این موج ادامه دارد...

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَن یَقُولَ لَهُ کُن فَیَکُونُ»

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: اسم شکست‌تان را توافق نگذارید!

متن کامل اظهارات سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به این شرح است:

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

قدرت راهبردی که از آن دم می‌زدید، تبدیل به شکست راهبردی شده.

مدعی ابرقدرتی دنیا، اگر می‌توانست از مخمصه رها شود، تا حالا شده بود.

اسم شکستتان را توافق نگذارید. دوران وعده‌هایتان به سر رسیده. امروز در جهان، دو جبهه وجود دارد: حق و باطل. و هر حق‌طلب آزاده‌ای، تحت تاثیر امواج رسانه‌ای شما، اغوا نمی‌شود.

سطح خوددرگیری‌هایتان به مرحله مذاکره‌ خودتان با خودتان رسیده؟

نه خبری از سرمایه‌گذاری‌هایتان در منطقه خواهد بود و نه قیمت سابق انرژی و نفت را خواهید دید، تا وقتی که بفهمید: ثبات در منطقه، توسط دست قدرتمند نیروهای مسلح ما تضمین می‌شود. ثبات، از طریقِ قدرت.

صراحتا اعلام می‌کنیم: تا موعدی که اراده ما نباشد، هیچ وضعیتی به روال سابق بر نمی‌گردد، این اراده زمانی ایجاد می‌شود که به‌طور کامل فکر اقدام علیه ملت ایران از اذهان کثیف شما پاک شود.

حرف اول و آخر ما از همان روز نخست این بوده، هست و خواهد بود: کسی همچو ما با کسی مثل شما، کنار نخواهد آمد. نه حالا، و نه هیچ‌وقت.

و من النصر الا من عندالله العزیز الحکیم.»

حبس طولانی‌مدت بیش از 2 میلیون صهیونیستی در پناهگاه‌ها​

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا در توضیح موج هفتاد و هشتم به حبس طولانی مدت شهرک‌نشیان صهیونیستی اشاره کرد.

به گزارش تسنیم، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) در روز بیست و پنجم عملیات وعده صادق4 توضیحاتی راپیرامون موج78 و 79 ارائه کرد.

به پشتوانه مشت‌های گِره‌کرده ملت بزرگ ایران در خیابان‌ها، در طی ساعات گذشته، نیروهای مسلح کشورمان عملیات‌های آفندی و پدافندی متعددی را اجرا کردند.

انهدام چند فروند موشک کروز از نوع تاماهاوک و جاسم

مدافعان آسمان ایران در ارتش و سپاه، در ساعات گذشته، چند فروند موشک کروز از نوع تاماهاوک و جاسم، و تعدادی پهپاد متخاصم از انواع رزمی و انهدامی را در نقاط مرکزی و جنوبی کشور، تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافندهوایی کشور سرنگون کردند.

دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران، از بامداد امروز صنایع تسلیحاتی رافائل در حیفا و صنایع هوافضای رژیم اشغالگر در مجاورت فرودگاه بن‌گوریون و همچنین هواپیماهای سوخت‌رسان در این فرودگاه را هدف حملات پهپادی قرار داده‌اند.

شب گذشته، موج هفتاد و هشتم عملیات وعده‌صادق4 با رمز مقدس یا دلیل المُتِحَیِّرین، با موشک‌های بارانی سپاهیان سلحشور، علیه متجاوزین آمریکایی و صهیونیستی اجرا شد.

در این موج، اهدافی در ایلات، دیمونا و شمال تل‌آویو و برخی از پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در منطقه، مورد اصابت دقیق سامانه‌های نقطه‌زن عماد و قدر چندکلاهکه و پهپادهای انهدامی قرار گرفتند.

موقعیت‌های به‌ظاهر امن دستگاه‌های اطلاعاتی رژیم با موفقیت مورد هدف قرار گرفتند

موج 79 عملیات وعده‌صادق4 با رمز مبارک "یاخیرالفاتحین"، با شلیک موشک‌های قدرتمند سجیل، عماد و خیبرشکن و پهپادهای انهدامی نیروی هوافضای سپاه، با عبور موفق از پدافند چندلایه رژیم صهیونیستی، موقعیت‌های به‌ظاهر امن دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم در شمال و مرکز تل‌آویو، مراکز پشتیبانی ارتش رژیم در رامات‌گان و نِقِب و همچنین مرکز اصلی لجستیک و مدیریت نظامیِ جنوبیِ رژیم در بئرالسبع را هدف قرار داد.

ستون‌های غلیظ دود و آتش در سراسر سرزمین‌های اشغالی و حبس طولانی‌مدت بیش از 2 میلیون صهیونیست در پناهگاه‌ها، مستنداتی متقن بر روایت توانمندی‌های موشکی و پهپادی ایران، و نشان‌دهنده ایجاد اختلال و ضربات جدی به پدافند دشمنان است.

سانسور دستوری اخبار جنگ و تصاویر حملات موثر ایران به پایگاه‌های آمریکا و مراکز نظامی صهیونیستی توسط پنتاگون و آمان، عمق نگرانی، تلاش برای لاپوشانی و تحریف واقعیت را در جبهه دشمنان متخاصم نشان می‌دهد.

و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم

۴موج حمله موشکی ایران به اسرائیل در ۴۰دقیقه؛ قطع برق در«الخضیره»

در حمله موشکی گسترده و بی‌سابقه ایران به سرزمین‌های اشغالی، تل آویو و قدس، هشارون، نتانیا و بنیامینا، حیفا و الخضیره هدف قرار گرفت و برق در الخضیره قطع و فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شده است.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، در موج جدید حملات موشکی ایران، نیروگاه برق «الخضیره» در بندر اشغالی حیفا در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار گرفت و ستون‌هایی از دود در آسمان این نیروگاه مشاهده می‌شود. برق الخضیره هم در پی این حمله موشکی قطع شده است.

این موج از حمله موشکی ایران، به صورت کم سابقه، مناطق گسترده‌ای از اسرائیل را پوشش داد و ترکش‌های موشک دستکم به شش منطقه از جمله غرب قدس، هشارون، نتانیا و بنیامینا، حیفا و الخضیره اصابت کرد.

روزنامه یدیعوت آحرونوت نوشت: میلیون‌ها نفر در پی شلیک موشک از ایران، به پناهگاه رفتند.

رسانه‌های عبری از انتشار گزارش درباره اصابت ترکش‌های موشک‌های ایرانی به ۳۰ منطقه و به صدا درآمدن آژیر خطر در فرودگاه بن‌گوریون و قطع شدن پروازها در آن خبر دادند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم اذعان کرد ایران طی ۴۰ دقیقه، در چهار نوبت، موشک‌هایی را به طرف اسرائیل پرتاب کرد.

شلیک موشک‌های کروز ساحل به دریا به سمت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

نیروی دریایی ارتش برای چندمین بار، با پرتاب موشک‌های قدرتمند کروز ساحل به دریای قدیر، ناوگروه آبراهام لینکن ایالات متحده را وادار به تغییر موقعیت کرد.

به گزارش مهر، موشک‌های کروز ساحل به دریای قدیر نیروی دریایی ارتش ناوگروه آبراهام لینکلن از ناوگان متخاصم آمریکایی را هدف قرار داده و وادار به تغییر موقعیت کردند.

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش که شخصاً از قرارگاه راهکنشی این نیرو، فرمان شلیک موشک به ناو آبراهام لینکلن را صادر کرد، ضمن گرامی داشت یاد شهیدان ناوشکن دنا، گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اراده قاطع و سیادت دریایی مطلق جمهوری اسلامی ایران در خلیج همیشه فارس و کنترل هوشمند تنگه هرمز و نظارت مقتدرانه بر تردد ناوگان نظامی و متخاصم در شمال مدار ۱۰ درجه، تا گرفتن انتقام خون شهیدان عزیزمان از پای نخواهیم نشست.

امیر دریادار ایرانی افزود: چون کوه دنا، برای سربلندی و شکوه ایران و ایرانی پابرجا ایستاده‌ایم تا امید مظلومان و خار چشم دشمنان باشیم. عملکرد و تحرکات ناوگروه متخاصم آبراهام لینکلن، همواره توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال رصد است و به محض قرارگرفتن ناوگروه متخاصم در تیررس سامانه‌های موشکی، هدف حملات کوبنده نیروی دریایی ارتش قرار خواهد گرفت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید