دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران
محسن نقوی که هفته گذشته فرمانده ارتش پاکستان را در سفر به تهران همراهی می کرد، امروز با حضور در سفارت ایران با رضا امیری مقدم دیدار کرد.
وزیر کشور پاکستان طی دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلامآباد بر لزوم تنشزدایی در منطقه و پیشبرد دیپلماسی تاکید کرد و گفت: اسلامآباد به ادامه تلاشهای میانجی گرانه متعهد است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی وزارت کشور پاکستان، محسن نقوی که هفته گذشته فرمانده ارتش پاکستان را در سفر به تهران همراهی می کرد، امروز با حضور در سفارت ایران با رضا امیری مقدم دیدار کرد.
در بیانیه وزارت کشور پاکستان آمده است که نقوی آمادگی اسلامآباد برای میزبانی از دور بعدی مذاکرات را اعلام کرد.
وی بر لزوم تنشزدایی در منطقه و پیشبرد روند جاری دیپلماتیک تاکید کرد.
وزیر کشور پاکستان گفت که موضع ما برای حل مسالمتآمیز مسائل ایران و آمریکا روشن است و به ادامه تلاشهای میانجی گرانه متعهد هستیم.
سفیر ایران در اسلامآباد نیز از تلاشهای جاری پاکستان برای وساطت و کمک به کاهش تنشها قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا، آتشبس اعلام شده میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا و رژیم اسرائیل در ۱۹ فروردینماه با هدف فرصت به راهکارهای دیپلماتیک برای پایان دادن دائمی به جنگ، به مدت ۲ هفته برقرار شد.
مذاکرات میان تهران-واشنگتن نیز سه روز بعد، روز شنبه (۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ برابر با ۱۱ آوریل ۲۰۲۶) در اسلام آباد پاکستان به ریاست «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیات ایرانی و نیز «جی دی ونس» معاون رئیس جمهوری آمریکا بر هیات آمریکایی برگزار شد و بدون دستیابی به توافق به پایان رسید اما گفتگوها همچنان ادامه دارد.
رئیس جمهوری آمریکا در پی خروج از این بحران از طریق راهکاری دیپلماتیک است و با تکرار ادعاهایی مبنی بر اینکه «آنها (ایران) بهشدت مشتاق دستیابی به توافق هستند»، مدعی است که مذاکرات با ایران میتواند در پاکستان ادامه یابد.
دیدگاه تان را بنویسید