کمک اسرائیل به عربستان برای مقابله با یمن

کد خبر: 1405709

مسئول ارشد یمنی تصریح کرد که نیروی هوایی اسرائیل پس از تجاوز به فرودگاه صنعا، در تلاش برای مقابله با پاسخ یمنی‌ها با نیروهای سعودی مشارکت و همکاری کرد.

کمک اسرائیل به عربستان برای مقابله با یمن

شبکه المیادین به نقل از منبع نظامی بلندپایه‌ای در وزارت دفاع یمن اعلام کرد که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در تلاش برای مقابله با پاسخ یمنی‌ها به بمباران فرودگاه صنعا، با سعودی‌ها همکاری کرده است.

خبرگزاری فارس: این مسئول ارشد یمنی تصریح کرد که نیروی هوایی اسرائیل پس از تجاوز به فرودگاه صنعا، در تلاش برای مقابله با پاسخ یمنی‌ها با نیروهای سعودی مشارکت و همکاری کرد.

وی افزود که هواپیماهای اسرائیلی از نوع «گلف‌استریم» (GLFSTREAM) بودند که به منظور استراق سمع، ارتباطات و جمع‌آوری اط:لاعات استفاده می‌شوند.

این منبع ارشد یمنی در وزارت دفاع به المیادین گفت که هواپیماهای اسرائیلی از پایگاه «نواتیم» به پرواز درآمدند و مسیر عملیاتی آن‌ها در دریای سرخ بود.

وی اظهار داشت که هواپیماهای جاسوسی، ارتباطات و جمع‌آوری اطلاعاتِ اسرائیل، در رصد و تعیین مسیر موشک‌ها و پهپادهای یمنی مشارکت داشتند.

در پی تجاوز هوایی عربستان به فرودگاه صنعا برای جلوگیری از فرود هواپیمای ایرانی حامل شهروندان یمنی، نیروهای مسلح یمن سه روز پیش فرودگاه ابها و پایگاه هوایی سعودی‌ها در جنوب این کشور را با موشک و پهپاد هدف گرفتند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید