عراقچی: با آمریکا مشکل میانجی نداریم؛ مشکل نوع رویکرد آنهاست
رئیس دستگاه دیپلماسی یادآور شد: مشکل تبادل پیام نیست، مشکل نوع رویکرد آنهاست و آن رویکرد غیرمنطقی، زیادهخواهانه و سلطه طلبانه آنهاست که با برخوردهای مقتدرانه از سوی ما مواجه شده است.
وزیر امور خارجه درباره سفر نخستوزیر عراق به تهران و سفری که پیش از این به واشنگتن داشت، گفت: مشکل تبادل پیام نیست، مشکل نوع رویکرد غیرمنطقی، زیادهخواهانه و سلطه طلبانه آمریکاییهاست.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه) اول مردادماه در گفتوگویی درباره سفر علی فالح الزیدی نخستوزیر عراق به تهران عنوان کرد: نخستوزیر عراق یک سفر به واشنگتن داشت و طبیعی است که دیدگاهها و برداشتهای خودش را از این سفر به ما منتقل کند که امری عادی است.
وی افزود: با آمریکا در حال حاضر مشکل میانجی نداریم، به اندازه کافی کشورها در بین ما هستند که این کار را انجام میدهند.
رئیس دستگاه دیپلماسی یادآور شد: مشکل تبادل پیام نیست، مشکل نوع رویکرد آنهاست و آن رویکرد غیرمنطقی، زیادهخواهانه و سلطه طلبانه آنهاست که با برخوردهای مقتدرانه از سوی ما مواجه شده است.
عراقچی خاطرنشان کرد: تا وقتی درک نکنند هیچ راهی جز احترام به ملت ایران و منافع ملت ایران وجود ندارد، امکانی هم برای اینکه در این زمینه حرکتی صورت بگیرد وجود نخواهد شد.
وزیر امور خارجه گفت: این احتیاج به پیغام و پسغام ندارد و کافی است آمریکاییها در سیاستهای خود تجدیدنظر کنند.
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین درباره تفاهمنامه امنیتی ایران و عراق نیز بیان کرد: یکی از بحثهای جدی ماست و الحمدالله تا الان به میزان قابل قبولی اجرا شده است ولی لازم است توجه بیشتری به آن شود. برخی نگرانیها همچنان در برخی نقاط وجود دارد که امیدواریم آنها نیز رفع شود.
دیدگاه تان را بنویسید