مقدم‌فر: دشمن امروز بر ایجاد اختلاف و ناامیدی متمرکز شده است

کد خبر: 1406876

رهبر معظم انقلاب اخیرا در پیامی ضمن تاکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی و اعتماد به مسئولان و لزوم پرهیز از تفرقه و اختلاف، تصریح کردند که نقد دلسوزانه نه‌تنها نفی نمی‌شود، بلکه در صورت رعایت انصاف و پرهیز از ظلم و دوقطبی‌سازی، می‌تواند به شکوفایی امور بینجامد.

مقدم‌فر: دشمن امروز بر ایجاد اختلاف و ناامیدی متمرکز شده است

 مشاور فرمانده کل سپاه گفت: امروز اختلاف‌افکنی، تکنیک دشمن است. دشمن به این نتیجه رسیده که با کار نظامی نمی‌تواند حریف جمهوری اسلامی شود. آن‌ها در دو جنگ شکست خورده‌اند و به این جمع‌بندی رسیده‌اند که باید از داخل ما را شکست دهند؛ از طریق ایجاد اختلاف، بی‌اعتمادی به مسئولان و ناامیدسازی مردم، این‌ها همان عواملی است که انسجام ما را به هم می‌زند.

خبرگزاری فارس: رهبر معظم انقلاب اخیرا در پیامی ضمن تاکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی و اعتماد به مسئولان و لزوم پرهیز از تفرقه و اختلاف، تصریح کردند که نقد دلسوزانه نه‌تنها نفی نمی‌شود، بلکه در صورت رعایت انصاف و پرهیز از ظلم و دوقطبی‌سازی، می‌تواند به شکوفایی امور بینجامد. 

در همین راستا، حمیدرضا مقدم‌فر، مشاور فرمانده کل سپاه، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی فارس، با اشاره به اینکه این بخش از پیام رهبر انقلاب آن‌گونه که شایسته بود در رسانه‌ها تبیین نشد، تأکید کرد که «وحدت، اعتماد به مسئولان و نقد منصفانه» سه محور اصلی این پیام بوده و بی‌اعتمادی و اختلاف‌افکنی، مهم‌ترین هدف دشمن در جنگ شناختی است.

مشاور فرمانده کل سپاه اظهار داشت: تصور می‌کنم به این پیام اخیر آقا درباره وحدت، از جانب همه رسانه‌ها خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها، صداوسیما جفا شد و ما باید بیشتر روی آن کار می‌کردند. این پیام، پیام بسیار مهمی بود.

وی افزود: رهبر انقلاب بعد از یک مقدمه، به اصولی‌ترین مطلب پرداختند. اگر بخواهیم از نایب امام زمان(عج) و رهبر انقلاب، اصولی‌ترین مطلب را در این برهه استخراج کنیم، همان چیزی است که ایشان فرمودند، اما آن‌چنان که باید به آن پرداخته نشد. باید برای آن جلسه بگذاریم، تبیین کنیم، نشست برگزار کنیم و در قالب‌های مختلف رسانه‌ای روی آن کار شود، اما این اتفاق نیفتاد. شاید یکی از دلایلش هم این باشد که بعضی‌ها اصلاً انگار انقلابی‌گری را در این می‌دانند که دائماً به هم بپرند و به یکدیگر بتازند.

مشاور فرمانده کل سپاه ادامه داد: رهبر انقلاب به‌درستی مسیر را ترسیم فرمودند. اگر بخواهم کل فرمایش ایشان را خلاصه کنم، این است که با هم وحدت کنید و به مسئولان هم اعتماد کنید. این هم نافی نقد نیست؛ می‌توانید نقد هم کنید، اما نقد نباید گناه باشد، نباید ظلم باشد و نقد هم نافی وحدت نیست.

مقدم‌فر اظهار کرد: ظلم از آنجا شروع می‌شود که انتقاد تبدیل به اهانت به مسئولان شود، آن‌ها را متهم کنیم، منافق یا سازشکار بنامیم. این‌ها درست نیست. آقا همین‌ها را نهی کردند و از سران سه قوه نام بردند. چطور بعضی‌ها از این بخش عبور می‌کنند و آن را رها می‌کنند؟

وی افزود: رهبر انقلاب حکیم هستند. فرمایشات ایشان مثل سایر معارف است. مثل قرآن است. یک کل است نمیتوانیم یک بخش از سخنان را بگوییم و یک بخش را نگوییم. همین بچه‌های متدین از سر دلسوزی نقد می‌کنند اما تذکر این است که وحدت، خیلی قیمت دارد و اصل است. اعتماد به مسئولین اصل است.

مشاور فرمانده کل سپاه تاکید کرد: سه، چهار سال روی موضوع جنگ شناختی کار کرده‌ام و کتاب نوشتم. یکی از مهم‌ترین عوامل در جنگ شناختی، ایجاد بی‌اعتمادی نسبت به مسئولان است. اگر دشمن بتواند بی‌اعتمادی را در جامعه حاکم کند، یکی از بزرگ‌ترین پیروزی‌های خود را در جنگ شناختی به دست آورده است. به همین دلیل رهبر انقلاب تذکر دادند.

وی ادامه داد: حالا ممکن است من از کسی خوشم نیاید یا پیشینه انتخاباتی هم داشته باشم و در گذشته مثلاً شعار «مرگ بر فلانی» داده باشم، اما امروز نباید این کار را انجام بدهم. اگر من ولایی هستم، باید به آقا گوش کنم. اعتماد به سران و مسئولان سه قوه، فرمایش حضرت آقاست.

مقدم‌فر تأکید کرد: اگر به رهبر انقلاب اعتقاد داریم نقد را نباید کنار گذاشت و رهبر انقلاب هم نقد را رد نکردند؛ بلکه فرمودند نقد جایز است، اما در نقد باید  ظلم نشود، منصفانه باشد و منشأ اختلاف و دوقطبی در جامعه نشود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز اختلاف‌افکنی، تکنیک دشمن است. دشمن به این نتیجه رسیده که با کار نظامی نمی‌تواند حریف جمهوری اسلامی شود. آن‌ها در دو جنگ شکست خورده‌اند و به این جمع‌بندی رسیده‌اند که باید از داخل ما را شکست دهند؛ از طریق ایجاد اختلاف، بی‌اعتمادی به مسئولان و ناامیدسازی مردم، این‌ها همان عواملی است که انسجام ما را به هم می‌زند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید