پاسخ ایران به اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه انگلیس
اسماعیل بقائی در واکنش به اظهارات اد میلیبند وزیر خارجه انگلیس که اقدامات دفاعی ایران را «تجاوز» نامیده است، در شبکه ایکس نوشت: آشوبی که منطقه ما را فراگرفته است نتیجه مداخلات غیرقانونی است، از جمله مداخلاتی که انگلیس از آنها حمایت کرده و یا در آنها نقش داشته است.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی ئتاکید کرد که دولت انگلیس نمیتواند با فرافکنی و وارونهنمایی واقعیت، نقش مخرب خود در ناامنی موجود در غرب آسیا را کتمان کند.
به گزارش ایرنا، اسماعیل بقائی در واکنش به اظهارات اد میلیبند وزیر خارجه انگلیس که اقدامات دفاعی ایران را «تجاوز» نامیده است، در شبکه ایکس نوشت: آشوبی که منطقه ما را فراگرفته است نتیجه مداخلات غیرقانونی است، از جمله مداخلاتی که انگلیس از آنها حمایت کرده و یا در آنها نقش داشته است.
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: اینکه وزیر خارجه انگلیس، ایران را «متجاوز» مینامد - در حالی که ظرف تنها ۹ ماه، دو نوبت آن هم در حین مذاکرات دیپلماتیک مورد تجاوز نظامی قرار گرفت - به منزله وارونهنمایی سخیف واقعیت و عوضکردن واضح جای متجاوز و قربانی است. این موضع، نقطه عطف تازهای در کارنامه طولانی تحرکات خصمانه انگلیس علیه ملت ایران به شمار میرود.
بقائی تصریح کرد: این موضع انگلیس در قبال ایران مثل آن است که آلمان نازی را «مدافع صلح» بخوانند و انگلیس و متحدانش در جنگ جهانی دوم را «تجاوزگر» معرفی کنند!
دیدگاه تان را بنویسید