پاسخگویی باعث کاهش فساد می‌شود

کد خبر: 567819

دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی، بی طرفی، استقلال و سرعت در رسیدگی به شکایات را ضامن اجرای موفق حقوق شهروندی در کشور دانست و اظهار داشت: با تحقق این سه مقوله در قالب همکاری دستگاه ها می توانیم در سرعت بخشیدن به اجرای موفق قوانین در کشور امیدوارتر باشیم.

خبرگزاری ایسنا: الهام امین زاده در گردهمایی استانداران سراسر کشور، با بیان اینکه دستگاه های دولتی باید یک بخش پرسشگر و در بخش دیگر پاسخگو باشند، گفت: این دو موضوع در سازمان ها و دستگاه های مختلف کشوری باید نهادینه شود؛ برای پرسشگری می توانیم مکانیسمی در اختیار ملت قرار دهیم و شهروندان را نسبت به حقوق و قوانین آگاه کنیم که نیازشان را به چه صورت از پاسخگویان ملی و محلی درخواست بکنند. امین زاده، تقویت بیش از پیش پایه های مشروعیت نظام و از سوی دیگر کاهش فساد را نتیجه مکانیسم پاسخگویی در هر استان دانست و اظهار داشت: اگر مکانیسم پاسخگویی در هر استان به خوبی وجود داشته باشد، مردم مطالبات خود را به راحتی بیان کرده و به نتیجه می رسند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی به شناسایی دستگاه هایی که خدماتشان موجب نارضایتی مردم است پرداخت و گفت: پیشنهاداتی به این دستگاه ها داده شده که چگونه نارضایتی ها را کم کنند.
وی ایجاد سامانه های پرسشگری و مکانیسم دریافت پرسش ها را موجب نظارت عامه مردم و بالا رفتن کیفیت خدمات دستگاه های مختلف ارزیابی کرد و گفت: با ایجاد این سامانه می توانیم، در رفع کمبودهای خدماتی به مردم نقش بسزایی را ایفا کنیم.
امین زاده ادامه داد: سازمان های غیردولتی و نهادهای مدنی به عنوان رسیدگی کننده به حقوق شهروندی مردم، می توانند فعالیت خود را بیشتر کنند.
دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی به استانداران پیشنهاد داد تا بانک اطلاعاتی درباره رسیدگی به شکایات مردم ایجاد کنند تا با جمع آوری این اطلاعات، اختلافات و شکایات متعدد در حوزه های مختلف ملکی، خانوادگی، معاملاتی و حقوقی مشخص شود تا برنامه ریزان و مسئولین بتوانند مکانیسمی برای آگاه سازی بیندیشند.
امین زاده از برگزاری همایش ملی حقوق شهروندی در پاییز امسال خبر داد و گفت: در این همایش می خواهیم با ارزیابی دقیقی که صورت می گیرد دستگاه های برتر، استان های برتر و شهروند و صنف برتر را معرفی کنیم.
وی در تبیین منشور حقوق شهروندی گفت: برای اینکه از افراد کشورمان انتظار کارهای بزرگ داشته باشیم باید در رفتار «دولت با ملت» و «ملت با دولت» کردار بزرگ منشی حاکم باشد.

دستیار رئیس جمهوری در امور حقوق شهروندی ادامه داد: ما با این حقوق شهروندی به دنبال انسان های خوب و مفید در کشور هستیم و این ارزش آن را دارد که یک مقدار فعالیت خود را بیشتر کنیم، منصفانه قضاوت نموده و این افراد را معرفی کنیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها