هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به هرگونه دست درازی به دارایی‌های ایران

کد خبر: 1406984

خسارت شناورهایی که در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی، به‌دلیل ایجاد ناامنی توسط ارتش آمریکا، و تخلف در عبور از مسیر غیرقانونی و ناامن جنوب تنگه هرمز آسیب دیده‌اند را، از محل دارایی‌های بلوکه شده ایران، پرداخت خواهد کرد.

هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به هرگونه دست درازی به دارایی‌های ایران

سخنگوی قرارگاه مرکزی خانم الانبیا اعلام کرد: هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری، سخنگوی قرارگاه مرکزی خانم الانبیا اعلام کرد: هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت.

بسم الله الرحمن الرحیم

رئیس‌جمهور آمریکا در پی اقدامات تجاوزکارانه، و تلاش مستمر برای بی‌ثبات‌سازی منطقه اعلام کرده است که خسارت شناورهایی که در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی، به‌دلیل ایجاد ناامنی توسط ارتش آمریکا، و تخلف در عبور از مسیر غیرقانونی و ناامن جنوب تنگه هرمز آسیب دیده‌اند را، از محل دارایی‌های بلوکه شده ایران، پرداخت خواهد کرد.

ضمن هشدار به رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا در خصوص تبعات این اقدام غیرقانونی، به همه شرکت‌ها و کشورهایی که از پیشنهاد ترامپ استقبال نمایند و از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران، تحت این عنوان استفاده کنند، اعلام می‌داریم، از این به بعد، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اجازه تردد به هیچ‌یک از شناورهای آن‌ها از تنگه هرمز را، نخواهند داد.

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

حجم ویدیو: 1.50M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو
۰

دیدگاه تان را بنویسید