مانع جدید بر سر راه اجرای طرح ضد مهاجرتی سوناک

کد خبر: 1271486

یک هفته نامه انگلیسی به نقل از وزارت کشور از درخواست پناهندگی چند تن از اپوزیسیون رواندا در انگلیس به دلیل آزار و اذیت در کشور خود خبر داد که این مسئله تردیدها نسبت به طرح ضد مهاجرتی سوناک که رواندا را کشور ثالث امن نامیده افزایش می‌دهد.

 مانع جدید بر سر راه اجرای طرح ضد مهاجرتی سوناک

یک هفته نامه انگلیسی به نقل از وزارت کشور از درخواست پناهندگی چند تن از اپوزیسیون رواندا در انگلیس به دلیل آزار و اذیت در کشور خود خبر داد که این مسئله تردیدها نسبت به طرح ضد مهاجرتی سوناک که رواندا را کشور ثالث امن نامیده افزایش می‌دهد.

به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، دولت ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس می خواهد پناهجویان را به رواندا، کشور آفریقای شرقی بفرستد. اما این بحث که رواندا یک کشور سوم امن است بسیار در این کشور جنجال برانگیز شده است.

دولت بریتانیا حالا باید با سؤالات جدیدی در مورد طرح خود برای اخراج پناهجویان به رواندا بدون توجه به منشأ آنها مواجه شود. هفته نامه آبزرور روز یکشنبه به نقل از اسناد وزارت کشور گزارش داد، چند تن از اپوزیسیون این کشور شرق آفریقا در ماه های اخیر به دلیل آزار و اذیت در بریتانیا پناهندگی دریافت کرده اند.

این در حالی است که دولت محافظه کار "ریشی سوناک" در حال حاضر می خواهد رواندا را به موجب قانون، کشور سوم امن اعلام کند. استدلال برای این مسئله ممکن است اکنون برای او دشوارتر شود.

به گفته دولت بریتانیا، این اقدام برنامه ریزی شده برای جلوگیری از عبور مهاجران از کانال انگلیسی مانش تنظیم شده است. بر این اساس مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور شده اند باید در آینده بدون بررسی درخواست پناهندگی آنها به رواندا فرستاده شوند و در عوض برای حمایت در آنجا درخواست دهند. هیچ برنامه ای برای بازگشت به انگلیس برای آن ها وجود ندارد.

اما این طرح توسط دیوان عالی انگلیس غیرقانونی اعلام شد. قضات دیوان عالی در مورد روند پناهندگی در رواندا نگرانی هایی دارند. این دیوان بر این باور است که نمی توان این مسئله را رد کرد که کسانی که به دنبال حمایت هستند از آنجا به کشورهای مبدا اخراج شوند. دولت می خواهد این نگرانی ها را غیرقانونی اعلام کند. این لایحه روز دوشنبه در قرائت دوم در مجلس اعلا مورد بررسی قرار می گیرد.

مجلس دوم پارلمان بریتانیا چندی پیش علیه این قانون جدید پناهندگی "ریشی سوناک"، نخست وزیر بریتانیا تصمیم گیری کرد. نمایندگان مجلس اعیان به پیشنهادی مبنی بر عدم امضای معاهده مربوطه با رواندا رای دادند و این رأی گیری در مورد این قانون را به تاخیر انداخت. سوناک پیش از این از مجلس اعیان خواسته بود که در مقابل خواست مجلس عوام منتخب قرار نگیرد. مجلس عوام انگلیس هفته گذشته قانون پناهندگی را تصویب کرد.

قبل از آن با وجود رای منفی دادگاه عالی انگلیس و انتقادهای زیاد از طرف اپوزیسیون، مجلس عوام انگلیس این قانون بحث برانگیز اخراج مهاجران به رواندا را تصویب کرد.

مخالفان این پروژه مانند آژانس پناهندگان سازمان ملل از این قانون انگلیس خشمگین هستند. منتقدان بر این باورند که هیچ مسیر قانونی برای ورود پناهجویان به این کشور وجود ندارد. این طرح ها همچنین به زعم منتقدان تعهدات مربوط به محافظت از پناهندگان را نقض می کند. این واقعیت که دولت می خواهد به موجب این قانون خود را بالاتر از تصمیمات دادگاه قرار دهد نیز ناقض تفکیک قوا است.

به گفته منتقدان، بریتانیا در حال حاضر صدها میلیون پوند به رواندا پرداخت کرده است بدون اینکه کسی به آنجا برسد. حزب کارگر از یک ترفند سیاسی صحبت می کند. به گفته منتقدان پیمان رواندا زمانی توسط بوریس جانسون، نخست وزیر وقت برای منحرف کردن حواس ها از رسوایی "پارتی گیت" شکل گرفت./تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها