عملیات روانی رژیم صهیونیستی برای جبران یک شکست راهبردی
جمهوری اسلامی با حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری خود در دمشق و پس از آنکه از شورای امنیت سازمان ملل و کشورهای مدعی حفظ نظم جهانی مأیوس شد، برای تثبیت قدرت بازدارندگی خود و تنبیه متجاوز، اقدام به پرتاب صدها پهپاد و موشک به اراضی اشغال شده به دست صهیونیستها و هدف قرار دادن چند پایگاه نظامی و اطلاعاتی آنها کرد که امری بیسابقه در حدود ۷۳ سال گذشته بود.
در این عملیات تلافیجویانه که با هشدار قبلی و طی حدود شش ساعت از اواخر شب شنبه تا ساعاتی از بامداد روز یکشنبه در روزهای ۲۵ و ۲۶ فروردینماه انجام شد، رزمندگان اسلام توانستند با بهکارگیری تاکتیکها و تکنیکهای پیچیده و استفاده همزمان و ترکیبی از تجهیزات و فناوریهای در اختیار از چندین لایه پدافندی سامانه یکپارچه پدافند منطقهای امریکا و کشورهای وابسته و همچنین چند لایه سامانههای پدافند هوایی رژیم صهیونیستی عبور کرده و بزرگترین پایگاههای هوایی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از جمله پایگاه نواتیم در نزدیکی تأسیسات هستهای صهیونیستها در صحرای نقب را هدف قرار دهند.
شلیک مستقیم به اراضی اشغالی و از مبدأ ایران و آن هم با موفقیت، خانه عنکبوتی صهیونیستها را به شدت تهدید و قدرت جمهوری اسلامی ایران را برای برقراری معادلهای جدید به جهانیان نشان داد. علاوه بر این ناتوانی و نفوذپذیری سامانه یکپارچه ادعایی امریکا و متحدان آن را نیز کاملاً به اثبات رساند و موج آشفتگی و وحشت را متوجه صهیونیستها کرد.
از این رو سران رژیم با تصور جبران این شکست بزرگ، به دنبال کشیدن خط و نشان و تهدید جمهوری اسلامی با دادن پاسخ مستقیم برآمدند که متحدان غربی آن با ادعای ناموفق بودن حمله ایران و کوچکنمایی نتایج آن مثل به مقصد رسیدن تنها یک درصد پرتابهها و انکار ضربه سنگین وارد آمده به رژیم صهیونیستی سعی در مهار سران رژیم و جلوگیری از شکلگیری جنگ منطقهای با اقدام عصبی و جنونآمیز صهیونیستها برآمدند، حتی امریکا که همواره شریک راهبردی و حامل قطعی رژیم بودهاند، رسماً اعلام داشتند در تهاجم احتمالی صهیونیستها علیه جمهوری اسلامی ایران همراه آنان نخواهند بود، اما صهیونیستهای زخمخورده از حمله تلافیجویانه ایران اسلامی، همچنان اصرار به پاسخ داشتند که آن را برای برگرداندن قدرت بازدارندگی از دست رفته خود، حیاتی میدانستند. چنین اصراری موجب شد حامیان آنها اجازه یک حمله محدود و نمایشی را از ایران درخواست کنند که البته با قاطعیت از سوی تهران روبهرو و اعلام شد هرگونه حمله مستقیم توسط صهیونیستها علیه ایران با پاسخی کوبنده و دردناکتر مواجه خواهد شد.
در همین حال در ساعات اولیه صبح روز جمعه ۳۱ فروردینماه، اخباری مبنی بر انهدام چند ریزپرنده در آسمان شرق شهر اصفهان و همچنین نزدیک شهر تبریز انتشار یافت که صهیونیستها و شبکه رسانهای حامی آنان، بلافاصله آن را حمله به پایگاههایی در ایران معرفی کردند و در ادامه هم اخباری مبنی بر پیدا شدن لاشه موشکی هواپایه در نزدیکی بغداد منتشر شد که براساس گمانهزنیهای اولیه ادعا شد احتمالاً توسط هواپیماهای رژیم صهیونیستی شلیک شده است.
براساس بررسیهای اولیه، اتفاقات شرق اصفهان مربوط به انهدام چند ریزپرنده توسط آتش پدافند هوایی در آسمان بوده که با آمادگی و حساسیت رزمندگان پدافند هوایی یک اقدام خرابکارانه توسط عناصر خائن و پادوی دشمن را خنثی کرده و همین اقدام موجب توقف چند ساعته پروازها در چند فرودگاه هم شده بود.
در ادامه بررسیها نشان داد که هیچ پایگاه یا مرکز نظامی و یا هستهای مورد اصابت هیچ پرتابهای قرار نگرفته و ادعای رسانهای رژیم صهیونیستی و برخی حامیان آنها مورد تمسخر کاربران و مخاطبان واقع و حتی توسط گروههای منتقد دولت رژیم صهیونیستی به شدت تقبیح شد.
همچنین مقامات امریکایی که سعی داشتند در فضای رسانهای، ادعای صهیونیستها را تکرار و انجام حمله از سوی آنان را تأیید کنند، همزمان هرگونه همراهی خود در این حمله را هم تکذیب کردند.
همین تکذیب میتواند گویای دو مسئله برای امریکاییها باشد که همواره شریک راهبردی رژیم صهیونیستی در تمامی صحنهها بودهاند:
۱- افتضاح ناشی از حمله تلافیجویانه نامیدن، اقدامات ایذایی که موجب تمسخر داخلی و بیرونی شد و هیچ نسبتی با ادعاهای فضای رسانهای نداشت و بیشتر یک شوخی تلقی میشد.
۲- ترس ناشی از واکنش جمهوری اسلامی ایران که رسماً اعلام کرده بود هرگونه همکاری و همراهی با صهیونیستها برای اقدام علیه کشور، پاسخ کوبنده ایران را به دنبال خواهد داشت.
به نظر میرسد آنچه اتفاق افتاده نوعی جنگ روانی با بهرهگیری از عملیات ایذایی و خرابکارانه عناصر خائن و پادوی دشمن در داخل است که رژیم صهیونیستی سعی دارد آن را صرف بازیابی اعتبار از دست رفته خود کند.
اما جالب است که این اقدامات ایذایی گرچه با جنگروانی و رسانهای هدفدار به شدت بزرگنمایی شده، اما هیچ تأثیری در آرامش روانی جامعه نگذاشته و بیاعتنایی مردم نسبت به آن به خوبی افتضاح این اقدام و حقارت دستاندرکاران را نزد افکار عمومی نشان میدهد.
از این جالبتر، واکنش این جنگ روانی و ادعاهای مطرح شده در رسانههای صهیونیستی و حامیان آنان در بین خود صهیونیستهاست که خودشان آن را موجب وهن و افتضاح رژیم نامیده و از اقدام سران رژیم صهیونیستی شاکی شدهاند.
این رویداد، یادآور توصیف قرآن از این قوم بزدل و مدعی است که به خوبی و زیبایی میفرماید: «بَأْسُهُمْ بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعاً وَ قُلُوبُهُمْ شَتَّى، یعنی کارزار بین خودشان شدید است، شما آنها را جمع و متفق میپندارید، در صورتی که دلهایشان سخت متفرق است.»
ضمن اینکه امروز این تفرقه نه تنها بین صهیونیستها، بلکه بین آنها و حامیان و شرکای راهبردیشان هم تشدید شده و دلیل آن برآورد دقیقی است که آنها نسبت به هزینههای این حمایت و شراکت در شرایط فعلی و پس از حمله موشکی ایران به عمق اراضی اشغالی پیدا کردهاند.
منبع: روزنامه جوان
دیدگاه تان را بنویسید