پشت کردن برخی دموکرات‌ها به بایدن

کد خبر: 1251735

تارنمای پولیتیکو نوشت: سه تن از سناتورهای دموکرات در ایالت‌های تاثیرگذار انتخابات آمریکا به تازگی با امضای ۲ طرح جدید با سیاست جو بایدن رئیس جمهوری این کشور در مسائل امنیت مرزی و ایران مخالفت کردند.

پشت کردن برخی دموکرات‌ها به بایدن

تارنمای پولیتیکو نوشت: سه تن از سناتورهای دموکرات در ایالت‌های تاثیرگذار انتخابات آمریکا به تازگی با امضای ۲ طرح جدید با سیاست جو بایدن رئیس جمهوری این کشور در مسائل امنیت مرزی و ایران مخالفت کردند.

این رسانه آمریکایی افزود: سناتورهای یاد شده همزمان با بحث درباره این ۲ موضوع در سنای آمریکا، در حال بررسی فاصله گرفتن از بایدن در خصوص مسائل امنیت مرزی و ایران هستند.

پولیتیکو نوشت: این سه سناتور دموکرات از ایالت هایی قرمز که به طور معمول در آنها از حزب جمهوری خواه حمایت می شود و قرار است سال آینده در انتخابات شرکت داشته باشند، از عملکرد بایدن در مدیریت مسائل مرزی انتقاد کرده و مدعی شدند که در حال بررسی قانون مورد حمایت جمهوری خواهان برای مسدود کردن دوباره ۶ میلیارد دلار پول آزاد شده ایران هستند. دموکرات های میانه رو تاکنون از درخواست های ارایه شده به بایدن برای توقف انتقال این پول به ایران حمایت کرده اند. تصویب قانونی در این زمینه گام بعدی خواهد بود.

این رسانه آمریکایی اضافه کرد: دموکرات های سنا می توانند در انتخابات سال آینده فقط یک کرسی را از دست بدهند و همچنان اکثریت خود را حفظ کنند. بنابراین، در حالی که اعضای مجلس سنا معمولاً برای حمایت از اولویت‌های حزبی خود تحت فشار هستند، سناتورها جان تستر از مونتانا، جو مانچین از ویرجینیای غربی و شرود براون از اوهایو تلاش می کنند برنامه های خود را ترسیم کنند.

سناتور مانچین تاکنون ۲ طرح جداگانه را امضا کرده که هدف از آن، مسدود کردن پولی است که قرار بود به ازای تبادل زندانیان، به نفع ایران آزاد شود و سناتورها براون و تستر نیز در حال بررسی ملحق شدن به او هستند.

سناتور براون همچنین گفته است بایدن و دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا در حفظ امنیت مرزی شکست خورده اند؛ اظهاراتی که با موافقت منوچین و تستر مواجه شده است.

سناتور مانچین که هنوز برنامه‌های خود را برای نامزدی مجدد اعلام نکرده، گفته است: هرگز موافق تبادل زندانیان به ازای ۶ میلیارد دلار نبوده و به همکاران دموکرات خود درباره خودداری از جدی گرفتن امنیت مرزها هشدار داده است.

این رسانه افزود: علاوه بر این، محبوبیت پایین بایدن در نظرسنجی ها فضا را برای ابراز مخالفت دموکرات ها با برنامه های او فراهم کرده است. کریستن سینما سناتور دموکرات از آریزونا اقدامات آشکار و پنهان مشابهی را بکار بسته و شرکت در انتخابات برای یک دور دیگر را بررسی می کند.

به نوشته پولیتیکو، فاصله گرفتن دموکرات ها از بایدن در ایالت های تاثیرگذار پدیده جدیدی نیست. تعدادی از دموکرات ها مانند سناتور مگی حسن از نیوهامشایر و مارک کیلی از آریزونا به لحاظ راهبردی از بایدن و بقیه حزب دموکرات فاصله گرفته اند. اما با توجه به دورنمای دشوار انتخابات و اکثریت محدود سنا، حفظ این توازن حتی برای سه سناتور دموکرات ایالت قرمز دشوارتر است.

پولیتیکو نوشت: سنا ممکن است در اواخر پاییز امسال به عنوان بخشی از یک بسته گسترده امنیت ملی، بحث امنیت مرزی را آغاز کند. کمک به رژیم اسرائیل جزء اصلی این بسته است که به طور بالقوه به کنگره فرصتی موازی برای مقابله با ایران می دهد. جمهوری خواهان در حال حاضر دموکرات ها را در صحن مجلس چالش می کشند.

جکی روزن سناتور دموکرات مدعی شدهاست: «ما می‌خواهیم مطمئن باشیم که در این زمان هیچ کاری برای حمایت از ایران انجام نمی‌دهیم یا به حماس یا حزب‌الله هیچ دارایی یا حمایتی نمی‌دهیم». وی که خود را برای انتخاب مجدد آماده می کند گفت: «من مطمئن هستم که ما آن را متوقف خواهیم کرد».

پولیتیکو نوشت: تنش بین بایدن و هم حزبی هایش و نیاز به حفظ کنترل سنا، از مسائل مهاجرتی و مربوط به ایران فراتر می رود.

بر اساس این گزارش، تستر، مانچین، سینما و آنگوس کینگ سناتور ایالت مین همگی، این هفته به لغو قانون جمع آوری اطلاعات بانکی رأی دادند. این تازه ترین موردی است که تعدادی از دموکرات ها در کنار تلاش های جمهوری خواهان برای لغو مقررات بایدن قرار می گیرند. مانچین همچنین با سیاست های انرژی دولت بایدن مخالف است.

به غیر از مسائل مربوط به تصویب قوانین، پرسش گسترده تر این است که آیا باید در فصل تبلیغات انتخاباتی در کنار رئیس جمهوری حاضر شد یا نه؟ این سوالی است که از دموکرات های ایالت های چرخشی بیشتر از ایالت های قرمز که در آنها حمایت از جمهوری خواهان بالا است، پرسیده می شود. بعید است که بایدن کارزار انتخاباتی در ایالت اوهایو برگزار کند و برگزاری چنین کارزاری در ایالت های ویرجینیای غربی یا مونتانا بسیار بعیدتر است.

با این حال برخی از دموکرات هایی که در معرض خطر شکست در انتخابات هستند از حضور بایدن در ایالت های متبوع خود استقبال می کنند. رئیس جهوری آمریکا اطمینان داده است که برای برگزاری کارزارهای انتخاباتی اش به پنیسلوانیا و احتمالا ایالت هایی مانند ویسکانسین و نوادا خواهد رفت./ایرنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها