رئیسی در مراسم افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار:

پرستاران در کشور خوش درخشیدند /مقاومت کادر درمانی در بیمارستان های غزه مثال زدنی است / اجرای نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پس‌از ۱۲سال

کد خبر: 1257009

همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، رئیس‌جمهور به منظور افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) و سخنرانی در جمع مردمی به شهرستان شهریار وارد شد.

پرستاران در کشور خوش درخشیدند /مقاومت کادر درمانی در بیمارستان های غزه مثال زدنی است  / اجرای نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پس‌از ۱۲سال

 همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به منظور افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) وارد شهرستان شهریار شد.

به گزارش ایرنا ، همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان به منظور افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) و سخنرانی در جمع مردمی به شهرستان شهریار وارد شد.

بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شهریار طی ۳۴ سال به علت اختلاف هیات مدیره و تیمی از خیران که برای ساخت آن آستین بالا زده بودند، نیمه کاره باقی مانده بود که با پیگیری دولت سیزدهم این مشکل رفع و با تامین اعتبار، روند تکمیل و آغاز جذب نیروی تخصص آن شدت گرفت تا پیشرفت فیزیکی ۷۴ درصدی آن به ۱۰۰ درصد و مرحله بهره برداری برسد.

با همین سیاست نیز دولت سیزدهم طی ۲ سال گذشته موفق شده ۱۵ هزار تخت بیمارستانی را به بهره برداری برساند که اغلب آنها مربوط به تکمیل پروژه های نیمه کاره بخش درمان و بیمارستان بوده است.

اردیبهشت ۱۴۰۱ رئیس جمهور در جریان سفر به شهرستان شهریار از مشکلات و موانع تکمیل و معطل مانده ۳۰ ساله بیمارستان نیمه‌تمام امام خمینی (ره) شهریار مطلع شد و دستور تکمیل آن طی یک سال را داد، اکنون دولتمردان با کار جهادی به این وعده جامه عمل پوشاندند و این بیمارستان صبح فردا (۲۸ آبان) با حضور آیت‌الله رئیسی افتتاح می‌شود.

به گزارش ایرنا، نهضت تکمیل پروژه های نیمه تمام در دولتِ آیت الله رئیسی، سنگ بنا و محوراساسی قرار گرفته، به گونه ای که با اهتمام ویژه رئیس جمهور برتکمیل پروژه های نیمه تمام، آبادانی و پیشرفت برای استان های مختلف به ارمغان آمده و از این رو شناسایی این پروژه ها در هر استان، کلیدی ترین محور سفرهای رئیس جمهور تعریف شده است.

دولت با بررسی های کارشناسی و تزریق منابع مالی کافی، اقدام به تکمیل و راه اندازی این پروژه ها کرد و پروژه هایی که دولت قبل بدون برنامه کلید زده، رها کرده بود و سالیان سال خاک می خورد را به نتیجه رساند که بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار یکی از این پروژه های زیر خاکی است.

اردیبهشت ۱۴۰۱ بود که رئیس جمهور به نگین سرسبز غرب تهران سفر کرد و در آن سفر در گفت‌وگو با پیمانکار و مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مشکلات و موانع تکمیل و معطلی ۳۰ ساله بیمارستان نیمه تمام امام خمینی (ره) شهریار مطلع شد و در همانجا دستور داد تا ظرف یک سال این بیمارستان تکمیل شود و در این زمینه وزارتخانه مربوطه را مکلف کرد تا همزمان روند جذب نیرو و تأمین تجهیزات بیمارستان را شروع کند و با تکمیل بیمارستان زمینه افتتاح کامل آن فراهم شود.

حالا یک سال از آن دستور قاطع می گذرد و دولتمردان توانستند با کار جهادی و تلاش شبانه روزی به این وعده رئیس جمهور جامه عمل بپوشانند و با تامین اعتبار به تکمیل عملیات عمرانی و تجهیز این بیمارستان کمک کنند. تکمیل این پروژه نیاز به ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار داشت که این رقم در سفر رئیس جمهوری به این شهرستان به تصویب رسید./ ایرنا

بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار با حضور رییس‌جمهور افتتاح شد

بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار در غرب استان تهران پس از ۳۴ سال انتظار با حضور رییس‌جمهور افتتاح شد.

به گزارش مهر، بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار در غرب استان تهران با ۱۰۰ تختخواب و ۱۰ تخت مراقبت‌های ویژه اطفال پیش از ظهر یکشنبه در زمینی به مساحت ۸۷ هزار متر مربع وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی افتتاح شد.

تراکم بالای جمعیت در شهریار و کمبود تخت‌های بستری نسبت به استانداردهای موجود از مشکلات مردم شهریار در حوزه بهداشتی است، که با افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) تا حدودی رفع می‌شود.

افتتاح «امام خمینی (ره) شهریار» بخش بزرگی از نیازهای مردم شهریار را تأمین می‌کند.

سرپرست فرمانداری شهریار در خصوص این بیمارستان به خبرنگار مهرگفت: این مرکز درمانی دارای ۴۲ تخت بستری اورژانس، دو بخش با ۲۶ تخت بستری زنان و زایمان (جمعاً ۵۲ تخت بستری) ،۲۶ تخت بخش اطفال، سه بخش با ۲۶ تخت بستری جراحی (جمعاً ۷۸ تخت بستری)، ۱۰ تخت مراقبت‌های ویژه نوزادان، ۲۳ تخت مراقبت‌های ویژه، ۱۹ تخت مراقبت‌های ویژه قلبی، ۱۸ تخت دیالیز و ۱۰ تخت مراقبت‌های ویژه اطفال است.

علیرضا فاتحی نژاد اضافه کرد: در بیمارستان «امام خمینی (ره) شهریار»، ۱۰ اتاق عمل، دو بخش داخلی با مجموع ۵۲ تخت بستری، ۸ تخت LDR، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در ۴ طبقه، بخش تصویر برداری، بخش آنژیوگرافی و بخش پزشکی هسته‌ای وجود دارد و همچنین در این بیمارستان در ماه‌های آینده مرکز جامع سرطان با پیشرفته‌ترین تجهیزات تشخیصی و درمانی برای معالجه بیماران راه اندازی خواهد شد.

احداث بیمارستان امام خمینی در مهرماه ۱۳۶۸ با تشکیل هیأت امنا و با حضور معتمدان و مسئولان شهریار آغاز شد و امروز و پس از ۳۴ سال به پایان رسید، تا شاهد تحقق یکی از وعده‌های رییس جمهور باشیم./ مهر

 مجاهدت کادر درمان بیمارستان‌های غزه در تاریخ ثبت می‌شود

رئیس جمهور با بیان اینکه مجاهدت زنان، مردان، پرستاران و کادر درمان در بیمارستان های غزه در تاریخ مجاهدات فلسطین و نزد پروردگار متعال ثبت می‌شود، گفت: این حرکت یک الگو برای جامعه پرستاری در دنیا است.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آیین بهره برداری از بیمارستان ۳۱۳ تختی امام خمینی (ره) شهریار با بیان اینکه ملت های جهان از حوادث تلخ در غزه این روزها محزون هستند، اظهار داشت: مجاهدت زنان، مردان، پرستاران و کادر درمان که در بیمارستان های غزه هستند در تاریخ مجاهدات فلسطین و نزد پروردگار متعال ثبت می شود و این حرکت یک الگو برای جامعه پرستاری در دنیا است.

وی ضمن گرامیداشت یاد همه پرستاران و پزشکان شهید و کادر درمانی در غزه که از بیماران‌ نگهداری کرده و زیر بمباران به مردم خدمت می کنند، تصریح کرد: کادر درمانی در غزه، یک مجاهدت ویژه را خلق کرد.

رئیس جمهور در ادامه با تجلیل از کادر درمانی غزه گفت: حضرت زینب (س) جلوه صبر، مقامات، ایستادگی و وفاداری است . پرستاران ما نیز در کشور خوش درخشیدند و در صحنه های مختلف کارشان جلوه داشته و دارد.

رئیسی ادامه داد: شب و روز و روزهای تعطیل، کنار بیمار بودن و به آرامش دادن و مشکلات درمانی او را دنبال کردن کار آسانی نیست، از این رو روحیه صبر و استقامت و داشتن ظرفیت، خیلی مهم است.

وی بیان داشت: نکته‌ای که در حضرت زینب (س) بسیار جلوه دارد ظرفیت ایشان است خیلی مهم است که انسان ظرفیت داشته باشد. آنچه برای مادر وجود دارد ظرفیت او است که فرزند را صبر، تحمل و بردباری بزرگ می‌کند.

رئیس جمهور اضافه کرد: روایتی از علی (ع) است که کمیل بن زیاد نخعی از نزدیکان امیرالمومنین (ع) گفت که دنبال ایشان در شهر به‌راه افتادم از این کوچه به آن کوچه و از این نخلستان به آن نخلستان و بعد به بیرون شهر رفتیم ایشان رو به من کرد و فرمود: قلب‌های ما ظرف‌ها است بهترین قلوب با ظرفیت‌ترین قلوب است. خوب است انسان ظرفیت داشته باشد و کار برای انسان بی‌ظرفیت بسیار سخت است.

رئیسی با بیان اینکه ما با سختی‌هایی در چه در زندگی فردی و چه در زندگی اجتماعی هستیم و برخی از مشاغل ظرفیت خاصی را می‌طلبد، تاکید کرد: در مقابل سختی‌ها و ناهمواری‌ها نباید میدان را خالی کرد بلکه باید با ظرفیت حاضر شد.

وی یادآورشد: ممکن است انسان روزی به مقصود خود برسد و روزی نرسد و یا با سختی در زندگی مواجه شود و با استقامت و ظرفیت بالا تحمل کرده و از تهدیدات، فرصت‌ها را بسازد و مشکلات را هموار سازد و این برای هر کسی در زندگی پیش می‌آید اما برخی از مشاغل، ظرفیت زیادی را می‌طلبد، در مقابل فریادها و بی‌تابی‌های یک بیمار ، خیلی مهم است که هم فرد آرامش داشته باشد و هم به او آرامش بدهد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حضرت زینب کبری (س) به عنوان الگوی آرامش بخشی به جامعه آن روز معرفی شده تا با صبر و آرامشی که دارد تا هم به خود آرامش بدهد و هم با آرام کردن زنان و کودکانی که همه مشکل دارند و غصه‌دار هستند، صحنه را مدیریت کند و این امر مهمی است.

نگاه ویژه دولت به کادر درمان مجهز و آموزش دیده

آیت الله رئیسی گفت: دعا نمی کنم شما کادر درمان خیلی مشتری داشته باشید هرچه کمتر مراجعه کننده داشته باشید، ما خوشحال تر هستیم. زیاد بودن عدد مراجعه کننده به مراکز درمانی خوشایند نیست و باید در مرحله بهداشت و پیشگیری تلاش شود.

وی با بیان اینکه کادر مجهز و آموزش دیده بهنگام برای دولت اهمیت دارد، گفت: کارهای زیادی باید در حوزه بهداشت انجام شود در این صورت دیگر نوبت به درمان نمی رسد و کادر درمانی فراغت بیشتری پیدا می‌کند.

پرستاران در کشور خوش درخشیدند

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) جلوه صبر و استقامت و ایستادگی و وفاداری است، بیان‌ کرد: زندگی و سلوک و رفتار زینب کبری الگویی برای زمان و مردان است.

آیت الله رئیسی عنوان کرد: پرستاران در کشور خوش درخشیدند، در صحنه های مختلف پرستاران کارشان جلوه داشته و ارزشمند است.

وی با اشاره به مجاهدت های کادر درمان در دروان کرونا و گرامیداشت یاد شهدای خدمت یادآور شد: جلوه تمام عیار درخشش پرستاران و کادر درمان در کرونا نمایان شد که میدان را ترک‌ نکردند از این رو باید به صورت ویژه آنها تقدیر کرد.

نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در دولت سیزدهم تکمیل می‌شود

رئیس جمهور مطرح کرد: نظام‌ تعرفه گذاری خدمات پرستاری در دولت سیزدهم بعد از ۱۲ سال آغاز شد که تکمیل خواهد شد و وزیر بهداشت نواقص موجود را برطرف خواهد کرد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه پرستاران شغل شریفی دارند و باید به خدمات آنها ارج نهاد، گفت: دولت وظیفه دارد به میزان خدمات پرستاران حقوق و مزایا به این قشر تعلق دهد که طبق این تعرفه گذاری کار در حال انجام است.دولت به کادر درمان و پرستاران توجه ویژه دارد.

مهد کودک باید در همه سازمان‌ها و ادارات فعال شود

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: مهد کودک در همه سازمان ها و ادارات باید فعال شود تا خانم های شاغل دچار مشکل نشوند و کودکان با آرامش در کنار مادران باشند.

وی متذکر شد: مساله ایجاد مهدکودک در همه سازمان ها برای خانم هایی که مشغول به کار هستند از جمله کمک هایی است که دولت می تواند در راستای فرزندآوری و افزایش جمعیت داشته باشد و این از تاکیدات دولت است.

رئیس جمهور ادامه داد: این نشست مزین شده است به حمایت از فلسطین و غزه و امید است خداوند با عنایت خود هرچه زودتر فلسطین را آزاد کند و لحظات پایانی رژیم‌ منحوس صهیونیستی را شاهد باشیم و هرچه زودتر پایان عمررژیم صهیونیستی در عالم را جشن بگیرم و بدانیم ظلم ماندگار نیست ولی حق و عدل ماندگار است.

بیمارستان امام خمینی شهریار در راستای تکمیل پروژه های نیمه تمام به بهره برداری رسید

وی تصریح کرد: موضع سلامت و نیاز کشور امر روشنی است و همه همت دولت آن است که بتواند امکانات کافی را در جای جای کشور برای دسترسی به سلامت در شهرستان‌های دورافتاده و اماکن غیربرخوردار فراهم کند.

رئیس جمهور تاکید کرد: از ابتدا اعلام کردیم نهضت به سامان رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام به هر دلیلی که رها شده اعم از دلایل حقوقی، فنی و یا نبود اعتبارات و یا اینکه به دلیل عدم اولویت از دستور کار خارج شده است، در دولت در دست اقدام است.

آیت الله رئیسی افزود: ۳۴ سال قبل احداث یک بیمارستان ‌آغاز شده و امروز بعد از بیش از ۳۲ سال مردم شهریار منتظر افتتاح و بهره برداری هستند، در سفر قبل به این شهرستان از مسئولان مربوطه خواستم که با سرعت این کار را تمام کنند زیرا هر چقدر تاخیر بیشتری داشته باشد، قیمت‌ها چند برابر شده و بخشی از این ساختماندچار فرسودگی می‌شود و باید دوباره آن را احداث کرد.

به گزارش ایرنا، عملیات احداث این بیمارستان در شهرستان محروم شهریار از ۳۴ سال قبل آغاز شده و عملیات ساختمانی و تجهیز آن تا سال گذشته به پیشرفت ۷۶ درصدی رسیده بود.

رئیسی پس از سفر اردیبهشت ۱۴۰۱ خود به شهرستان شهریار و بازدید از این پروژه دستور داد مشکلات اداری و مالی تکمیل آن در کوتاه‌ترین زمان رفع شود که پیرو این دستور ابتدا رفع اختلافات هیئت مدیره بیمارستان و سپس تامین منابع مالی لازم در دستور کار قرار گرفت تا این طرح عمرانی خدماتی هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

بیمارستان امام خمینی دارای ۱۸ بخش بیمارستانی بوده و در مجموع ۳۱۳ تخت در بخش‌های اورژانس، زنان و زایمان، اطفال، جراحی، NICU، ICU، CCU، PICU، دیالیز، اتاق‌های عمل و بخش‌های داخلی دارد.

بیمارستان امام خمینی(ره) که ساخت آن در مجموع ۸۷۰ میلیارد تومان هزینه داشته، از ابتدای آبان شروع به پذیرش بیمار و انجام اعمال جراحی کرده و در ماه‌های آینده مرکز جامع سرطان آن نیز با پیشرفته‌ترین تحهیزات تشخیصی و درمانی راه‌اندازی خواهد شد.

آیت الله رئیسی پس از افتتاح از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید کرد و با توضیحات دست اندرکاران در جریان روند فعالیت‌های آن قرار گرفت./ ایرنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها