بازداشت کودک ۵ ساله در آمریکا جنجال بپا کرد! | ماجرا چه بود؟

کد خبر: 1387655

رسانه‌های آمریکایی امروز (جمعه) گزارش کردند که مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) روز سه‌شنبه این کودک را پس از بازگشت از مهدکودک، از مقابل خانه‌اش در حومه مینیاپولیس بازداشت کردند.

بازداشت کودک ۵ ساله در آمریکا جنجال بپا کرد! | ماجرا چه بود؟

مأموران مهاجرتی آمریکا در اقدامی جنجالی، یک پسر ۵ ساله را در ایالت مینه‌سوتا بازداشت و همراه پدرش به بازداشتگاه مهاجران در ایالت تگزاس منتقل کردند.

فارس نوشت، رسانه‌های آمریکایی امروز (جمعه) گزارش کردند که مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) روز سه‌شنبه این کودک را پس از بازگشت از مهدکودک، از مقابل خانه‌اش در حومه مینیاپولیس بازداشت کردند. کودک به همراه پدرش به یک مرکز نگهداری مهاجران در تگزاس منتقل شد.

مسئولان آموزشی منطقه اعلام کردند این کودک، «لیام کونخو راموس»، از داخل خودروی خانواده‌اش و مقابله خانه‌اشان توسط مأموران فدرال خارج و بازداشت شده است.

زینا استنویک، رئیس منطقه آموزشی کلمبیا هایتز، در یک نشست خبری گفت: «یکی دیگر از بزرگسالان حاضر در خانه از مأموران خواهش کرد اجازه دهند کودک نزد آن‌ها بماند، اما مأموران مخالفت کردند.»

او افزود مأموران مهاجرتی حتی کودک ۵ ساله را به در خانه هدایت کردند و از او خواستند در بزند تا مشخص شود آیا فرد دیگری در خانه حضور دارد یا نه؛ اقدامی که به گفته او «در عمل استفاده از یک کودک به‌عنوان طعمه» بوده است.

استنویک با انتقاد شدید از این اقدام گفت: «چرا باید یک کودک ۵ ساله بازداشت شود؟ هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند چنین کودکی یک مجرم خشن است.»

در پی تشدید انتقادات از این اقدام، وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) با صدور بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شد که کودک را هدف قرار نداده‌اند و کودک رها شده بود.

مقام‌های امنیتی آمریکا مدعی شده‌اند که هدف اصلی عملیات، پدر کودک بوده که به دلیل اقامت غیرقانونی از اکوادور در آمریکا تحت تعقیب قرار داشته است. به گفته آن‌ها، پدر هنگام عملیات از محل گریخته و کودک را تنها رها کرده است.

تریشیا مک‌لافلین، سخنگوی وزارت امنیت داخلی، اعلام کرد: «برای حفظ امنیت کودک، یکی از مأموران ICE کنار او باقی ماند تا مأموران دیگر پدر را بازداشت کنند.»

موج انتقادها

این حادثه با واکنش تند دموکرات‌های ایالت مینه‌سوتا روبه‌رو شده است. 

«ایلهان عمر» نماینده کنگره آمریکا، در بیانیه‌ای گفت «ICE یک کودک ۵ ساله را بازداشت کرده است. به ما نگویید این اقدامات فقط علیه «بدترین مجرمان» است؛ این یک دروغ و اقدامی منزجرکننده است.»

مقام‌های آموزشی همچنین اعلام کردند این تنها مورد بازداشت دانش‌آموزان در منطقه نبوده است. به گفته آن‌ها، همان روز سه دانش‌آموز دیگر نیز از جمله یک نوجوان ۱۷ ساله که در مسیر رفتن به مدرسه بود، توسط مأموران فدرال بازداشت شدند.

همچنین دو هفته پیش، یک دختر ۱۰ ساله کلاس چهارمی در حالی که همراه مادرش به مدرسه می‌رفت توسط مأموران مهاجرت بازداشت و به تگزاس منتقل شد و همچنان در بازداشت به‌سر می‌برد.

 

 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت