مرندی خبر داد:

تغییر فرماندهی جنگ علیه ایران از آمریکا به اسرائیل

کد خبر: 1393556

در این تغییر فرماندهی حمله، تمرکز بر ترور شخصیت ها و چهره های اصلی نظام، ضربه به زیرساخت های انرژی و حیاتی و حمله به ایست های بازرسی شدت گرفته است.

تغییر فرماندهی جنگ علیه ایران از آمریکا به اسرائیل

سیدمحمد مرندی تحلیلگر مسائل سیاسی از انتقال فرماندهی عملیات نظامی علیه ایران از ایالات متحده به رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش فارس، سیدمحمد مرندی، تحلیلگر مسائل سیاسی، با اشاره به تداوم کنترل هوشمندانه ایران بر تنگه هرمز که همچنان بصورت کامل از قابلیت‌های نظامی خود استفاده نکرده است و عدم موفقیت دولت آمریکا در بازگشایی آن، تاکید کرد که از اوایل هفته جاری فرماندهی حمله به ما از آمریکا به اسرائیل منتقل شده است و نیروهای آمریکایی طبق نقشه اسرائیل عمل می کنند.

وی افزود: در این تغییر فرماندهی حمله، تمرکز بر ترور شخصیت ها و چهره های اصلی نظام، ضربه به زیرساخت های انرژی و حیاتی و حمله به ایست های بازرسی شدت گرفته است.

مرندی گفت: بخش دیگر از این عملیات در شب چهارشنبه آخر سال با فراخوان های متعدد نتانیاهو و پهلوی بر شورش در خیابان بود که با حضور گسترده مردم عملا ناکام ماند

مرندی

۰

دیدگاه تان را بنویسید