سرمربی قطر: ایران تیم قوی و قابل احترامی است

کد خبر: 1362069

سرمربی اسپانیایی تیم ملی فوتبال قطر در نشست خبری قبل از بازی برابر ایران به ستایش از شاگردان قلعه نویی پرداخت.

سرمربی قطر: ایران تیم قوی و قابل احترامی است

سرمربی اسپانیایی تیم ملی فوتبال قطر در نشست خبری قبل از بازی برابر ایران به ستایش از شاگردان قلعه نویی پرداخت.

به گزارش ایسنا، در یکی از بازی‌های حساس هفته ماقبل پایانی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا دو تیم ایران و قطر به مصاف هم می‌روند. این بازی در حالی برگزار می‌شود که ایران با ۲۰ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی گروه قرار دارد و صعودش را به جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی کرده است. قطر نیز با ۱۰ امتیاز در رده چهارم است و برای حضور در پلی‌آف تلاش می‌کند.

لوپتگی، سرمربی اسپانیایی تیم ملی فوتبال قطر در نشست خبری قبل از بازی گفت: تیم ایران قوی و قابل احترام است. آنها در صدر جدول رده‌بندی گروه قرار دارند و نمایش خوبی داشته اند. ما به ایران احترام زیادی  می‌گذاریم؛ هم به تیم آنها و هم به سرمربی شان.

او ادامه داد: ایران تیم خوبی دارد اما بازی فردا بازی فرصت ها است و نهایت تلاش خود را به کار می گیریم تا به پیروزی برسیم. ما به خودمان ایمان داریم و این مهم ترین چیز است.

سرمربی قطر در پایان گفت: به هواداران می‌گویم که بازی بسیار مهمی پیش رو داریم و به انرژی همه آنها نیاز داریم. از هواداران می‌خواهم که در ورزشگاه حضور داشته باشند و از تیم حمایت کنند. هم در این بازی و هم بازی برابر ازبکستان به سه امتیاز نیاز داریم تا بتوانیم راهی دور بعدی شویم.

انتهای پیام 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت