نماینده سابق مجلس درگذشت

کد خبر: 1037315

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درگذشت.

نماینده سابق مجلس درگذشت

خبرگزاری تسنیم: علی اصغر زارعی نماینده سابق مردم تهران و جانشین سابق پدافند غیرعامل دقایقی پیش جان به جان آفرین تسلیم کرد.

علی اصغر زارعی از فرماندهان سپاه و ازموسسان مرکز جنگ الکترونیک سپاه بود که به بعد از جراحی سر و بستری در بیمارستان دعوت حق را لبیک گفت.

علی اصغر زارعی (زادهٔ 1335 در تهران) نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی بوده است. به گزارش : زادروز : 1335 خورشیدی زادگاه : تهران، ایران تحصیلات : دکترای مدیریت سیستم مهندسی برق و مخابرات فعالیت ها : نمایندهٔ دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی علی اصغر زارعی، در سال 1335 در تهران متولد شد. وی دارای دکترای مدیریت سیستم مهندسی برق و مخابرات و از اعضای مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی بوده است. زارعی پس از پیروزی انقلاب عهده دار مسئولیت های سیاسی نظیر ریاست ادارهٔ تحقیقات ستاد مشترک سپاه در سال 1382، ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین(ع)، مشاور امور آموزش عالی رئیس جمهور در دولت نهم و نمایندگی مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم تهران بوده است. دکتر علی اصغر زارعی تحصیلات ابتدایی خود را در تهران و در دبستان "ادب" و دوران متوسطه را در دبیرستان "حافظ" و دبیرستان دکتر "هشترودی" طی نمود. در همان دوران با گروه های سیاسی مرتبط بوده و در فعالیت های مذهبی منطقه مشارکت جدی داشت. وی سپس در رشتهٔ "انفورماتیک" دانشگاه تهران پذیرفته شد. به دلیل فشارها و آزار و اذیت های خانواده اش توسط ساواک راهی آبادان گردید و در رشتهٔ مهندسی برق دانشکدهٔ نفت به تحصیل پرداخت. وی در دانشکدهٔ نفت فعالیت های مذهبی و سیاسی خود را ادامه داد و با گسترش فعالیت هایش در منطقهٔ خوزستان در توسعهٔ جنبش های دانشجویی در این منطقه نقش مؤثر و فعال داشت. پس از حضور در جبهه های دفاع مقدس و بازگشایی مجدد دانشگاه ها با اتمام دروس دانشگاهی، دانشنامهٔ مهندسی برق را در گرایش مخابرات دریافت کرد. علی اصغر زارعی، در سال 1377 در مقطع دکترای مدیریت (گرایش سیستم) دانشگاه تهران پذیرفته شده و این دوره را با موضوع پایان نامه "تبیین مدلی برای تبدیل سازمان های فعلی به سازمان چابک" به پایان رسانید. علی اصغر زارعی، با پیروزی انقلاب اسلامی به کمیتهٔ انقلاب پیوست. با تشکیل سپاه پاسداران مسئول آموزش سپاه آبادان و مسئول بسیج آبادان شد. پس از شروع جنگ تحمیلی به سازماندهی نیروهای مردمی در آبادان و منطقهٔ خوزستان پرداخت. در همین دوران بود که دو بار زخمی شده و به افتخار 45 درصد جانبازی نائل آمد. در سال 1379 درحالی که قائم مقام دانشگاه امام حسین(ع) بود با مجموعهٔ اعضای هیئت علمی دانشگاه ها که در حرکتی خودجوش نسبت به تشکیل بسج اساتید اقدام نمودند، همکاری کرده و یک سال بعد به ریاست سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور انتخاب گردیده و تا سال 1385 در این مسئولیت انجام وظیفه کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها