متقاضیان خرید خودرو از سامانه یکپارچه بخوانند | ضرر ۱۰۰ میلیون تومانی فروشندگان حواله خودرو

کد خبر: 1222821

فروشندگان حواله خودرو در سامانه یکپارچه به‌دلیل مالیات بر عایدی سرمایه، متضرر می‌شوند که این ضرر می‌تواند حتی به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان برسد.

متقاضیان خرید خودرو از سامانه یکپارچه بخوانند | ضرر ۱۰۰ میلیون تومانی فروشندگان حواله خودرو

فروشندگان حواله خودرو در سامانه یکپارچه به‌دلیل مالیات بر عایدی سرمایه، متضرر می‌شوند که این ضرر می‌تواند حتی به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان برسد.

فروشندگان حواله خودرو در سامانه یکپارچه به‌دلیل مالیات بر عایدی سرمایه، متضرر می‌شوند. این ضرر می‌تواند حتی به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان برسد.

اواخر سال گذشته وزارت صنعت، معدن و تجارت مرحله طرح فروش یکپارچه خودرو را اجرا کرد که اکنون در مرحله دوم به سر می‌برد. هدف از اجرای این طرح، ساماندهی عرضه خودرو و همچنین جلوگیری از گسترش دلالی در بازار بوده است.

با وجود این، بساط خرید و فروش حواله که در زمان قرعه‌کشی خودرو رونق گرفته بود، حتی با اجرای این طرح برچیده نشد؛ اما به‌نظر می‌رسد فروشندگان حواله خودرو در سامانه یکپارچه به‌خاطر طرح دریافت مالیات بر عایدی سرمایه، متحمل ضرری سنگین می‌شوند.

دردسری برای فروشندگان حواله خودرو در سامانه یکپارچه فروش

چهار کالا مشمول طرح مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند که خودروهای سواری دارای پلاک شخصی یکی از آن‌ها است. با اجرای این طرح، عایدی مالکان خودرو در انتهای هر سال شمسی محاسبه و فرد موظف به پرداخت مالیات می‌شود. حالا همین موضوع می‌تواند برای افرادی که به‌صورت غیر قانونی حواله خودرو خود در سامانه یکپارچه را به فرد دیگری فروخته‌اند، مشکل‌ساز شود و ضرری حتی چند صد میلیونی را به‌دنبال داشته باشد.

اداره دارایی در پی استعلام از پلیس راهور، متوجه خرید خودرو توسط فرد از سامانه یکپارچه می‌شود و مبتنی بر همین، مالیات بر عایدی وی را محاسبه می‌کند. رقم محاسبه‌شده هم برای محصولاتی مثل بعضی از شاسی بلندهای چینی مونتاژی، می‌تواند به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان برسد. این در حالی است که فرد به هر دلیلی اعم از نداشتن توانایی مالی هنگام دریافت نوبت از سامانه یا تلاش برای کسب سود، حواله خودرو خود را به فرد دیگری فروخته است. با این حال، او مالک قانونی خودرو در سامانه برشمرده می‌شود و به‌همین واسطه باید اقدام به پرداخت مالیات کند.

فرد مشمول مالیات بر عایدی سرمایه در صورت برخورداری از پروفایل دارایی، از طریق پیامک و تماس تلفنی از بدهکاری خود به اداره دارایی مطلع می‌شود و باید با مراجعه به اداره دارایی بدهکاری خود را تسویه کند. در صورتی که فرد اقدام به تسویه بدهی نکند، حساب‌های بانکی وی مسدود و خود او نیز ممنوع‌الخروج می‌شود./آهن نیوز

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها