فروش ویژه ایران خودرو اقساطی و بدون قرعه کشی | آغاز ثبت نام هایما S۷ به قیمت کارخانه با ماهی 3 میلیون تومان + لینک ثبت نام

کد خبر: 1238136

برای متقاضیان عادی محصول هایما S۷ گروه صنعتی ایران‌خودرو که در طرح فروش فوق‌العاده در دومین مرحله از فروش یکپارچه خودروها، اسامی آن‌ها با نوبت تحویل بخش دوم اولویت پاییز ۱۴۰۲ اعلام شده و توسط شرکت برایشان پیامک ارسال شده است، امکان واریز وجه خودرو با قیمت قطعی و موعد تحویل ٩٠ روزه فراهم شده است.

فروش ویژه ایران خودرو اقساطی و بدون قرعه کشی | آغاز ثبت نام هایما S۷ به قیمت کارخانه با ماهی 3 میلیون تومان + لینک ثبت نام

در هجدهمین فراخوان اولویت‌بندی سامانه یکپارچه خودروها ویژه متقاضیان‌ عادی که در فروش یکپارچه خودروها از طریق سامانه یکپارچه ثبت‌نام کرده و اسامی آن‌ها به عنوان بخش دوم اولویت پاییز ۱۴۰۲ برای دریافت خودروی هایما S۷ به گروه صنعتی ایران‌خودرو اعلام و توسط این گروه صنعتی، پیامک برایشان ارسال شده است، این امکان فراهم شده که برای واریز وجه خودروی خود، مطابق بخشنامه اقدام کنند.

هایما

قیمت خودروها قطعی و موعد تحویل خودروها نهایت سه ماهه در نظر گرفته شده است.

متقاضیان باید به منظور خرید محصولات ایران‌خودرو صرفاً از طریق سامانه ایران‌خودرو به نشانی esale.ikco.ir اقدام کنند و از ثبت‌نام در سایت‌های غیر معتبر و با نشانی‌های مشابه، پرهیز کنند./ ایسنا

بررسی مشخصات هایما S7 (اس۷)

هایما s7 یا هایما ۷ یکی از تولیدات گروه خودروسازی هایما وابسته به کمپانی فاو است که از سال ۲۰۱۰ به سبد تولیدات این خودروساز چینی اضافه شد و نخستین مرتبه در نمایشگاه اتومبیل چین به نمایش درآمد. گروه خودروسازی ایران خودرو که استقبال مشتریان از محصولاتی همچون جک اس ۵ و سایر تولیدات کراس اوور چینی موجود در بازار همچون ام وی ام ایکس۳۳ را دیده بود، سریعا دست به کار شد و هایما اس ۷ را از سال ۱۳۹۴ به مشتریان تحویل داد.

حال به دلیل آنکه توان پیشرانه تنفس طبیعی ۲ لیتری هایما اس ۷ چندان رضایت خاطر مشتریان را به دنبال نداشت، شرکت ایران خودرو تصمیم گرفت تا فیس‌لیفت دوم هایما اس ۷ را تحت‌عنوان هایما اس ۷ توربو در لیست تولیدات خود جای دهد. که البته این روزها خرید ماشین کارکرده هایما همتای فروش صفر آن در بازار مورد استقبال است.

هایما اس ۷ توربو به واسطه چهره جذاب‌تر و پیشرانه پرقدرت‌تر توانست مشتریان بیشتری را با خود همراه سازد. تولید نسخه ۲ لیتری این کراس اوور نیز از ابتدای سال ۹۷ به پایان رسید و از آن به بعد مدل توربو تنها نماینده شرکت هایما است که در لیست تولیدات بزرگترین خودروساز ایران جای دارد. در مطلب پیش رو به بررسی کامل هایما اس ۷ توربو از جنبه‌های فنی، ظاهری، امکانات و وضعیت فروش در ایران خواهیم پرداخت.3هایما S۷

مشخصات فنی هایما S7

مشخصات

حجم / میزان / تعداد

محور محرک

دیفرانسیل جلو

حجم موتور

۱۹۹۵ سی سی (معمولی)

۱۷۹۵ سی سی (توربو)

نوع موتور

HM484Q بنزینی

تنفس موتور

طبیعی

توربوشارژ

حداکثر قدرت

۱۴۸ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه (معمولی)

۱۷۰ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور در دقیقه (توربو)

حداکثر گشتاور

۱۸۰ نیوتن متر در ۴۵۰۰ دور در دقیقه (معمولی)

۲۳۰ نیوتن متر در ۴۵۰۰ دور در دقیقه (توربو)

شتاب

۱۳ ثانیه (معمولی)

۱۰.۵ ثانیه (توربو)

حداکثر سرعت

۱۶۵ کیلومتر بر ساعت (معمولی)

۱۷۰ کیلومتر بر ساعت (توربو)

تعداد سیلندر

۴

تعداد سوپاپ

۱۶

انتقال قدرت

۵ سرعته دستی (معمولی)

۵ سرعته اتوماتیک (معمولی)

۶ سرعته دستی (توربو)

۶ سرعته اتوماتیک (توربو)

مصرف سوخت ترکیبی

۸.۱ لیتر در صد کیلومتر (معمولی دستی)

۸.۸ لیتر در صد کیلومتر (معمولی اتوماتیک)

۸.۷ لیتر در صد کیلومتر (توربو دستی)

۸.۳ لیتر در صد کیلومتر (توربو اتوماتیک)

استاندارد آلایندگی

یورو ۵

سیستم فرمان

برقی

سیستم تعلیق جلو

مک فرسون

سیستم تعلیق عقب

مولتی لینک

نوع بدنه

شاسی بلند جمع و جور (کراس اوور)

نوع رینگ

آلومینیومی

نوع شاسی

یکپارچه

ترمز جلو

دیسکی خنک‌شونده

ترمز عقب

دیسکی

 

مشخصات

ابعاد و اندازه‌ها

طول

۴۴۹۸ میلیمتر

عرض

۱۸۳۰ میلیمتر

ارتفاع

۱۷۳۰ میلیمتر

فاصله بین محور جلو و عقب

۲۶۱۹ میلیمتر

وزن خالص

۱۵۱۰ کیلوگرم (معمولی دستی)

۱۵۴۵ کیلوگرم (معمولی اتوماتیک – توربو)

حجم مخزن سوخت

۶۱ لیتر

قطر رینگ

۱۷ اینچ

چرخ جلو و عقب

R17 235/65

حجم صندوق عقب

۴۰۰ لیتر

تعداد سرنشین

۵ نفر

مدل اولیه هایما اس ۷ که در بازار کشورمان حضور یافت به یک پیشرانه تنفس طبیعی چهار سیلندر ۲ لیتری مجهز شده بود. توان حاصل از هایما s7 معمولی برابر با ۱۴۸ اسب بخار و ۱۸۰ نیوتن متر است و این خودرو می‌تواند شتاب صفر تا ۱۰۰ را در ۱۳ ثانیه پر کند. حداکثر سرعت هایما اس ۷ معمولی و میانگین مصرف سوخت آن به ترتیب برابر با ۱۶۵ کیلومتر بر ساعت و ۸.۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر عنوان شده است.

اما هایما اس ۷ توربو پا به میدان گذاشت تا ضعف‌های فنی نسخه تنفس طبیعی را جبران کند. بنابراین این مدل به یک پیشرانه چهار سیلندر ۱.۸ لیتری توربوشارژ مجهز شد که ۱۷۰ اسب بخار قدرت از انتهای میل لنگ آن به سوی جعبه‌دنده ارسال می‌شود. گشتاور حاصل از این پیشرانه هم برابر با ۲۳۰ نیوتن متر خواهد بود که یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک وظیفه ارسال آن به سوی چرخ‌های جلو را برعهده گرفته است. توان فنی هایما اس ۷ توربو نسبت به قبل بسیار ارتقا یافته و شتاب آن به رقم ۱۰.۵ ثانیه رسیده است. حداکثر سرعت این خودرو ۱۵۱۰ کیلوگرمی نیز برابر با ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود. در این بین ۹.۷ لیتر سوخت نیز در هر ۱۰۰ کیلومتر توسط هایما اس ۷ توربو سوزانده می‌شود.

هایما S۷

طراحی ظاهری هایما اس ۷

نمای ظاهری هایما s7 در قیاس با بسیاری از خودروهای هم‌کلاس و هم‌وطنش که در بازار ایران حضور دارند نسبتا حجیم‌تر و خوش‌‎هیبت‌تر به نظر می‌رسد. در این میان شاید تنها جک اس ۵ باشد که از لحاظ ابعادی بتواند جذبه این محصول هایما را در ذهن پدیدار سازد. هرچند که همچنان این خودرو یک کراس اوور جمع‌وجور به حساب آمده و در عمل اختلاف ابعادی آن‌چنانی با کراس اوورهای همکلاس خود ندارد.

مدل توربو در واقع فیس لیفت دوم هایما اس ۷ به حساب می‌آید که از جمله بارزترین تغییرات حاصل شده در چهره آن می‌توان به جلوپنجره جذاب‌تر با خطوط عمودی کرومی اشاره کرد. تزیینات بومرنگی شکل قاب مه شکن در جوانب تحتانی سپر جلو نیز به هر چه زیباتر شدن نمای چهره این خودرو کمک شایانی کرده است. به استثنای گلگیرهای برآمده و برخی حجم پردازی‌های جزئی دیگر، فرم‌دهی خاصی روی پروفیل‌های بدنه این خودرو مشاهده نمی‌شود. البته در همین سطح نیز طراحان موفق شده‌اند هیبتی متناسب و تا حدی شبیه به شاسی بلندهای تمام عیار را در پس ظاهر هایما اس ۷ توربو پدید آورند. با این حال طراحی فریم پنجره‌ها در نمای جانبی نسبتا قدیمی به نظر رسیده و هیجان خاصی را در ذهن بیننده رقم نمی‌زند.

هایما S۷

هایما s7 در نمای عقب نیز سادگی را سرلوحه کار خود قرار داده و المان‌های اصلی همچون چراغ‌ها، درب صندوق و سپر عقب با حداقل جزئیات ترسیم شده‌اند که البته جلوه نسبتا متناسب و کاربردی را برای این بخش هایما اس ۷ به وجود آورده‌اند. به طور کل طراحی بدنه هایما اس ۷ گرچه دارای برخی ناهماهنگی‌ها بوده و نسبت به بعضی از حریفان کمی قدیمی و کلاسیک‌تر به نظر می‌رسد، اما مشتریان بازار کم تنوع ایران، به ویژه افرادی که تمایل به خرید شاسی بلندهای فول سایز دارند اما قادر به پرداخت هزینه خرید چنین اتومبیل‌هایی نیستند، احتمالا مشکل چندانی با ظاهر هایما اس ۷ توربو نداشته و انتقاد چندانی را متوجه طراحی ظاهری آن نخواهند کرد.

طراحی داخلی هایما اس ۷

با ورود به فضای کابین هایما اس ۷ توربو متوجه می‌شوید که تغییر و تحولات کلی در این نسخه نسبت به نمونه ۲ لیتری انجام نگرفته و صرفا به تغییر رنگ برخی ادوات مثل کنسول میانی داشبورد، رودری‌ها و روکش صندلی‌ها اکتفا شده است. با این وجود نمای درونی کابین اس ۷ توربو از توزین بصری مناسبی برخوردار بوده و توانسته در عین سادگی جلوه‌هایی خوشایند و تا حدی مدرن را از خود به نمایش بگذارد. بخش‌هایی همچون کنسول میانی غربیلک فرمان و پنل کیلومترشمار از جمله نقاط قوت طراحی داخلی هایما اس ۷ به شمار می‌آیند که کاربران از وجود آنها در کابین تا حدود زیادی احساس رضایت خواهند داشت.

هایما S۷

جنس متریال داشبورد از جنس پلاستیک خشک بوده اما کیفیت آن تقریبا قابل قبول ارزیابی می‌شود. همچنین ۵ نفر سرنشین بزرگسال به راحتی می‌توانند درون کابین این کراس اوور چینی حضور یابند بدون آنکه شکایت خاصی نسبت به کمبود فضا و یا هر گونه محدودیت دیگری داشته باشند. در یک جمع‌بندی می‌توان چنین اظهار داشت که فضای داخلی هایما اس ۷ علاوه بر ارائه طراحی خوشایند و دلنشین، محیطی نسبتا جادار را برای سرنشینان به ارمغان آورده که قاعدتا رضایت نسبی اکثر مشتریان را به دنبال خواهد داشت.

آپشن‌ها و امکانات

هایما اس ۷ توربو امکانات و آپشن‌های رفاهی و ایمنی قابل‌توجهی را در اختیار کاربران می‌گذارد و در این زمینه یکی از شاخص‌ترین محصولات حاضر در کلاس خود به حساب می‌آید. در ادامه به مهم‌ترین آپشن‌های رفاهی ایمنی هایما توربو اس ۷ اشاره شده است:

کروز کنترل، سانروف برقی، دوربین 360 درجه، سنسور نور و باران، حسگر دنده عقب، آینه وسط با قابلیت نمایش فاصله عقب تا مانع، حسگر میزان باد لاستیک، آینه‌های جانبی برقی تاشونده با گرمکن، ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای، دیلایت، صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی دارای پورتAUX ،USB، رهیاب ، درگاه SD و بلوتوث، چراغ مه شکن، سیستم صوتی با چهار بلندگو، شیشه بالابر برقی، صندلی گرمکن راننده ۸ حالته برقی، صندلی شاگرد ۴ حالته دستی، ترمزهای دیسکی مجهز به EBD+ABS، چهار عدد کیسه هوا (راننده و سرنشین و جانبی)، قفل مرکزی، قطع خودکار سوخت هنگام تصادف، سیستم ایستایی در سربالایی، سیستم کنترل پایداری الکتریکی، سیستم کنترل کشش، سیستم ضد سرقت (ایموبلایزر)، ایزوفیکس.

هایما S۷

مزایا و معایب هایما اس ۷ توربو

از جمله نقاط قوت هایما اس ۷ توربو می‌توان به مواردی همچون طراحی داخلی مناسب، توان فنی بسیار بهتر از نسخه تنفس طبیعی، کابین جادار، طراحی ظاهری قابل قبول، سواری نسبتا نرم و عایق‌بندی معقول کابین اشاره کرد. از سوی دیگر حساسیت پیشرانه نسبت به بنزین کم کیفیت و عرضه نسبتا محدودتر این خودرو در مقایسه با حریفانی همچون جک اس ۵ را نیز می‌توان در زمره نقاط ضعف اس ۷ توربو تلقی کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها