وام فوری | وام فوری بانکی | وام فوری بدون ضامن | وام فوری قرض الحسنه

آغاز پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی بدون کارمزد | متقاضیان وام بدون ضامن در این دو بانک حساب باز کنید

کد خبر: 1258441

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به لزوم تخصصی شدن بانک ها در کشور گفت: در حال تدوین اساسنامه بانکهای تجاری، قرض‌الحسنه و توسعه ای در بانک مرکزی هستیم.

آغاز پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی بدون کارمزد | متقاضیان وام بدون ضامن در این دو بانک حساب باز کنید

خبرنگار شکیبا بقال زاده: طبق خبر جدید دولت رئیسی قرار است مبلغ وام قرض الحسنه دو برابر شود.وام یکی از ترفندهای دنیای اقتصاد برای ایجاد آسایش در زندگی مردم است و امروزه یکی از راهکارهایی است که مردم از آن برای تأمین نقدینگی لازم برای کارهای مختلف خود استفاده می‌نمایند. وام بانکی مجموعه‌ای از وام‌ های قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی وسوسه‌برانگیز است. صاحبان مشاغل، زوج‌های جوان، کارآفرینان،‌ مسکن‌جویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ می‌تواند از وام بانکی به‌عنوان یک وجه کمکی بهره‌مند شود

با رونمایی از وام قرض‌الحسنه ۳۰۰میلیونی بدون کارمزد، پرداخت این تسهیلات در بانک رسالت آغاز شد.

به گزارش تسنیم، حسین‌زاده مدیرعامل بانک رسالت در رونمایی از وام قرض‌الحسنه بدون کارمزد، اظهار داشت: خیلی از علما کارمزد وام را جایز نمی‌دانند؛ از 10 سال قبل سلسله اقداماتی انجام شد و این اقدامات در دو سال اخیر سرعت گرفت.

وی افزود: برای اینکه یک نهاد قرض‌الحسنه وام بدون کارمزد بپردازد، باید نهادهای هزینه‌ساز را شناسایی کند، مهمترین نهاد هزینه‌ساز شعب و ستاد بانکها هستند، با همت تمام دوستان و مسئولان بانک مرکزی، بانک بدون شعبه در رسالت پیاده‌سازی شد؛ 80 درصد هزینه‌ها کاهش یافت.

مدیرعامل خاطرنشان کرد: در بانک رسالت، هزینه‌ها تا حدودی مدیریت شده است و توانستیم وام قرض‌الحسنه بدون کارمزد را که نظاماتی را دارد، پیاده‌سازی کنیم.

این موضوع ابتدا در شورای فقهی بانک مرکزی مطرح شد و بعد در بدنه بانک مرکزی مورد رسیدگی قرار گرفت و در نهایت با ابلاغ رییس‌کل بانک مرکزی از 20 روز قبل در محیط پایلوت انجام شده است و الآن با خیال راحت آغاز همگانی شدن پرداخت وام بدون کارمزد را داریم.

 محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی در مراسم رونمایی از وام قرض الحسنه بدون کارمزد، اظهارداشت: ما در بانک مرکزی بدنبال توسعه بانکداری تخصصی در کشور هستیم، باید بانکها براساس فعالیت های متفاوتی که انجام میدهند با توجه به تخصص و اهداف‌شان تقسیم بندی شود.

وی افزود: در حال تدوین اساسنامه بانکهای تجاری، قرض‌الحسنه و توسعه ای در بانک مرکزی هستیم.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه بانکداری توسعه ای فعلی در کشور اصلا کار بانک توسعه ای را انجام نمی‌دهد، تصریح کرد: وظیفه سهامداران است که بانک توسعه ای را تامین مالی کنند. در بانکهای تجاری باید در بازار پول باشند و فعالیت تجاری انجام دهند؛ در حال تغییر اساسنامه این بانک‌ها هستیم.

فرزین درباره بانکداری قرض‌الحسنه هم گفت: بدنبال این هستیم که بانکداری قرض‌الحسنه با هزینه کم تامین مالی نیازهای خرد و ضروری مردم را انجام دهند؛ نرخ سود این تسهیلات باید پایین باشد چون مردم به دلیل نیاز ضروری سراغ این وام می ایند نه برای کارهای تجاری.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: بخشی از بانکها، بانک جامع هستند مثل بانک ملی؛ برای این بانکها اساسنامه بانکداری جامع تدوین خواهیم کرد؛ ملی و سپه شعب زیادی دارند و در تمام ایران گسترده هستند و میتوانند نیازهای مردم را پوشش دهند.

وی با بیان اینکه برای بانکهایی که دانش بنیان ها را تامین مالی می کنند نیز اساسنامه تدوین می کنیم، تصریح کرد: نظارت موضوع مهم بانک مرکزی است؛ اگر بتوانیم دسته بندی را انجام دهیم مدل نظارتی هر بانک متفاوت خواهد شد. نمیتوانیم به تمام بانک‌ها یک نوع نظارت را داشته باشیم؛ اقدامات خوبی را شروع کردیم، قطعا نظارتی که در ماه های آینده در بانک مرکزی خواهیم داشت با آنچه الان وجود دارد متفاوت خواهد بود.

فرزین ضمن اشاره به اینکه هر جا پول سپرده گذار وجود داشته باشد نظارت جدی خواهیم داشت، افزود: هرچند مدیر بانک رسالت تلاش کرد وام بدون کارمزد را حاصل همکاری بانک مرکزی اعلام کند ولی واقعیت این است که این الگوی بسیار خوبی است که حاصل ایده های خودشان بوده و ماهم سعی کردیم مشکلات را رفع کنیم.

آرزوی ما این بوده که هزینه قرض الحسنه را کاهش دهیم و الان اجرایی شده است؛ هر اقدامی بتوانیم برای توسعه بانکداری قرض‌الحسنه انجام دهیم، کوتاهی نخواهیم کرد.

 رئیس کل بانک مرکزی در ادامه گفت: مدتی است تسهیلات تکلیفی شده است؛ قرض‌الحسنه و ... به نظام بانکی تکلیف شده است؛ امسال پیشنهاد کردیم در بودجه که عدد این تسهیلات در شورای پول و اعتبار تعیین شود.

به گفته فرزین، در قانون جدید بانک مرکزی، گامی به سمت جلو در نظام بانکی کشور برداشته شده و این قابل بررسی است؛ این قانون از قانون قبلی خیلی بهتر است هرچند ما نسبی صحبت میکنیم؛ از نظر استقلال، اختیارات بیشتری به بانک مرکزی داده است.

* مجوز به 2 بانک دولتی برای پرداخت وام 300 میلیونی قرض الحسنه

وی به افزایش سقف وام قرض الحسنه به 300 میلیون تومان اشاره کرد و گفت: بانک ملی و سپه هم اجازه دارند این وام را پرداخت کنند؛ اصلاح ضوابط وجوه اداره شده و ... را هم داشتیم.

رییس کل بانک مرکزی با تاکید بر توسعه بانکداری قرض‌الحسنه گفت: دنبال نظم دهی و نظارت بیشتر بر قرض‌الحسنه ای های تک شعبه ای هستیم؛ به دو بانک قرض‌الحسنه مهر و رسالت ابزارهای لازم را خواهیم داد.

بانکداری کارگشایی هم که الان وجود دارد جای توسعه دارد و بانکداری قرض‌الحسنه هم میتوانند از الگوی کارگشایی در پرداخت تسهیلات و وثیقه گیری استفاده کنند.

منبع: تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها