مشکل جدی در تامین مسکن و اشتغال رزمندگان

کد خبر: 905496

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران، گفت: در حوزه اشتغال و مسکن رزمندگان کشور مشکلات جدی داریم و نیازها در این رابطه زیاد است.

مشکل جدی در تامین مسکن و اشتغال رزمندگان

خبرگزاری مهر: غلامرضا یاوند عباسی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، اظهار داشت: ابلاغ این قانون یکی از اقدامات بسیار خوب مجلس و دولت یازدهم بود و سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان نیز یگی دیگر از اقدامات مطلوب صورت گرفته بوده است.

بیکاری ۴۰ هزار نفر از جمعیت ایثارگر کشور

وی با بیان اینکه گرچه ظرفیت های اجرای قوانین در سطح ملی و استان های مختلف به یک شکل نیست، عنوان کرد: در این رابطه به خاطر ضعف هایی که وجود دارد با مشکلاتی مواجه هستیم و این سفرها در راستای روان سازی اجرای این قوانین صورت می گیرد.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با اشاره به اقدامات مطلوب صورت گرفته در این زمینه در لرستان، عنوان کرد: همچنین در حوزه خدمات رسانی ورود خواهیم کرد و در این رابطه نیز ارزیابی انجام می دهیم.

یاوند عباسی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغال ایثارگران، بیان داشت: بر اساس اعلام رئیس بنیاد شهید کشور، حدود ۴۰ هزار نفر ایثارگر دارای تحصیلات دانشگاهی در کشور داریم که آماده ورود به عرصه کار هستند.

وی، افزود: اما سهمیه قانونی که در این زمینه دیده شده در مجموع ۳۰ درصد از ظرفیت کل اشتغال است و این میزان زمانی اجرایی می شود که سهمیه ای برای جذب به دستگاهها داده شود و اگر نظام استخدامی ما ظرفیتی را پیش بینی نکند در واقع این ۳۰ درصد نیز تحقق پیدا نمی کند.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران، تصریح کرد: علیرغم تلاش های صورت گرفته، ۴۰ هزار ایثارگر و فرزند ایثارگر در کشور داریم که باید وارد بازار کار شوند و متاسفانه ما در این رابطه مشکل داریم.

مشکل جدی در تامین مسکن و اشتغال رزمندگان

یاوند عباسی با تاکید بر اینکه قانون گذار در این رابطه ظرفیت هایی را برای بخش خصوصی پیش بینی کرده است، گفت: تسهیلاتی خوبی در رابطه با اشتغال و کارآفرینی در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته و پرداخت این تسهیلات مشروط بر ارائه طرح توجیهی مناسب از سوی ایثارگران است.

وی، بیان داشت: از طرف دیگر قانون گذار برای بخش خصوصی در این رابطه تسهیلاتی دیده است، پرداخت سهم کارفرما در بحث بیمه، پیش بینی تخفیف در بحث مالیات برای کارفرما و ... از جمله این تسهیلات است.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران در ادامه به موضوع مسکن ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید نیز، بیان داشت: سالانه ۱۰۰ هزار تسهیلات مسکن برای این حوزه ایثارگران در نظر گرفته می شود که البته تا کنون این عدد به طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است.

یاوند عباسی با تاکید بر اینکه بخشی از این موضوع به این دلیل بوده که خیلی از ایثارگران و به خصوص جانبازان از این تسهیلات استفاده کرده اند و دوباره نمی توانند استفاده کنند، گفت: همچنین بخشی نیز به این دلیل بوده که برخی از ایثارگران در جاههایی زندگی می کنند که سند مالکیت وجود ندارد و قولنامه ای بوده، البته به بانک ها اعلام شده که به این افراد نیز تسهیلات را پرداخت کنند و ما به ازای آن سند دیگری را بگیرند، که متاسفانه این امر با گیرهایی مواجه است.

وی با تاکید بر اینکه ما در حوزه اشتغال و مسکن رزمندگان کشور مشکلات جدی داریم و نیازها در این رابطه زیاد است، افزود: متاسفانه تا سال ۹۴ که در دولت یازدهم سند خدمات رسانی به رزمندگان تصویب شد چیزی برای رزمندگان در نظر گرفته نشده است و این در حالیست که بخش اعظم ایثارگران، رزمندگان هستند.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران، بیان داشت: از سال ۹۴ تا کنون حدود ۱۲ کمیته در وزارت دفاع شکل گرفته و ۵۱ سیاست اجرایی سند خدمات رسانی به رزمندگان در حال تبدیل به برنامه عملیاتی هستند و بانک مرکزی در این رابطه اعلام آمادگی کرده که رزمندگان با معرفی یگان های ستاد کل از تسهیلات لازم بهره مندشوند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها