پیام رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش به مردم و بدخواهان

کد خبر: 1019676

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه تجهیزات راهبردی ساخت داخل در رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش با موفقیت آزمایش شد، گفت: در این رزمایش موفق شدیم انواع تسلیحات و تجهیزات مهم و استراتژیک شامل زیردریایی ها، پهپادها و موشک های ایرانی را در یک تمرین و عرصه واقعی نبرد با موفقیت به ورطه آزمایش بیاوریم.

پیام رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش به مردم و بدخواهان

خبرگزاری فارس: رزمایش بزرگ مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش با برگزاری رژه شناور‌های سطحی و زیر سطحی به کار خود پایان داد و فرمانده کل ارتش با بیان اینکه تجهیزات راهبردی ساخت داخل در رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش با موفقیت آزمایش شد، در تشریح پیام این رزمایش برای بدخواهان و کسانی که در ذهنشان فکر‌های بد را پرورش می‌دهند، گفت: پیام این رزمایش این است که هرگز جمهوری اسلامی ایران را مورد آزمایش قرار ندهند و محاسبات غلط خود را دنبال نکنند چرا که با پاسخ پشیمان کننده مواجه می‌شوند که بخشی از آن را به اندازه‌ای که امکان نشان دادن داشت نشان دادیم.

در مراسم پایانی رزمایش بزرگ مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش که با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی و جمعی از فرماندهان ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین ناظران قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء برگزار شد، انواع یگان‌های شناور سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شامل ناوشکن‌ها، ناو‌های موشک‌انداز، ناو‌های نیروبر و زیردریایی‌های کلاس طارق، غدیر و زیردریایی بومی فاتح از مقابل ناو سرفرماندهی خارک رژه رفتند. تیزپروازان نیروی هوایی ارتش نیز یگان‌های سطحی و زیر سطحی را همراهی کردند.

گزارش فرمانده کل ارتش از رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش که از پنجشنبه هفته گذشته در منطقه جنوب کشور از شرق تنگه هرمز تا شمال اقیانوس هند آغاز شده است، گفت: آنچه شاهد بودیم یک رزم مشترک نیرو‌های چهارگانه ارتش و قرارگاه پدافند هوایی بود که الحمدالله با هماهنگی بسیار خوبی تقریبا به تمام اهداف از پیش تعیین شده خود رسید.

وی با بیان اینکه در این رزمایش موفق شدیم زیردریایی‌ها و پهپاد‌های ساخت ایران را براساس ماموریت‌های تعریف شده و با موفقیت وارد عملیات کنیم، افزود: زیردریایی ایرانی فاتح با توانمندی‌های عملیاتی بالا و قوس در آب‌های آزاد و همچنین پهپاد دوربرد ایرانی سیمرغ با استمرار پروازی بالا، دست بلند نظام در صیانت از استقلال و اقتدار جمهوری اسلامی هستند که به زیبایی در این رزمایش و در سازمان رزم جدید ارتش بکار گرفته شدند.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: پرتاب موفق موشک‌های ایرانی اعم از ساحل به دریا، سطح به سطح و هوا به سطح همه در برد‌های مختلف نیز از جمله اقدامات خوب رزمایش بود.

امیر سرلشکر موسوی با تاکید بر اینکه نیروی هوایی ارتش نیز ماموریت‌های خود را به خوبی انجام داد، گفت: نیروی هوایی شلیک موشک‌های هوابه سطح، بمباران‌ها و پشتیبانی از نیرو‌های عمل کننده را با هماهنگی خوب انجام داد و به خوبی از پهپاد ایرانی کمان در نقش یک بمب افکن استفاده کرد.

وی ادامه داد: پدافند هوایی هم ماموریت‌های واگذار شده را از جمله پرنده‌هایی که به عنوان هدف برای آن در نظر گرفته شده بود با موفقیت و با استفاده از سلاح‌های تماما بومی توسط جوانان پدافند هوایی ساقط کرد والبته قاطعانه از ورود انواع پرنده‌های بدون سرنشین و با سرنشین بیگانه از جمله آمریکایی در منطقه رزمایش ممانعت کرد.

فرمانده کل ارتش با اشاره به محوریت نیروی دریایی ارتش در این رزمایش و اجرای بسیاری از ماموریت‌های تاکتیکی تمرین شده توسط این نیرو در هماهنگی با سایر نیروها، عنوان کرد: مهمترین بخش فعالیت نیروی دریایی در این رزمایش که با همکاری عناصری از نیروی زمینی و پوشش پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش انجام شد، تهاجم آبخاکی بود که برابر طراحی‌های انجام شده به بهترین نحو ممکن انجام شد.

امیر سرلشکر موسوی تاکید کرد: اقدامات رزمایش، تحت فرماندهی قرارگاه ذوالفقار ارتش با دقت تمام و برنامه‌ریزی‌های دقیق و کامل صورت گرفت و تمام آنچه پیش بینی شده بود با موفقیت انجام شد که باعث خوشحالی است.

وی با اشاره به دیگر طراحی‌های صورت گرفته در این رزمایش، اظهار داشت: سامانه‌های ارتباطی در لایه‌های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت و همچنین سامانه‌های جنگ الکترونیک هم در دفاع و هم در آفند ماموریت‌های متنوعی را به خوبی انجام دادند.

فرمانده کل ارتش با تقدیر از رزمندگانی که این رزمایش را در وسعت زیاد و با دقت و اثربخشی مطلوب اجرا کردند، درباره پیام‌های رزمایش گفت: از دیگر نقاط قوت رزمایش ذوالفقار ۹۹ این است که بخش قابل توجهی از اعضای رزمایش جوانان ما هستند، این اعتماد به نفس به جوانان ترزیق می‌شود که می‌توانند در برابر هر قدرتی با اقتدار تمام بایستند و از آرمان هایشان دفاع کنند یک پیام و اتفاق خوب است.

پیام رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش به مردم و بدخواهان

امیر سرلشکر موسوی پیام این رزمایش به مردم کشورمان را پیام قوت قلب و اطمینان از آمادگی نیرو‌های مسلح برای دفاع از حدود و ثغور کشور، دفاع از منافع ملی و آرمان‌ها برشمرد و عنوان کرد: پیام این رزمایش برای بدخواهان و کسانی که در ذهنشان فکر‌های بد را پرورش می‌دهند این است که هرگز جمهوری اسلامی ایران را مورد آزمایش قرار ندهند و محاسبات غلط خود را دنبال نکنند چرا که با پاسخ پشیمان کننده مواجه می‌شوند که بخشی از آن را به اندازه‌ای که امکان نشان دادن داشت نشان دادیم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه نیرو‌های مسلح ما از جمله ارتش جمهوری اسلامی ایران قابل مقایسه حتی با یک سال گذشته هم نیستند، خاطرنشان کرد: به طور مرتب صنایع دفاعی و دانشگاه‌های ما کمک می‌کنند و تجهیزات جدید و به روز تولید می‌شود و هماهنگی‌ها بیشتر می‌شوند و الحمدالله امروز در بهترین نقطه آمادگی هستیم.

فرمانده کل ارتش در خاتمه ضمن تشکر از همراهی و همدلی صبورانه هموطنان خونگرم خطوط سواحل مکران از بندرعباس تا چابهار بویژه مردم عزیز جاسک در این چند روز که همیشه به عنوان پشتوانه‌ای قوی برای ارتش در این منطقه هستند، از اصحاب رسانه برای حضور و پوشش رسانه‌ای رزمایش تشکر کرد و حرکت رسانه‌ها را برای انتشار اخبار و تصاویر رزمایش اقدامی ارزشمند و در جهت تقویت اقتدار ملی عنوان کرد.

گفتنی است؛ مراحل اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش از روز پنجشنبه گذشته با رمز مقدس یا «سیدالشهداء (ع)» و با مشارکت نیرو‌های چهارگانه ارتش و قرارگاه پدافند هوایی در سواحل مکران از شرق تنگه هرمز و سواحل مکران تا مدار ۱۰ درجه شمالی اقیانوس هند برگزار شد که در آن برخی از جدیدترین دستاورد‌ها و تجهیزات بومی، طرح‌ها و راهکنش‌های مختلف و متناسب با تهدیدات مورد بهره‌برداری و استفاده عملیاتی قرار گرفت.

هماهنگی‌های نیرو‌های مختلف ارتش با هدایت و فرماندهی قرارگاه ذوالفقار ارتش و با نظارت قرارگاه حضرت خاتم الانبیا (ص)، بهره مندی از ارتباطات چند لایه و گسترده و استفاده از جوانان در طراحی و اجرای عملیات و نوآوری‌ها در سطوح مختلف از وجوه مهم این رزمایش به شمار می‌رود.

عملیات هجومی آبخاکی و اجرای عملیات مشترک بیچینگ توسط نیروی دریایی و نیروی زمینی ارتش و تخلیه نفربر‌ها توسط ناو‌های نیروبر در ساحل به منظور تصرف آن، استفاده عملیاتی از زیردریایی بومی کلاس متوسط فاتح، اجرای عملیات رزمی و هدف قرار دادن شناور توسط پهپاد سیمرغ، بهره‌برداری عملیاتی از پهپاد کمان نیروی هوایی و شلیک به اهداف متحرک در دریا توسط جنگنده‌های نیروی هوایی، پرتاپ موفق موشک‌های پایه کروز دریایی و پدافندی، از جمله طرح‌های تمرین شده در این رزمایش بود.

قرارگاه پدافند هوایی کشور تحت فرماندهی امیر سرلشکر موسوی نیز با رصد و پایش شبانه‌روزی منطقه عمومی رزمایش در نوار ساحلی جنوبی کشور و بکار گیری سامانه‌های پدافندی ارتش و سپاه مراقبت‌های لازم را از مرز‌های هوایی جمهوری اسلامی به عمل آورده و در چند مورد توسط پدافند هوایی ارتش هشدار و اخطار‌های لازم به هواگرد‌های بیگانه و فرامنطقه‌ای برای ترک منطقه رزمایش با قاطعیت و سرعت اعلام شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها