حمله آمریکا به ۳ قایق به بهانه حمل مواد مخدر

کد خبر: 1385816

فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا از حمله به سه قایق در آب‌های بین‌المللی به بهانه قاچاق مواد مخدر خبر داد. در این حمله ۳ نفر کشته شده‌اند.

حمله آمریکا به ۳ قایق به بهانه حمل مواد مخدر

آمریکا از حمله دوباره به یک شناور در دریای کارائیب خبر داد و مدعی شد که این شناور حامل مواد مخدر بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، فرماندهی جنوبی آمریکا با تأیید حمله دوباره به یک شناور در دریای کارائیب اعلام کرد: سه شناور قاچاق مواد مخدر را در آب‌های بین المللی هدف قرار دادیم.

این فرماندهی با توجیه کشته شدن این افراد و متهم کردن آنها به قاچاق مواد مخدر، مدعی شد که این حمله منجر به کشته شدن ۳ قاچاقچی مواد مخدر شده است.

بر اساس برآوردهای شبکه خبری سی بی اس نیوز، ارتش آمریکا طی ماه‌های اخیر و به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، ده‌ها شناور را در سواحل آمریکای لاتین منهدم کرده است؛ عملیاتی که به کشته شدن حدود ۱۰۰ نفر انجامیده است.

گروه‌های حقوق بشر، این عملیات‌های آمریکا را اعدام‌های فراقضایی و جنایت جنگی اعلام کرده‌اند.

 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت