بورل: ترامپ فردی بسیار خطرناک برای جهان است

کد خبر: 1417983

جوزف بورل مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی اعلام کرد که با وجود پیروزی دموکرات‌ ها در انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، ترامپ همچنان از قدرت وتو برخوردار است و همچنان «فردی بسیار خطرناک برای جهان» به شمار می‌آید.

بورل: ترامپ فردی بسیار خطرناک برای جهان است

 مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد: ترامپ فردی بسیار خطرناک برای جهان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، جوزف بورل مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی اعلام کرد که با وجود پیروزی دموکرات‌ ها در انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، ترامپ همچنان از قدرت وتو برخوردار است و همچنان «فردی بسیار خطرناک برای جهان» به شمار می‌آید.

مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد: وقتی ترامپ جنگ عیله ایران را آغاز کرد، تنها صدای منتقد در اروپا اسپانیا بود. اروپایی ها هرچه ترامپ بر آن ها تحمیل می کند را می پذیرند.

این دیپلمات ارشد پیشین اتحادیه اروپا همچنین به وضعیت متزلزل روابط دو سوی اقیانوس اطلس اشاره کرده و گفت که «اروپایی‌ ها در برابر آمریکا، بازی تسلیم را در پیش گرفته‌اند.»

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت