علی‌اف ۲ کشور را «ابرقدرت» نامید

کد خبر: 1414054

الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در سخنرانی هشتمین کنگره حزب حاکم «آذربایجان نوین» گفت: این دو ابرقدرت جهان هستند و سومی وجود ندارد. آذربایجان شریک راهبردی هر دوی این ابرقدرت‌ها است.

علی‌اف ۲ کشور را «ابرقدرت» نامید

 رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، دو کشور آمریکا و چین را «ابرقدرت» خواند.

به گزارش ایسنا، الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در سخنرانی هشتمین کنگره حزب حاکم «آذربایجان نوین» گفت: این دو ابرقدرت جهان هستند و سومی وجود ندارد. آذربایجان شریک راهبردی هر دوی این ابرقدرت‌ها است.

رسانه خبری نیوزمکس گزارش داد: این فرمول‌بندی قابل توجه بود زیرا علی‌اف، روسیه همسایه را که از نظر تاریخی قدرت مسلط خارجی در قفقاز جنوبی و میانجی درگیری ارمنستان و آذربایجان بود، در نظر نگرفت. روابط بین باکو و مسکو در سال ۲۰۲۵ در بحبوحه مجموعه‌ای از اختلافات و تنش‌های دیپلماتیک پس از سقوط یک هواپیمای مسافربری آذربایجانی در دسامبر ۲۰۲۴ به شدت رو به وخامت گذاشت.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت