مقام آگاه: تردد شناورهای متخلف در تنگهٔ هرمز به‌طور کامل متوقف شد

کد خبر: 1416218

یک مقام آگاه نزدیک به نیروی دریایی سپاه اعلام کرد به دنبال انهدام سامانه‌های کمک ناوبری که در خدمت شناورهای متخلف بودند و اصابت سه فروند نفتکش در روز گذشته و انهدام یک نفتکش متخلف دیگر در شب گذشته، تردد شناورهای متخلف به طور کامل متوقف شده است.

مقام آگاه: تردد شناورهای متخلف در تنگهٔ هرمز به‌طور کامل متوقف شد

 یک مقام آگاه نزدیک به نیروی دریایی سپاه از توقف تردد شناورهای متخلف خبر داد و درباره برخورد قاطع‌تر در صورت ازسرگیری قاچاق نفت هشدار داد.

به گزارش فارس، یک مقام آگاه نزدیک به نیروی دریایی سپاه اعلام کرد به دنبال انهدام سامانه‌های کمک ناوبری که در خدمت شناورهای متخلف بودند و اصابت سه فروند نفتکش در روز گذشته و انهدام یک نفتکش متخلف دیگر در شب گذشته، تردد شناورهای متخلف به طور کامل متوقف شده است.

این مقام آگاه تصریح کرد چنانچه قاچاق نفت ازسرگرفته شود برخورد با کشتی‌های متخلف و سامانه‌های فنی کمک‌کننده بسیار کوبنده‌تر خواهد بود.

 این مقام آگاه هشدار داد مداخله هوایی مجدد ارتش تروریستی آمریکا و حمایت از قاچاق نفت پاسخ مستقیم و قاطع‌تری خواهد داشت و عواقب آن بر عهده ارتش متجاوز خواهد بود.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت