مرگ بیش از ۱۰۰۰ نفر در دریای مدیترانه در سال ۲۰۱۸

کد خبر: 839236

سازمان بین‌المللی مهاجرت در تازه‌ترین گزارش خود از مرگ بیش از ۱۰۰۰ نفر در دریای مدیترانه از ابتدای سال ۲۰۱۸ میلادی تاکنون خبر داده است.

مرگ بیش از ۱۰۰۰ نفر در دریای مدیترانه در سال ۲۰۱۸

خبرگزاری تسنیم: به نقل از رویترز، سازمان بین المللی مهاجرت اعلام کرد: بیش از ۱۰۰۰ مهاجر و پناهجو از ابتدای سال ۲۰۱۸ تاکنون در هنگام عبور از دریای مدیترانه و حرکت از لیبی به سوی مرز‌های اروپا، غرق شده اند.

اقدامات سرکوب گرایانه اتحادیه اروپا علیه مهاجران طی روز‌های گذشته موجب افزایش تعداد قربانیان شده است. تنها طی روز‌های اخیر بیش از ۲۰۴ نفر که توسط قاچاقچیان انسان در قایق‌های ناامن حمل می‌شدند، غرق شده و جان خود را از دست داده اند.

عثمان بالبیسی رئیس دفتر سازمان بین المللی مهاجرت در لیبی در این باره گفت: تعداد مرگ و میر مهاجران و پناهجویان در سواحل نزدیک لیبی به صورت هشداردهنده‌ای افزایش یافته است. در حالی که اتحادیه اروپا تدابیر سختگیرانه تری را برای مقابله با ورود مهاجران اتخاذ می‌کند، قاچاقچیان از این مساله سوء استفاده می‌کنند تا مهاجران را هرچه سریعتر از دریای مدیترانه عبور دهند.

تعداد مهاجران و پناهجویانی که قصد عبور از دریای مدیترانه را دارند، نسبت به سال ۲۰۱۵ میلادی با افت شدیدی روبرو شده و از صد‌ها هزار نفر به کمتر از ده‌ها هزار نفر رسیده است. علت اصلی افزایش مجدد تعداد مهاجران خارجی که قصد عبور از دریای مدیترانه از طریق لیبی را دارند آن است که مسیر دیگر از طریق یونان و ترکیه ۲ سال قبل بسته شده است. از طریق این مسیر بیش از یک میلیون نفر وارد مرز اروپا شده اند.

لئونارد دویل سخنگوی سازمان بین المللی مهاجرت در این باره گفت: افزایش مجدد تعداد مهاجرانی که قصد عبور از دریای مدیترانه را دارند، به خاطر عواملی مثل آب و هوا و پایان ماه رمضان بوده است.

علی رغم رشد فزاینده تعداد قربانیان در دریای مدیترانه طی روز‌های اخیر، آمار جان باختگان نسبت به سال گذشته پایین‌تر بوده است. ولی مسیر مهاجرت از طریق زمین و صحرای سوزان آفریقا و سپس عبور از دریای مدیترانه هنوز یکی از مرگبارترین مسیر‌های مهاجرتی در جهان به شمار می‌رود.

این در شرایطی است که رهبران اتحادیه اروپا در تازه‌ترین نشست خود در بروکسل تدابیر جدیدی را برای مقابله با مهاجرت اتخاذ کرده اند. این مساله موجب شد تا هورست سیهوفر وزیر امور داخلی آلمان در مخالفت با این تدابیر استعفای خود را اعلام کند.

طی روز‌های جمعه تا یکشنبه بیش از ۱۰۰۰ مهاجر توسط گارد ساحلی لیبی برگشت داده شده اند. از ابتدای امسال تاکنون این تعداد به بیش از ۱۰ هزار نفر رسیده و نیرو‌های امنیتی لیبی مهاجران را به مراکز بازداشت و نگهداری منتقل کرده اند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها