ماجرای مشاهده دود سیاه در آسمان اراک چه بود؟
مشاهده دود سیاه و غلیظ در آسمان اراک از محدوده شهرک صنعتی حاجیآباد، توجه شهروندان را به خود جلب کرد؛ دودی که از فاصله دور نیز قابل مشاهده بود و در نخستین لحظات، نگرانیهایی درباره وقوع آتشسوزی گسترده در این شهرک صنعتی ایجاد کرد.
فرماندار اراک درباره آتش سوزی در شهرک صنعتی حاجیآباد توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش تسنیم، مشاهده دود سیاه و غلیظ در آسمان اراک از محدوده شهرک صنعتی حاجیآباد، توجه شهروندان را به خود جلب کرد؛ دودی که از فاصله دور نیز قابل مشاهده بود و در نخستین لحظات، نگرانیهایی درباره وقوع آتشسوزی گسترده در این شهرک صنعتی ایجاد کرد.
پیگیریها درباره این حادثه نشان داد که منشأ دود، آتشسوزی در یکی از واحدهای تولید فوم و ابر شهرک صنعتی حاجیآباد بوده است؛ حادثهای که با حضور سریع نیروهای آتشنشانی و امدادی تحت کنترل درآمد و بنا بر اعلام فرماندار اراک، حریق به واحدهای مجاور سرایت نکرده است.
عبدالرضا حاجعلیبیگی، فرماندار اراک در پاسخ به پیگیری خبرنگار تسنیم با اشاره به وقوع این حادثه اظهار کرد: آتشسوزی ساعتی پیش در یکی از واحدهای تولید فوم و ابر شهرک صنعتی حاجیآباد رخ داد که بلافاصله نیروهای آتشنشانی و امدادی در محل حاضر شدند و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.
وی افزود: با تلاش نیروهای آتشنشانی، حریق بهطور کامل مهار شده است و هماکنون عوامل حاضر در محل مشغول انجام عملیات لکهگیری و بررسی برای اطمینان از خاموشی کامل کانونهای احتمالی هستند.
فرماندار اراک با بیان اینکه آتشسوزی به واحدهای مجاور سرایت نکرده است، اظهار کرد: حجم بالای دود مشاهدهشده ناشی از سوختن مواد و ترکیبات مورد استفاده در فرآیند تولید فوم و ابر بوده و این دود به معنای گسترش حریق یا خارج شدن آن از کنترل نیست.
حاجعلیبیگی بیان کرد: نیروهای آتشنشانی و امدادی تا زمان اطمینان کامل از رفع هرگونه کانون احتمالی حریق در محل حضور خواهند داشت، با اینحال، بر اساس اعلام مسئولان آتشنشانی اراک، نیروهای آتشنشانی بلافاصله برای مهار آتش به محل حادثه اعزام شدند و با تلاش آتشنشانان، حریق مهار شد.
ابراهیمی، مسئول عملیات آتشنشانی اراک، در باره یان آتش سوزی اظهار کرد: با تلاش آتشنشانان، حریق کارگاه مبلسازی در شهرک صنعتی حاجیآباد مهار شد که این حادثه تلفات جانی نداشته است.
مسئول عملیات آتشنشانی اراک اضافه کرد: دود مشاهدهشده از داخل شهر اراک مربوط به این حادثه بوده و جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید