موج بارشی جدید وارد کشور شد

کد خبر: 1413383

بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری هواشناسی، این شرایط دوشنبه در برخی نقاط آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز، سه شنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، چهارشنبه در مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و پنجشنبه در برخی مناطق شمال غرب، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های البرز مرکزی تداوم خواهد داشت.

موج بارشی جدید وارد کشور شد

 سازمان هواشناسی کشور اعلام‌کرد: امروز (یکشنبه) در مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، گلستان، خراسان شمالی و سمنان، در برخی ساعات بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک خاک پیش بینی می‌شود.

به گزارش ایرنا بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری هواشناسی، این شرایط دوشنبه در برخی نقاط آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز، سه شنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، چهارشنبه در مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و پنجشنبه در برخی مناطق شمال غرب، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های البرز مرکزی تداوم خواهد داشت.

این وضعیت از دوشنبه تا پنجشنبه در جنوب و ارتفاعات کرمان و شمال هرمزگان و در روز پنجشنبه علاوه بر این مناطق در ارتفاعات سیستان و بلوچستان نیز پیش بینی می شود.

طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در نوار شرقی و سه شنبه و چهارشنبه در مرکز و استان‌های واقع در دامنه البرز و پنجشنبه در نوار شرقی، وزش باد شدید گاهی گردوخاک را خواهیم داشت.

دریای خزر طی سه روز آینده مواج است.

امروز آسمان تهران صاف، گاهی همراه با وزش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۱ و کمینه دمای آن به ۲۰ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

بارش برف و باران در شمال کشور از امروز تا پنجشنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از پیش‌بینی بارش برف و باران در بخش‌هایی از شمال، شمال‌شرق و ارتفاعات کشور طی روزهای آینده خبر داد و گفت: در برخی مناطق نیز وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به پیش‌بینی کلی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، اظهار کرد: امروز یکشنبه، در مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، خراسان شمالی و سمنان، دوشنبه در برخی نقاط آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات البرز، سه‌شنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و رضوی، چهارشنبه در مازندران، گلستان، خراسان شمالی و رضوی و پنجشنبه در نیمه شمالی کشور، بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این وضعیت از دوشنبه تا پنجشنبه در جنوب و ارتفاعات کرمان و شمال هرمزگان نیز برقرار است. علاوه بر این، بارش در مناطق ارتفاعات سیستان و بلوچستان نیز پیش‌بینی می‌شود.  

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در نوار شرقی و سه‌شنبه و چهارشنبه در مرکز و استان‌های واقع در دامنه البرز و پنجشنبه در نوار شرقی وزش باد شدید گاهی گردوخاک بوده و دریای خزر نیز طی سه روز آینده مواج است.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا ( ۶ مهرماه) صاف گاهی باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه ( ۷ مهرماه) صاف از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: طی فردا  و پس فردا اهواز  با دمای ۴۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و  شهرکرد با دمای ۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت