مشاوره‌های ازدواج و خانواده «بیمه» می‌شوند

کد خبر: 813063

یک مسئول در وزارت ورزش وجوانان گفت: با توجه به بالا بودن هزینه‌های مشاوره ازدواج و خانواده، در قانون مقدمات استفاده از بیمه‌های پایه و مقدماتی برای این موضوع فراهم شده است.

مشاوره‌های ازدواج و خانواده «بیمه» می‌شوند

خبرگزاری ایسنا: دکتر سیدجواد رضوی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت بر جوانان وزارت ورزش و جوانان که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد با تاکید بر انتخاب آگاهانه برای ازدواج، عنوان کرد: حدود ۴۷ درصد طلا‌های صورت گرفته مربوط به ۵ سال نخست زندگی است که بیانگر این موضوع است که باید زمان بیشتری را صرف انتخاب درست کنیم و عدم توجه به این مهم تبعات بسیار خطرناکی را به همراه دارد.

وی افزود: از این رو وزارت ورزش و جوانان تمرکز ویژه‌ای به این بخش دارد و با برگزاری کارگاه‌ها و مشاوره تلاش می‌کند افراد را در انتخاب آگاهانه شریک زندگی خود یاری دهد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت بر جوانان وزارت ورزش و جوانان به اقدامات صورت گرفته در این خصوص اشاره کرد و گفت: کارگاه‌های مهارت‌های زندگی با سبک زندگی ایرانی اسلامی مورد تاکید بوده است که شامل مهارت‌های پیش و پس از ازدواج است. در همین راستا در سال ۹۶ بیش از ۳هزار و ۹۰۰ کارگاه در سراسر کشور برگزار شده است و بیش از ۱۷۴هزار نفر در این دوره‌ها شرکت کردهاند.

رضوی با بیان اینکه استانداردسازی لازم در تمامی فعالیت‌های کارگاه‌های ازدواج توسط وزارت ورزش و جوانان صورت گرفته است، بیان کرد: تنها مراکزی که با لوگوی وزارت ورزش و جوانان و همکاری نظام روان شناسی فعالیت می‌کنند مشاوره ازدواج و خانواده را به صورت تخصصی ارائه می‌دهند.

وی افزود: هزینه بهره‌مندی از این مشاوره‌ها بالاست چرا که توسط بخش خصوصی اداره می‌شوند و در قانون مقدمات استفاده از بیمه‌های پایه و مقدماتی فراهم شده است.

این مسئول وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: بر اساس آمار، حدود ۳۰ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به این مراکز مراجعه کردهاند برای مشکلات خانوادگی و ۴۰درصد برای مشکل رفتاری بوده است. همچنین در این مراکز ۱۹ درصد مشاوره پیش از ازدواج و ۱۰ درصد مشاوره زوجین ارائه شده است.

رضوی خاطرنشان کرد: بند ج. ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم برای وزارت ورزش و جوانان و دیگر ارگان‌ها در خصوص مشاوره و کارگاه‌های پیش از ازدواج تکالیفی را مشخص کرده است که لزوم هم افزایی دستگاه‌ها برای نیل به این اصل بسیار اهمیت دارد.

وی در ادامه گفت: ساماندهی و هماهنگی در حوزه جوانان از طریق شورای عالی جوانان که از بخش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی است و ستاد ملی ساماندهی امور جوانان به صورت مستمر دنبال می‌شود و اقداماتی صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر برنامهریزی و نظارت بر جوانان وزارت ورزش و جوانان در خصوص تسهیلگری مالی برای ازدواج گفت: برای این بخش از ظرفیت خیرین استفاده شده است. از سال ۹۴ اقداماتی برای سازماندهی خیرین ازدواج در سراسر کشور آغاز و در شانزده استان مجمع خیرین استانی راه اندازی شده است که فعالیت‌هایی را از خرید جهیزیه تا برگزاری مراسم ازدواج انجام می‌دهند.

رضوی تاکید کرد: از آنجایی که امسال سال حمایت از تولید داخلی است خیرین باید در خصوص کالای ایرانی تمرکز داشته باشند.

وی ظرفیت تشکل‌های فعال و مردم نهاد در حوزه خانواده و ازدواج را دارای اهمیت بالایی دانست و اظهار کرد: اگر همه دستگاه‌های دولتی هم دست به دست هم دهند بدون مشارکت مردم و افراد داوطلب نمی‌توانیم برنامه‌های موفقی داشته باشیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها