۴ نکته که باید قبل از فرزند خواندگی بدانید

کد خبر: 800216

هر زمان قصد آوردن کودکی به جمع خانوادگی‌تان دارید، باید کودکان بزرگ‌تر دیگر (چه زیستی و چه فرزندخوانده)، خود را برای این موضوع آماده کنید.

۴ نکته که باید قبل از فرزند خواندگی بدانید

سرویس سبک زندگی فردا: بسیاری از مردم دنیا از داشتن خانواده پرجمعیت لذت می‌برند.به نقل از سلامت نیوز ، آن‌ها ممکن است برای داشتن چنین خانواده‌ای، فرزندان متعددی به دنیا بیاورند یا در کنار فرزندان‌زیستی خود، کودکان بی‌سرپرستی را نیز به جمع خانوادگی خود بیفزایند؛ این کاری است که این روز‌ها از جانب چهره‌های سینمایی یا سایر افراد مشهور شاهد آن هستیم. اما مراقبت از کودک‌زیستی در کنار فرزندخوانده، توانایی و توجه کافی لازم دارد.

۴ نکته که باید قبل از فرزند خواندگی بدانید

باید بدانید نیاز‌های هر یک از فرزندان چیست و با آن‌ها به‌طور مساوی و برابر رفتار کنید. آن‌ها باید در خانه از عشق و محبت و امنیت برابری برخوردار شوند. در ادامه در این زمینه چند راهنمایی شده است:

آماده کردن فرزندان

هر زمان قصد آوردن کودکی به جمع خانوادگی‌تان دارید، باید کودکان بزرگ‌تر دیگر (چه زیستی و چه فرزندخوانده)، خود را برای این موضوع آماده کنید. معمولا وقتی یک کودک جدید به جمع خانواده اضافه می‌شود، کودکان بزرگ‌تر، احساس ناامنی و حسادت می‌کنند و این مسئله در تمام خانواده‌ها مشاهده می‌شود؛ بنابراین باید کودکان بزرگ‌تر را مطمئن کنید که عشق و توجهتان را از دست نمی‌دهند. در این زمینه می‌توانید از کمک مشاوران بهره بگیرید.

ترتیب تولد

معمولا کودکان خانواده نسبت به‌ترتیب تولد و سن شان، نقش‌های خاصی به‌عهده می‌گیرند. اگر کودک بزرگ‌تری را به فرزندخواندگی بگیرید، وضعیت این نقش‌ها به هم می‌خورد و باعث احساس ناامنی در کودکتان می‌شود؛ بنابراین باید به احساسات و ویژگی‌های کودکتان پیش از آوردن کودکی دیگر به خانه، کاملا توجه کنید.

نیاز‌های کودک جدید

وقتی کودک جدیدی وارد یک خانه می‌شود، زمان و توجه والدین بین تمام کودکان تقسیم می‌شود. از طرفی کودکان تازه‌وارد تا زمانی که به وضعیت جدید خود عادت کنند، به توجه و مراقبت بیشتری نیاز دارند؛ بنابراین باید به کودکان بزرگ‌تر این مسئله را کاملا توضیح دهید. به آن‌ها بگویید که این شرایط موقتی است و همه چیز به روال عادی خود برمی‌گردد؛ در ضمن هر وقت آن‌ها به کمکی نیاز داشتند، شما همیشه در کنارشان هستید.

پرهیز از استثنا قائل‌شدن

هرگز برای یک کودک، به هیچ دلیلی، استثنا قائل نشوید. با کودکان باید رفتار یکسان و منصفانه‌ای داشت. مراقب باشید به یک کودک بیش از دیگری محبت نکنید. این کار تخم کینه را در دل کودکان دیگر می‌کارد و در مدت کوتاهی کنترل امور از دست‌تان خارج می‌شود. همچنین فرزندان تان ارتباط خوبی با شما نخواهند داشت و ممکن است روی زندگی آینده شان تأثیر بدی بگذارد.

روابط عادی خواهر و برادری

معمولا کودکان فرزندخوانده و زیستی پس از مدتی یاد می‌گیرند که چگونه با یکدیگر کنار بیایند و گاهی اوقات ارتباط عمیقی بین آن‌ها شکل می‌گیرد. البته ممکن است در مواردی با یکدیگر هم رقابت داشته باشند. به آن‌ها اجازه دهید روابط عادی یک خواهر و برادر را داشته باشند و از بزرگ شدن در کنار یکدیگر لذت ببرند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها