روایت رفیقدوست از واکنش امام به شکست رزمندگان در عملیات والفجر

کد خبر: 973417

سردار محسن رفیقدوست در مراسم رونمایی از کتاب خاطراتش به دوران دفاع مقدس و کمبود تجهیزات اشاره کرد و گفت: پس از اینکه دیدم تجهیزات رو به اتمام است ظرف ۳۶ ساعت یک هزار تن مهمات به جبهه رساندم.

روایت رفیقدوست از واکنش امام به شکست رزمندگان در عملیات والفجر

خبرگزاری فارس: سردار محسن رفیقدوست در مراسم رونمایی از کتاب خاطراتش به دوران دفاع مقدس و کمبود تجهیزات اشاره کرد و گفت: پس از اینکه دیدم تجهیزات رو به اتمام است ظرف ۳۶ ساعت یک هزار تن مهمات به جبهه رساندم.

مراسم رونمایی از کتاب «خاطرات سردار محسن رفیقدوست» عصر امروز یکشنبه ششم بهمن در مجموعه باغ کتاب تهران با حضور شخصیت‌های سیاسی و نظامی برگزار شد.

محسن رفیقدوست در مراسم رونمایی از کتاب خاطراتش گفت: با سپهبد شهید قاسم سلیمانی خیلی دوست بودیم. ایشان به من سر می‌زد و مرا می‌پذیرفت. چه کسی می‌دانست وقتی به شهادت برسد جهان تغییر می‌کند؟ صحنه‌ای که در عراق اتفاق افتاد و خروش و تظاهرات میلیونی مردم عراق به هیچ وجه امکانپذیر نبود مگر با شهادت این سردار بزرگ؛ چراکه امکان نبود ۷ گروه با یک اعلامیه در راهپیمایی عراق حضور یابند یا در ونزوئلا ۵۱ کشور به یاد سردار ما گرد هم آیند.

رفیقدوست ابراز داشت: وقتی به کارهای زمان جنگ فکر می‌کنم، ولله، بالله و تالله کاملا و ما رمیت و اذ رمیت را می‌دیدم. یعنی وقتی فکر می‌کنم چگونه ظرف ۱۶ روز ۱۴ کیلومتر پل ساخته و نصب شد، متعجب می‌شوم. یک زمانی افسرانی از لیبی به ایران آمده بودند. آنها را به جبهه بردم. در برخورد با سرلشکر شهید حسین خرازی که عقب وانت تویوتا در حال آمدن بود، با آنها برخورد کردیم. تا او را دیدم خبردار مقابلش ایستادم. افسران لیبیایی متعجب می‌گفتند او کیست، گفتم از بزرگترین فرماندهان ماست.

وی گفت: روزی به سنگر فرماندهی رفتم. مرحوم شفیع‌زاده گفت تا ۴۸ ساعت آینده فقط مهمات داریم. من به او گفتم فقط برو و شلیک کن. او گفت چطور؟ ما که مهمات نداریم. گفتم آیا تا به حال فهمیده‌ای تجهیزات از کجا آمده است؟ پس از آن بلافاصله به سنگر مخابرات رفتم و هزار تن مهمات ظرف ۳۶ ساعت وارد کشور کردم. الحمدلله برای ۱۰ روز خوراک رزمندگان جور شده بود و پس از آن کشتی تجهیزات ما که خریداری کرده بودیم، ‌رسید. وقتی به آن روزها فکر می‌کنم غیر از اراده خدا چیزی نمی‌بینم.

وی با نقل خاطره‌ای از دیدار با حضرت امام(ره) توضیح داد: روزی خدمت امام(ره) رسیدم. به ایشان گفتم همه به یک خاطر می‌گویند «خدایا! خدایا!‌ تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار»، آنها به این دلیل می‌گویند که شما اسلام را زنده کردید و من به دو خاطر می‌گویم؛ اول به همان دلیل و دوم اینکه پس از شما ما را به تیر چراغ برق بسته و اعدام می‌کنند. امام (ره) فرمودند: «شما انقلاب کردید؟ اراده خدا در آن زمان تعلق گرفت و این انقلاب به دست مردم و مشارکت شما انجام شد. تا زمانی که قدر انقلاب را بدانید، اتفاقی رخ نمی‌دهد و روز به روز پیش می‌روید».

این مقام نظامی ابراز داشت: پس از عملیات والفجر مقدماتی و والفجر یک که ما شکست خورده بودیم،‌ نزد امام(ره) رفتیم و گزارش ارائه کردیم. ایشان فرمودند: «شما شکست نداشتید، بروید خدا را شکر کنید در زمانه‌ای هستید که باب شهادت باز است و پناه به خدا ببرید از روزی که باب شهادت بسته شود». امروز شهدای مدافع حرم باب شهادت جدیدی باز کردند و امیدوارم خدا پایان امثال حقیر را عاقبت‌بخیری با شهادت قرار دهد.

حسینیان: شفافیت از ویژگی‌های خاطرات سردار محسن رفیقدوست است

حجت‌الاسلام حسینیان رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: قرآن مجید جهان‌بینی خداوند را در دو آیه از سوره محمد(ص) بیان می‌کند و اینکه حرکت تاریخ کجا و به چه سمت و سویی ختم می‌شود. در این آیه آمده است کسانی که کفر ورزیدند و موجب انحراف از راه خدا شدند، اینان اعمالشان گم می‌شود، اما آنهایی که ایمان آوردند و به دنبال آن عمل نیکویی انجام دادند و به قرآن ایمان دارند، خداوند بدی‌های آنها را نابود می‌کند و حالشان را سامان می‌بخشد. به خاطر اینکه آنها که کفر ورزیدند از باطل پیروی کردند و آنها که ایمان آوردند از حق تبعیت کردند. جریان حق و باطل وجود دارد و هرکه با باطل همراهی کند، خداوند اعمالش را بی‌نتیجه قرار می‌دهد و آنها که ایمان آوردند چون از حق تبعیت کرده‌اند، خداوند آنها را به پیروزی می‌رساند.

وی ادامه داد: یکی از نمونه‌های اینکه خداوند حق را پیروز کرد و حق را موجب گرداند تا سپاه تشکیل شود، گفت: سپاه از چه عدد و رقمی آغاز به کار کرد؟ از صفر شروع کرد، اما اگر قیاسی میان تأسیس سپاه و امروز آن انجام شود، آمار مشخص می‌شود؛ یادم هست در آغاز عملیات فتح‌المبین در پادگان دوکوهه دوره می‌دیدیم، سردار محسن رضایی برای رزمندگان صحبت می‌کرد و به آنها تأکید کرد مراقب آرپی‌جی‌ها باشید. تا مطمئن نشدید به هدف اصابت می‌کند، نزنید. چون هر یک ۲۴ هزار تومان قیمت دارد. فرمانده سپاه نکته مهمی در سخنرانی‌اش برای رزمندگان داشت و آن دقت در زدن بود تا تجهیزات هدر نشود.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی تصریح کرد: روزی که قرار بود فتح‌المبین انجام شود، گردان ما دو آر پی‌ جی‌زن داشت، هر کدام ۳ گلوله دریافت کرده بودند، ۲ ماشین نیز از ارتش برای یاری آنها آمده بود و یک موشک‌انداز، مجموعاً ۴ گلوله داشتند و تقریباً همه امکانات همین بود، اما تکیه همه به خدا بود. امروز که با آن روزها قیاس می‌شود، می‌بینیم که موشک‌های سپاه قلب ابرقدرت‌ترین کشور را در خاورمیانه آن هم در پایگاه عین‌الاسد به زلزله واداشته است و قدرت‌هایی که روزی با اشاره آنها جنگ شروع و فتح می‌شد، تسلیم شدند و عنوان کردند چیز مهمی اتفاق نیفتاده است، اما وقتی کاری برای خدا و در جهت حق باشد، خداوند افراد را از کجا به کجا می‌رساند.

حسینیان در بخش دیگری از سخنان خود به خاطره‌ای از خرید موشک استینگر اشاره کرد و گفت: زمانی دادستان سیستان و بلوچستان بودم. روزی به آقای رفیقدوست زنگ زدم و گفتم موشک استینگر نیاز دارید؟ او گفت یعنی چه؟ گفتم چند نفر را بفرستید تا اصالت موشک را تصدیق کند. پس از آن گروهی اعزام شدند و بر صحت صحبت من صحه گذاشتند. ما این موشک‌ها را از یک گروه افغانی خریده بودیم. وقتی آقای رفیقدوست به تهران رفت باز هم به او زنگ زدم و گفتم باز هم موشک نیاز دارید؟ گفت پولش چه؟ گفتم من جور می‌کنم و جور هم کردم، اما ایشان تا به امروز پول موشک‌ها را به من نداده است و بدهکار است. (باخنده)

وی گفت: پس از آن یک سوخو در جزیره مینو را با این موشک‌ها زدیم و پس از مدتی یک هلی‌کوپتر آمریکایی را با همین موشک‌ها سرنگون کردیم. بلافاصله وزیر دفاع آمریکا در رادیوی آمریکایی اعلام کرد این فاجعه است. موشکی را که ما به مجاهدین دادیم از سپاه ایران سر درآورده است.

به گفته وی، تجهیزات کنونی و پیشرفته نظامی ایران چشمگیر است. باید قدر افرادی که در آن تاثیرگذار بودند را بدانیم. وقتی نام رفیقدوست می‌آید، یکی از افرادی که در صنایع موشکی ایران نقش اولیه داشت، همین آقای رفیقدوست است. جا دارد امروز به خاطر عظمتی که سپاه آفرید و توانست پوزه آمریکا را به خاک بمالد ما به امثال سردار شهید تهرانی‌مقدم‌ها، رفیقدوست‌ها و حاجی‌زاده‌ها افتخار کنیم و به افتخار آنها بایستیم.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی خاطرات آقای رفیقدوست را یکی از آثاری دانست که نشان می‌دهد از کجا آغاز کرده‌ایم و به کجا رسیده‌ایم و با اشاره به همین نکته گفت: اگر امروز سوال کنند قدرتمندترین فرد جهان کیست، ما خواهیم گفت رهبر انقلاب؛ چراکه ترامپ تا نهایتاً ۵ سال دیگر رفتنی است، ولی ما رهبری داریم که با فتوا و عشق او دنیایی به حرکت درمی‌آید و بپا می‌خیزد. جا دارد در این جلسات از بنیانگذار چنین تفکری یاد کنیم. معمار انقلاب که ولایت فقیه را ایجاد کرد و می‌بینیم با حرف رهبر انقلاب، امروز دنیا و جوامع به حرکت واداشته می‌شوند.

وی با بیان اینکه یکی از نمونه‌های عظمت نیروی نظامی شهادت شهید سلیمانی بود گفت: سپهبد قاسم سلیمانی مردی بود که نماد قدرت فرامنطقه‌ای و بین‌المللی است. ببینید در دنیا در مقابل ترور او چه عکس‌العملی نشان دادند. وقتی که امام فرمودند به زودی پرچم اسلام بر سر کاخ‌های سرخ و سفید به اهتزاز درمی‌آید عده‌ای مسخره می‌کردند اما امروز مطمئن باشید پوزه ابرقدرت‌ها بیشتر به خاک مالیده خواهد شد و پرچم اسلام بر سر کاخ‌های سرخ و سفید به اهتزاز در می‌آید.

وی در پایان گفت: رزمندگان،‌ سرداران و امیران نباید از گفتن خاطرات ابا کنند. این خاطرات آینده‌ساز و الهام‌بخش است و می‌تواند برد جهانی داشته باشد و انسانی که در یک کشور بیگانه از همه جا ناامید شده و فقط قدرت‌های داخلی و خارجی را می‌بیند برای او راهگشا باشد. این خاطرات تأثیرگذار است،‌ بنابراین از همه دوستانی که در جنگ نقش داشته‌اند خواهش می‌کنم خاطرات جنگ را فراموش نکنند و برای نسل آینده آنها را باقی گذارند زیرا یکی از ویژگی‌های خاطرات آقای رفیقدوست شفافیت خاطرات است. هر شبهه‌ای که مطرح شد ایشان به خوبی پاسخ گفت و شبهه‌زدایی کرد.

رحیم صفوی: محسن رفیقدوست، پدربزرگ موشکی ایران است

دستیار و مشاور رهبر انقلاب گفت: اگر شهید حسن طهرانی‌مقدم پدر موشکی ایران شناخته می‌شود، سردار محسن رفیقدوست نیز پدربزرگ موشکی ایران است. مراسم رونمایی از کتاب «خاطرات سردار محسن رفیقدوست» عصر امروز در مجموعه باغ کتاب تهران با حضور شخصیت‌های سیاسی و نظامی برگزار شد.

بر اساس این گزارش سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور رهبر انقلاب در این مراسم رونمایی اظهار داشت: بنده آثار ارزشمند مرکز اسناد انقلاب اسلامی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بسیار می‌خوانم و می‌پسندم. هر چند کتاب‌های بسیاری می‌خوانم اما به جوانان توصیه می‌کنم کتاب «تاریخ جدید جهان» ترجمه ابوالقاسم طاهری و دو جلد «خاطرات جنگ جهانی دوم چرچیل» را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مطالعه کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با عجیب خواندن شخصیت چرچیل توضیح داد: او سال ۱۹۴۳ همراه با استالین و افراد دیگر به کاخ سعدآباد می‌آید. چه خوب است کنفرانس کاخ سعدآباد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مطالعه کنید و این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بدانید کسانی که تاریخ را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نخوانده باشند مجبور به تکرار تاریخ خواهند شد.

دستیار و مشاور رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما باید تاریخ جهان،‌منطقه و کشورمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مطالعه کرده و بدانیم،‌ گفت: ۵ انقلاب بزرگ در قرن بیستم رخ داد. از ۱۹۱۷ روسیه تا انقلاب کمونیستی چین در سال ۱۹۴۹، انقلاب مردم هند در سال ۱۹۴۷ تا انقلاب مردم کوبا در ۱۹۵۹ و انقلاب کبیر اسلامی در ۱۹۷۹. انقلاب‌ها با چند شاخصه سنجیده می‌شوند و اولین شاخصه آنها شخصیت کاریزماتیک رهبر آن انقلاب‌هاست. اینکه رهبر انقلاب چه کسی بوده است، اندیشه و تفکرش چه بوده است و دوم اینکه اهداف،‌ آرمان و چارچوب آن انقلاب بیان شود. اینکه چه چارچوبی داشته، درواقع چارچوب انقلاب ما قرآن، سیره حضرت رسول و ائمه است. اما سومین شاخص نفوذ و تاثیرگذاری، گسترش و بازتاب آن انقلاب‌هاست، زیرا برخی انقلاب‌ها حوزه نفوذ جهانی دارند و چهارمین شاخص یاران و همراهان و تربیت‌شدگان آن انقلاب است. اینکه چه کسانی همراهان آن انقلاب بوده‌اند. مثل قاسم سلیمانی که محصول انقلاب و مکتب امام(ره) ‌است. او محصول دفاع مقدس و سپاه پاسداران و ۸ سال دفاع مقدس است.

وی به رونمایی از کتاب «خاطرات محسن رفیقدوست» اشاره کرد و گفت: در جمله پیشین از شاخص‌های انقلاب‌ها صحبت کردم. شاخص چهارم همراهان و تربیت‌شدگان هر انقلاب بودند که موضوع سخن امروز من همین است. بنده هر دو جلد کتاب آقای رفیقدوست را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مطالعه کرد و نظر خودم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در باره آنها صراحتا عنوان کردم. علاوه بر آنچه در کتاب آمده، می‌گویم او چیزهایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به صراحت گفته که تاکنون مردم ما نشنیده‌اند.

سرلشکر صفوی با بیان اینکه بنده ۴۰ سال است که آقای رفیقدوست را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌شناسم؛ او از ابتدای پایه‌گذاری سپاه در اصفهان، کردستان و دوران جنگ تاکنون فعالیت‌های مفیدی داشته، تصریح کرد: ما هم‌اکنون هم خدمت ایشان هستیم و فعالیت‌های مشترکی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی داریم. اگر در چند جمله بخواهم او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تعریف کنم، می‌گویم یک چهره ماندگار سپاه و انقلاب و ولایت‌مدار. هم در زمان امام(ره) و هم در زمان حاضر به رهبری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، بنده سردار رفیقدوست را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مومن، شجاع، خردمند،‌ عاقل و مهربان می‌شناسم. ایشان بسیار مهربان است، ‌نسبت به کودکان، ضعفا و خانواده‌های شهدا. هرگز نشد کاری درباره خانواده شهیدی به او ارجاع دهم و او مشکل آن فرزند و خانواده شهید را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حل نکند. رفیقدوست یکی از شخصیت‌های بنیانگذار سپاه و یکی از ارکان پیروزی‌آفرین در عملیات سال‌های دفاع مقدس بود. او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید پدربزرگ موشکی ایران نامید، هر چند سردار شهید حسن طهرانی‌مقدم به نام پدر موشکی ایران لقب گرفت، اما سال ۶۲ برای اولین بار در خدمت آقای رفیقدوست به سوریه و لیبی رفتیم. ایشان برای اولین بار موشک را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد ایران کرد و صنعت موشکی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بنیان نهاد.

مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی با بیان اینکه اگر امروز موشک‌های ایران پایگاه عین‌الاسد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هدف قرار می‌دهند، بنیانگذار این موشک‌ها آقای رفیقدوست است، توضیح داد: همانطور که گفتم او پدربزرگ موشکی ایران است. او توانست سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی سپاه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تجهیز کند و برای آنها تدارکات جنگی بیاورد.

به گفته وی، با فرمان امام خمینی(ره) ۲ میلیون بسیجی وارد جنگ شدند. اسلحه، پوتین و مهمات می‌خواستند و در یک عملیات فاو ۷۰ شبانه روز ما جنگیدیم و جنگ به طول انجامید. هفته دوم واقعا نگران مهمات شدیم، اما آقای رفیقدوست گفت شما با همان شتاب به ادامه زدن گلوله بپردازید و من مهمات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جور می‌کنم و بلافاصله با یک تلفن از سوریه، یک هزار تن مهمات وارد جبهه کرد، هر چند ۳۵ هزار تن مهمات از چین خریداری شده بود، ‌اما به دلیل قطع ارتباط وصول کمی با تاخیر همراه بود.

سرلشکر رحیم صفوی با بیان اینکه برای عملیات فاو لباس غواصی و موتور قایق نیاز داشتیم که بلافاصله ۳ هزار قایق و لباس غواصی باید به نحوی خریداری می‌شد که عراقی‌ها بویی از این خرید نبرند، گفت: ببینید! آقای رفیقدوست با چه تدبیری موتور قایق و لباس غواصی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تهیه کرد که کشورهای خارجی نتوانستند به عراق اطلاعات بدهند. او وزیر سپاه بود اما در عملیات‌ها وارد جبهه می‌شد،‌ حتی تا مرز شهادت هم پیش رفت و از مرگ نمی‌هراسید. این سخنان من از روی احساسات نیست، چون ترسوها و نامردها به جبهه نمی‌آیند. جنگ و جبهه جای مردان مرد است. اگر می‌خواهید شخصیت یک فرد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بشناسید سه شاخص را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در او بسنجید؛ اول اندیشه و تفکر، دوم اخلاق و رفتار با گروه‌های سنی مختلف و سوم عملکرد او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در ترازوی سنجش قرار دهید. اندیشه رفیقدوست اسلامی است. خودش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با امام(ره) همراه کرد و آنچه مراجع گفتند را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ عمل کرد.

وی افزود: آقای رفیقدوست حافظه بسیار عالی‌ای دارد، ‌اخلاق و رفتارش بازاری است و همه بسیجی‌ها او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دوست دارند، حتی حاج قاسم. آقای رفیقدوست با مردم عادی و فرزندان شهدا رفتار محمدی داشت. او از ۱۱ سالگی در فعالیت‌های انقلابی در مسجد لرزاده دستگیر شد. در منزل آیت‌الله کاشانی فعال بود و من ۴۰ سال است که او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌شناسم، او از خط امام(ره) و رهبری تخطی نکرد. اینکه کسی از صراط ولایت خارج نشود عاقبت بخیر می‌شود. اما اگر کسی از صراط خارج شد عاقبت بخیری ندارد. خصوصا سیاسیون. هر که از خط ولایت جدا شد، خوراک و طعمه گرگ‌های سیاسی خواهد شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها