2 خبر از مجلس/تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه کلید خورد

کد خبر: 1122308

نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از تصویب تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه در این کمیسیون خبر داد.

2 خبر از مجلس/تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه کلید خورد

حجت الاسلام «سیدجواد حسینی کیا» در توضیح نشست روز سه‌شنبه (۲۱ دی ماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در نشست امروز بررسی درخواست تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه در دستور کار قرار گرفت که پس از بحث و بررسی این درخواست به تصویب رسید و گزارش آن نیز در صحن قرائت خواهد شد.

نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: مبالغی که باید در چهارچوب مسولیت‌های اجتماعی مجموعه فولاد هزینه شود در بخشی خارج از محلی که تعیین شده بود، هزینه شده است. از طرفی اخلال در نظام توزیع و فسادهای مالی که حدود ۹۲ هزار میلیارد تومان است از جمله دلایل درخواست این تحقیق و تفحص است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار داشت: بررسی تبصره‌های ارجاعی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور با حضور مسوولان دستگاه‌های اجرایی کشور و پیشنهادات نمایندگان در این باره نیز در دستور کار کمیسیون صنایع و معادن قرار گرفت.

حسینی کیا خاطرنشان کرد: بررسی یکی از بندهای لایحه بودجه ۱۴۰۱ در خصوص محل هزینه کرد درآمدهای حوزه صنعت نیز در این نشست بررسی و مقرر شد تمامی این درآمدها در همان حوزه صنعت هزینه شود.

کمیته‌ای ویژه برای رسیدگی به مشکلات موجود در سازمان غذا و دارو تشکیل می‌شود

 سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس از تشکیل کمیته ای ویژه‌ در کمیسیون بهداشت برای رسیدگی به گزارش دیوان محاسبات در مورد مشکلات موجود در سازمان غذا و دارو خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی، زهرا شیخی در گفت و گویی در تشریح نشست امروز ( سه شنبه، ۲۱ دی ماه ) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از ادامه بررسی گزارش دیوان محاسبات در مورد نحوه هزینه کرد بودجه ۱۴۰۱  بخش سلامت (دارو و تجهیزات) توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و پیشنهادات دیوان در مورد بودجه ۱۴۰۱ حوزه سلامت در نشست امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: مباحثی مانند عدم تهیه اساسنامه سازمان غذا و دارو، نواقص موجود در سامانه تی‌تک و چارت سازمانی، عدم شناسه گذاری داروها، یارانه دارو و گران فروشی دارو از جمله مباحثی بود که در گزارش دیوان محاسبات وجود داشت.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس اضافه کرد: بر اساس گزارش دیوان، وضعیت نیروی انسانی و بکارگیری آن از شرکت‌های خصوصی توسط سازمان غذا و دارو باید تعیین تکلیف و جایگاه آنها در سازمان مشخص شود البته مسئولان سازمان غذا و دارو مطرح کردند که چارت سازمانی تشکیلات یکی از مشکلات جدی سازمان بوده که برای رفع مشکلات باید ساختار اصلاح شود و سازمان امور استخدامی برای رفع مشکلات کمک کند؛ آنها مطرح کردند که اساسنامه به جمع بندی نهایی رسیده و طی دو هفته آتی در اختیار هیات دولت قرار خواهند داد.

نماینده مردم اصفهان بیان داشت: در گزارش دیوان در مورد بیمه سلامت مشکلات و مسائلی از جمله ایجاد ابهام در ماهیت حقوقی شرکت های تابعه سازمان، پرداخت پاداش از محل پزشک خانواده، بالا بودن هزینه های سازمان، ابهام در اجرای بند ( ه ) تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و عدم رعایت ماده ۷۵ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مطرح شد.

شیخی گفت: در نهایت بر اساس گزارش‌های ارائه شده توسط سازمان غذا و دارو، دیوان محاسبات، سازمان برنامه و بودجه و امور استخدامی مقرر شد کمیته تخصصی رسیدگی به گزارش دیوان محاسبات در مورد سازمان غذا و دارو متشکل از سازمان‌های برنامه و بودجه، امور استخدامی و غذا و دارو، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت و درمان تشکیل شود که بر این اساس اینجانب به عنوان رئیس این کمیته و و بندپی و صالحی به عنوان اعضای این کمیته از سوی کمیسیون انتخاب شدند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها