سردار نیلفروشان: سپاه هر روز به دنبال تولید قدرت است

کد خبر: 1231256

سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات کل سپاه ‌گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هر روز به دنبال تولید و تولد قدرت است و هر روز فناوری و تکنولوژی جدیدی را مطابق با صحنه‌های رزم طراحی و تولید می‌کند.

سردار نیلفروشان: سپاه هر روز به دنبال تولید قدرت است

سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات کل سپاه ‌گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هر روز به دنبال تولید و تولد قدرت است و هر روز فناوری و تکنولوژی جدیدی را مطابق با صحنه‌های رزم طراحی و تولید می‌کند.

مرحله نیمه نهایی مسابقات طب رزم تیپ‌های تکاور نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سری مسابقات بهداری رزمی تیپ‌های تکاور نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی با عنوان «شمس 2» به میزبانی تیپ تکاور امام سجاد (ع) نیروی زمینی سپاه مستقر امروز در شهرستان کازرون برگزار شد.

سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات کل سپاه در حاشیه این مسابقات گفت: مرحله نیمه نهایی مسابقات طب رزمی نیروی زمینی سپاه با حضور 5 یگان منتخب این نیرو در شهرستان کازرون برگزار شد.

وی به بیان ویژگی‌های برجسته مسابقه مذکور پرداخت و افزود: این مسابقه دقیقاً با یک منطقه عملیاتی در جنگ با دشمن فرامنطقه‌ای شبیه‌سازی و برای آن 10 وضعیت پیش‌بینی شده بود و در این وضعیت‌ها زنجیره بهداشت، امداد، انتقال و درمان به صورت پیشرفته پیش‌بینی شده بود.

ایجاد تحول در زنجیره سلامت نیرو‌های رزم

نیل‌فروشان با بیان اینکه در این مسابقه همه نیرو‌ها با تجهیزات موبایل در منطقه رزم حاضر بودند و تمرینات انجام و تست گرفته شد و در نهایت امتیازگیری از نیرو‌های حاضر در مسابقه انجام شد، گفت: آنچه که در این رزمایش از لحاظ عملیاتی انجام شده بود، تحول عظیم و جدی در زنجیره سلامت، امداد، انتقال و درمان بود، به طوری که بسیاری از اقداماتی که قبلاً در بیمارستان‌های شهری انجام می‌شد، در این زنجیره به خط مقدم رزم منتقل شده بود و در بیمارستا‌ن‌های سیار در اختیار یگان‌های رزم قرار گرفته بود.

معاون عملیات کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه این مسابقات دقیقاً متناسب با تحولات صحنه رزم و دکترین رزم نیروی زمینی سپاه در یک جنگ فرامنطقه‌ای طراحی شده و به خوبی هم اجرا شد، گفت: به‌طور کلی آمادگی یگان‌های حاضر در این رزمایش خوب بوده است.

وی ضمن قدردانی از میزبانی تیپ امام سجاد (ع) کازرون در این مرحله از مسابقه طب رزم گفت: این مسابقه یک برتری نسبت به رزمایش دارد، چون هم یک مسابقه دنباله‌دار در نیروی زمینی سپاه و نیرو‌های مسلح است و هم یک رزمایش مطابق با سناریوی از پیش تعیین شده بود که در یک جنگ ناهمگون و ناهم‌تراز به صورت مسابقه‌ای برگزار شد یعنی هم مسابقه بود و هم رزمایش و این یک ویژگی منحصر به فرد است.

سپاه هر روز به دنبال تولید قدرت است

سردار نیل‌فروشان در ادامه سخنان خود با یادآوری اینکه تمام یگان‌های نیروی زمینی سپاه در برنامه سالانه و 5 ساله خود طرح‌های توسعه‌ای دارند، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هر روز به دنبال تولید و تولد قدرت است و هر روز فناوری و تکنولوژی جدیدی را مطابق با صحنه‌های رزم طراحی و تولید می‌کند و نیروی زمینی هم از این قضیه مستثنی نیست.

معاون عملیات کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: سازمان تحقیقات نیروی زمینی سپاه رشد فزاینده‌ای داشته و متناسب با تکنولوژی روز، تجهیزات بسیار خوبی در حوزه پهپاد، ضدپهپاد، زرهی و موشک‌های ضد زرهی داشته است.

وی در پایان با تأکید بر اینکه امروز یکی از پیشرفته‌ترین نیرو‌های منطقه، نیروی زمینی سپاه است و در برنامه سالانه و 5 ساله خود توسعه تجهیزات در نظر گرفته شده است، گفت: برگزاری مسابقه با ابزار رزمایشی که با صحنه جنگ آینده به صورت دقیق شبیه‌سازی شده است، یک اقدام مفید و مؤثر است و در همین‌جا از دست‌اندرکاران برگزاری این مسابقه قدردانی کرده و از آنان می‌خواهیم که در مسیر حفظ دستاورد‌های انقلاب اسلامی استوارتر و محکم‌تر به کار خود ادامه دهند.

سردار احمد اخوان مهدی، معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه پاسداران نیز در حاشیه این رزمایش گفت: این مسابقات با حضور 5 یگان تکاور نیروی زمینی سپاه برگزار شد.

وی بیان کرد: این 5 یگان شامل تیپ تکاور صاحب‌الزمان (عج) سیرجان کرمان، تیپ تکاور انصارالحجه (عج) فسا استان فارس، تیپ تکاور حضرت مهدی (عج) دزفول استان خوزستان، تیپ تکاور انصارالرسول جوانرود کرمانشاه و تیپ تکاور امام سجاد (ع) کازرون است.

اخوان مهدی ضمن قدردانی از میزبانی تیپ امام سجاد (ع) کازرون گفت: برگزیدگان این مرحله به مرحله نهایی مسابقه در سطح نیرو‌های مسلح راه پیدا خواهند کرد.

به گزارش تسنیم، در این مسابقات 5 تیم شرکت‌کننده بر اساس قرعه، به ترتیب وارد میدان مسابقه رزمی امدادی شدند و در پایان پس از جمع‌بندی نمرات در عارضه‌های زخم نافذ قفسه سینه، ترومای گردن، احشاء شکمی، قطع شدگی پا و خونریزی، موج گرفتگی، تریاژ، آمبولانس و ارتباط امن، برپایی پست امداد و CPR، خودامدادی و شهید، تیپ تکاور امام سجاد (علیه‌السلام) کازرون مقام اول را کسب کرد و تیپ حضرت مهدی (عج) دزفول، تیپ انصارالرسول (ص) جوانرود، تیپ انصارالحجه (عج) فسا و تیپ صاحب‌الزمان (عج) سیرجان به ترتیب رتبه‌های دوم تا پنجم را کسب کردند./تسنیم

 سردار نیلفروشان: نگاه راهبردی بهداری نزسا قابل تعمیم به سایر ارتش‌های منطقه است

معاون عملیات سپاه با بیان اینکه بهداری رزمی نزسا در بین نیروهای سپاه،‌ منطقه و محور مقاومت می‌درخشد، گفت: نگاه راهبردی که در این مجموعه وجود دارد قابل تعمیم به بهداری رزمی سایر ارتش‌های منطقه است.

سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات کل سپاه در مراسم افتتاحیه دومین دوره مسابقات بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه طی سخنانی اظهار داشت: همانطور که مستحضرید سیستم بهداری رزمی در کنار سایر سیستم‌های موجود در رزم، از سیستم‌های اساسی و تعیین کننده در صحنه جنگ است و اگر بهداری نقش خود را در صحنه کلان جنگ خوب ایفا کند،‌ می‌شود صحنه نبردی موفق را رقم زد.

وی افزود: بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در عرصه‌های مختلف مطابق با دکترین‌های عملیاتی نزسا نقشی پیش برنده و تعیین کننده داشته است و در عرصه‌های مختلف به اجرای ماموریت پرداخته است. آنچه که موجب شد امروز بنده خدمت شما برسم به دلیل عظمتی است که مجموعه بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه دارد و  تلاش‌های بزرگ و اقداماتی که این مجموعه انحام داده قابل تقدیر است.

معاون عملیات سپاه تصریح کرد: بهداری رزمی نزسا در حوزه مقابله با آمریکا تلاش‌های فراوانی انجام داده است و در حوزه‌های تجهیزات،‌ ساختار، زنجیره امداد و انتقال و نبردهای نیمه سخت در شمالغرب و جنوب شرق در حوزه نظامی سرآمد است و در این عرصه‌ها تجربیات خوبی را کسب کرده است. این مجموعه همچنین در حوزه اقدامات درمانی برای محرومیت زدایی توانسته رضایت مقام معظم رهبری را کسب کند که این امتیاز بزرگی است.

سردار نیلفروشان عنوان کرد: ما تجربه چندین سال جهاد و مبارزه در سخت‌ترین معرکه‌های جهاد، خون و شهادت در دفاع مقدس و محور مقاومت داریم اما امروز شاهد هستیم اکثر ارتش‌های دنیا و کارخانه‌های جنگ افزار سازی به سمتی می‌روند که تاثیر تجهیزاتشان روی رزمنده در صحنه جنگ کشنده نباشد و  بیشتر تلاش می‌کنند تا نیروهای طرف مقابل را مجروح کنند، چون وقتی یک نیرو مجروح می‌شود چهار نفر دیگر باید برای انتقال و مداوای او مشغول شوند. حال اگر زنجیره امداد،‌ انتقال و درمان در صحنه نبرد درست طراحی نشده باشد دردسرهای زیادی را بوجود می‌آورد و موجب تخریب روحیه سایر نیروها نیز می‌شود.

وی ادامه داد: پس اگر رزمنده اطمینان داشته باشد که در صورت مجروحیت سامانه‌ای برای انتقال و درمان او وجود دارد، موجب افزایش روحیه و اطمینانش در صحنه نبرد می‌شود.

معاون عملیات سپاه با بیان اینکه درمان،‌ انتقال و رسیدگی به مجروحین در صحنه نبرد تعیین کننده است، گفت: لذا اگر به بهداری رزمی یک نگاه سیستمی داشته باشیم که شکر خدا با تدابیر فرمانده نیرو این نگاه در نیروی زمینی نهادینه شده است، جنگ‌های آینده را تسهیل می‌کند. بهداری یک سیستم است و نقش تعیین کننده‌ای در کنار سایر سیستم‌ها دارد و این نگاه خوبی است که بهداری رزمی نزسا وجود دارد و به عنوان یک انسان که اهل مطالعه است می‌گویم که در منطقه غرب آسیا بهداری رزمی نیروی زمینی جایگاه ویژه‌ای دارد و همین خط را در جبهه مقاومت نیز دنبال کرده است.

وی با بیان اینکه فرمانده نیروی زمینی سپاه نگاه ویژه و راهبردی به بهداری رزم دارد، عنوان کرد: نگاه راهبردی که در این مجموعه وجود دارد قابل تعمیم به بهداری رزمی سایر ارتش‌های منطقه است. شما بدانید بهداری رزم نیروی زمینی سپاه، در بین تمام نیروهای سپاه، منطقه و محور مقاومت می‌درخشد. این موضوع را قدر بدانید و توسعه دهید. این نگاه سیستمی که به بهداری رزم که از دفاع مقدس شروع شده، تا کنون ادامه یافته است و روز به روز با علم پیشرفته بروز شده، را ارتقا  و در سایر سیستم‌ها نیز توسعه دهید./تسنیم

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها