واکنش محمد جواد لاریجانی به پیام اول رهبر انقلاب

کد خبر: 1393307

محمد جواد لاریجانی تحلیلگر مسائل سیاسی طی گفتگویی تلویزیونی درباره اولین پیام حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای گفت: این پیام کاملا با صلابت و حساب شده بود و نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفت. ایشان با تأکید بر ادامه جنگ علیه پایگاه‌های دشمنان و تأمین منافع ملی، نشان دادند که آمریکا و صهیونیست‌ها باید پاسخگوی اقدامات خود باشند. ما به دنبال غرامت از آنها هستیم و اگر نتوانیم، معادل آن را از منافعشان خواهیم گرفت.

واکنش محمد جواد لاریجانی به پیام اول رهبر انقلاب

 محمد جواد لاریجانی تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به تجاوز به کشورمان و جنایات آمریکا و اسرائیل گفت: پیام رهبر انقلاب نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفت. ایشان با تأکید بر ادامه جنگ علیه پایگاه‌های دشمنان و تأمین منافع ملی، نشان دادند که آمریکا و صهیونیست‌ها باید پاسخگوی اقدامات خود باشند.

به گزارش فارس محمد جواد لاریجانی تحلیلگر مسائل سیاسی طی گفتگویی تلویزیونی درباره اولین پیام حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای گفت: این پیام کاملا با صلابت و حساب شده بود و نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفت. ایشان با تأکید بر ادامه جنگ علیه پایگاه‌های دشمنان و تأمین منافع ملی، نشان دادند که آمریکا و صهیونیست‌ها باید پاسخگوی اقدامات خود باشند. ما به دنبال غرامت از آنها هستیم و اگر نتوانیم، معادل آن را از منافعشان خواهیم گرفت.

این تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: امام شهید ما فرمودند که دشمن نباید فکر کند که می‌تواند به راحتی بزند و برود. امام امروز ما تأکید می‌کند که منابع و منافعی که این دشمن از بین برده، فراموش‌شدنی نیست و حتماً دولت آمریکا باید پاسخگو باشد و غرامت پرداخت کند. بنابراین، مسیر جنگ مسیر مشخصی است و این جنگ در واقع دفاع مقدس ماست. 

لاریجانی تصریح کرد: ما جنگ را آغاز نکرده‌ایم و در هیچ جا به دنبال جنگ نیستیم، اما اگر به ما حمله شود، دنیا می‌داند که ما مدافعین سرسختی هستیم.

وی گفت: رهبر انقلاب بر این نکته تأکید کردند که همسایگان باید با ما احساس راحتی کنند و ما هیچ قصد تعرضی به آنها نداریم. همچنین، ایشان بر اهمیت حضور مردم در تمام امور کشور تأکید کردند و خواستار رسیدگی به آسیب‌دیدگان جنگ شدند. این مشی امام خمینی (ره) است که مردم محور اصلی در پیشبرد اهداف کشور هستند.

امسال، راهپیمایی روز قدس باید به نحو ویژه‌ای برگزار شود

 لاریجانی گفت: امروز، علاوه بر غزه، لبنان، فلسطین، یمن و عراق، کشور ایران نیز آماج حملات ددمنشانه و خون‌آشام رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار دارد. بنابراین، روز جهانی قدس باید به مبنایی برای مخالفت و اعتراض و همچنین پرچمی برای آگاهی نسبت به این سلطه‌جویی قرون وسطایی تبدیل شود.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید