ادعای رویترز درباره هشدار ایران به کشورهای عربی

کد خبر: 1407858

رویترز به نقل از پنج منبع بی‌نام ادعا کرد که ایران به کشورهای عربی هشدار داده که هرگونه حمله جدید آمریکا را با حمله به زیرساخت‌های انرژی در این کشورها تلافی خواهد کرد.

ادعای رویترز درباره هشدار ایران به کشورهای عربی

یک خبرگزاری انگلیسی به نقل از منابع بی‌نام ادعا کرد که ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس هشدار داده، حملات احتمالی آمریکا را با حمله به زیرساخت‌های انرژی آنها تلافی خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: خبرگزاری «رویترز» شامگاه چهارشنبه مدعی هشدار جمهوری اسلامی ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس شد.

رویترز به نقل از پنج منبع بی‌نام ادعا کرد که ایران به کشورهای عربی هشدار داده که هرگونه حمله جدید آمریکا را با حمله به زیرساخت‌های انرژی در این کشورها تلافی خواهد کرد.

به گفته این منابع، این هشدار از طریق مجموعه‌ای از تماس‌های دیپلماتیک در سطح بالا به کشورهای عربی منتقل شد، پس از آن که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور تروریست آمریکا در ۲۸ ژوئیه تهدید کرد که به شبکه انرژی و زیرساخت‌های ایران حمله خواهد کرد.

دو مقام ارشد ایرانی، دو منبع عربی و یک دیپلمات ارشد منطقه‌ای مطلع به رویترز گفتند که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با همتایان سعودی، ترکیه‌ای و قطری خود و همچنین رئیس ستاد ارتش پاکستان گفتگو کرده است.

در ادامه این گزارش ادعایی آمده است: «عراقچی از متحدان واشنگتن در خلیج فارس خواست تا از نفوذ خود بر ترامپ برای منصرف کردن او از انجام حملات جدید استفاده کنند و هشدار داد که هرگونه حمله به ایران، واکنش تلافی‌جویانه علیه دارایی‌ها و تأسیسات انرژی آمریکا در سراسر خلیج فارس را در پی دارد».

رویترز به نقل از منبع دیپلمات خود نوشت که معنی پیام ایران این است: «ما برای تلافی آماده هستیم، اما یافتن یک راه‌حل دیپلماتیک بهترین راه برای جلوگیری از تشدید تنش و ویرانی گسترده‌تر در سراسر منطقه است».

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید