رسانه عبری فاش کرد/حضور عربستان در دیدار محرمانه نتانیاهو و بن‌زاید

کد خبر: 1413598

رسانه‌های عبری اعلام کردند نمایندگانی از چند کشور عربی، از جمله عربستان سعودی، در بخش دوم دیدار محرمانه بنیامین نتانیاهو و محمد بن‌زاید در ابوظبی حضور داشته‌اند.

رسانه عبری فاش کرد/حضور عربستان در دیدار محرمانه نتانیاهو و بن‌زاید

یک رسانه عبری فاش کرد نمایندگان عربستان سعودی در بخش دوم دیدار نخست‌وزیر اسرائیل و رئیس امارات حضور داشته‌اند؛ دیداری که به گفته این رسانه، با هدف تقویت همکاری‌های امنیتی و هماهنگی در برابر ایران و انصارالله برگزار شده است.

به گزارش ایلنا، رسانه‌های عبری اعلام کردند نمایندگانی از چند کشور عربی، از جمله عربستان سعودی، در بخش دوم دیدار محرمانه بنیامین نتانیاهو و محمد بن‌زاید در ابوظبی حضور داشته‌اند.

درور بلازاده، خبرنگار شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل، به نقل از یک مقام اماراتی حاضر در نشست گفت نمایندگان چند کشور عربی دیگر، از جمله عربستان سعودی، به بخش دوم این دیدار پیوسته‌اند.

به گفته این مقام اماراتی، دیدار به ابتکار نتانیاهو انجام شده و در دو بخش برگزار شده است؛ در بخش نخست، نتانیاهو و بن‌زاید با حضور مقام‌های اسرائیلی و اماراتی گفت‌وگو کردند و در بخش دوم، نمایندگان کشورهای عربی دیگر به آنها ملحق شد

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید